Elano ve Keita'nın bileti kesildi!

Cevap: Elano ve Keita'nın bileti kesildi!

Portakal soyulurmu tadina doyulurmu, medya sana bi ......

Ne kadar anti-GS medyamiz var.

10 dan az istemeyeceklerini dünya alem bilirken,ne diye ismini ortaya atıyorsun o zaman?...tek derdim keita nın gitmesi desene,beleşe adammış gibi sözünü ediyorsun...

Sanane.Sen benim demek istediklerimi anlamadıysan kendi özrüne ağla.

Keita'dan daha yararlı olur dedim.Alınsın mı dedim."Volkan daha iyiymiş,Puah,yüzüne yıka,futbolu bilmiyorsun" tarzı çocukça mesajları bırakın önce de adam gibi tartışmayı ve okumayı öğrenin önce.Volkan yerine başka bir adam yassaydım onu konuşurdunuz 3 saat.Sen benim yararlı olur dediğim adamı alalım diye okuyorsan kendine kız,okuma özrünü düzelt.

Keita'dan daha yararlı olur dedim.Alınsın mı dedim."Volkan daha iyiymiş,Puah,yüzüne yıka,futbolu bilmiyorsun" tarzı çocukça mesajları bırakın önce de adam gibi tartışmayı ve okumayı öğrenin önce.Volkan yerine başka bir adam yassaydım onu konuşurdunuz 3 saat.Sen benim yararlı olur dediğim adamı alalım diye okuyorsan kendine kız,okuma özrünü düzelt.

Herkes kendi fikrini söylemekte özgürdür;buna hiçbir zaman lafımız yok.Sana göre Volkan daha etkili olabilir Keita'ya göre.Gayet normal böyle düşünmen.Ama Keita Olimpic Lyon'dan geldi; öncesinde muhteşem bir Lille performansı var; geldiği günden beridir takımdaki sağ kanadı komple kullandı bunu skor tabelasına da gerek asist olarak gerekse gol olarak yansıttı.Büyük maçlarda da rahatlıkla oynayabilir;ancak Volkan şen sadece Galatasarayda alternatif olur ötesi değil.Demem o ki Alternatif olabilecek birisini 11'in vazgeçilmez ismine tercih etmen daha fazla katkı sağlayabileceğini düşünmen doğal olarak herkesin garibine gidiyor.Galatasaray bu sezon olmasa bile seneye diyelim ki Şampıyonlar Ligine gitti.Rakiplerimizden birisi misal Sevilla.Ne yapabilir büyük bir avrupa takımının karşısında.Ama keita için öyle değil.Keita çok da rahat birşekilde Hem Avrupa'da hem de TSL'de maç kazandırabilecek yetenekte.

bence ribery daha etkili olur!......nasıl,beğendin mi?,senin tarzına uydum,böyle birşey çıktı ortaya...cevap filan yazma,hele çocukça falan diye...karşında 40 yaşında adam var,uzatırsan üzülürsün,uyarmadı deme...

bence ribery daha etkili olur!......nasıl,beğendin mi?,senin tarzına uydum,böyle birşey çıktı ortaya...cevap filan yazma,hele çocukça falan diye...karşında 40 yaşında adam var,uzatırsan üzülürsün,uyarmadı deme...

Sen alınsın ve daha iyi olur kavramının farkını anladıysan ne ala.Çocukca mesajlarda genel bir tepkiydi.

Karşımda 40 yaşında adam varsa o adamda biraz konuşmasını bilecek.Emir verir gibi cevaplarla forumda birşey yapılamayacağını anlayacak.Ayrıca son mesajında bir tehdit falan da sezmiyor değilim.40 yaşındaki gibi davran.

Sen alınsın ve daha iyi olur kavramının farkını anladıysan ne ala.Çocukca mesajlarda genel bir tepkiydi.

Karşımda 40 yaşında adam varsa o adamda biraz konuşmasını bilecek.Emir verir gibi cevaplarla forumda birşey yapılamayacağını anlayacak.Ayrıca son mesajında bir tehdit falan da sezmiyor değilim.40 yaşındaki gibi davran.

hararetle volkan diyen sensin,fiyatının sorulması çok doğal,niye zıplattı seni bu kadar?..işte tam da bu tarzdır çocukça olan...neyse,meslek icabı hemen anlarım,sen umutsuz vakasın...devam et,cevap verildikçe de önemsendiğini düşünüp mutlu olursun,ama benden bu kadar...

Arkadaşlar, ben şahsen sizlerin düşüncelerini savunmasına sevinirken, o savunuşu bir redde, saldırıya, dışlamaya dönüştürmenize de üzüldüm.

Ya harbi Anlamak güç bu; Yolda sulantıları, forumda takımdaşına giderleri, kardeşin kardeşe giderleri, ağabey tanımamalar, yalnızlaşm/asosyalleşme, diğerinin daha az elini taşın altına koyduğunu düşünme, yanlış anlamalarla genellemeler yapıp, düşmanlar yaratma ve daha birçok cümleyle eklenebilecek olumsuzlukların hepsi genel ve yaygın sorunlar. Üzerine alınma. Kimse de alınmasın ama bütün yazılanlara bakınca, sizin mesajlarınızı ve yazdıklarınızı da görünce, manzara ürpertici, soğuk, donuk, sevgiden mahrum, dışlayıcı ve karalayıcı.

Bu kadar sert yapma(yın) insanlara, bu kadar baskıcı olma(yın), dışlama(yın) hemen, anlamaya çalış(ın) önce, sonra da kişisel düşünceni(zi) saygı çerçevesinde dile getir(in).

Galatasaray'ın bu gelip-geçici durumunun acısını birbirinizden restleşerek almayın derim ben.....

Arkadaşlar, ben şahsen sizlerin düşüncelerini savunmasına sevinirken, o savunuşu bir redde, saldırıya, dışlamaya dönüştürmenize de üzüldüm.

Ya harbi Anlamak güç bu; Yolda sulantıları, forumda takımdaşına giderleri, kardeşin kardeşe giderleri, ağabey tanımamalar, yalnızlaşm/asosyalleşme, diğerinin daha az elini taşın altına koyduğunu düşünme, yanlış anlamalarla genellemeler yapıp, düşmanlar yaratma ve daha birçok cümleyle eklenebilecek olumsuzlukların hepsi genel ve yaygın sorunlar. Üzerine alınma. Kimse de alınmasın ama bütün yazılanlara bakınca, sizin mesajlarınızı ve yazdıklarınızı da görünce, manzara ürpertici, soğuk, donuk, sevgiden mahrum, dışlayıcı ve karalayıcı.

Bu kadar sert yapma(yın) insanlara, bu kadar baskıcı olma(yın), dışlama(yın) hemen, anlamaya çalış(ın) önce, sonra da kişisel düşünceni(zi) saygı çerçevesinde dile getir(in).

Galatasaray'ın bu gelip-geçici durumunun acısını birbirinizden restleşerek almayın derim ben.....

vay beah:D

hararetle volkan diyen sensin,fiyatının sorulması çok doğal,niye zıplattı seni bu kadar?..işte tam da bu tarzdır çocukça olan...neyse,meslek icabı hemen anlarım,sen umutsuz vakasın...devam et,cevap verildikçe de önemsendiğini düşünüp mutlu olursun,ama benden bu kadar...

Ayranı yok içmeye tahtiravalliyle gider....

Sen daha konuyu baştan beri okumadan,olayı anlamadan konuya daldığına göre sen daha kendini eğitememişsin beni ne kadar çözecen.Meslek erbabımızın bir kendine yararı yok galiba.

mesajları okudun,hepsi hoşuna gitti de benim mesajım mı battı?benden alıntı yaptığına göre!...önceki mesajları bir daha oku,sonra gel felsefeyi beraber yapalım,ne dersin?...

Ayranı yok içmeye tahtiravalliyle gider....

Sen daha konuyu baştan beri okumadan,olayı anlamadan konuya daldığına göre sen daha kendini eğitememişsin beni ne kadar çözecen.Meslek erbabımızın bir kendine yararı yok galiba.

ben yorum yazdığım her konudaki mesajların tamamını okurum,normal hayatta da bir fikir yürüteceksem konuya hakim olmam gerektiği gibi...volkan da volkan diyip sonra fiyatından bana ne demen akıllı adam işi mi yani?...tarzın çok kötü,kaç kişiye ters cevaplar yazdığını gözden geçirmen iyi olur...kime diyorsam!

ben yorum yazdığım her konudaki mesajların tamamını okurum,normal hayatta da bir fikir yürüteceksem konuya hakim olmam gerektiği gibi...volkan da volkan diyip sonra fiyatından bana ne demen akıllı adam işi mi yani?...tarzın çok kötü,kaç kişiye ters cevaplar yazdığını gözden geçirmen iyi olur...kime diyorsam!

Sen sabahtan beri kaç kişinin beni nasıl eleştirdiği okudun mu ? İnsan tartışmak bile istemiyor bazı kişilerle.Ben sabahtan Volkan'ın Rijkaard sistemine daha uygun olacağından bahsediyorum.Keita'yı satmamız gerektiği açıklıyorum.Volkan'ın bile mevcut sistemde daha yararlı olacağından bahsediyorum adamlar Volkan,Keita'dan daha iyi dediğimi sanıp alaycı tarzda mesajlar atıp durdular.Ben Volkan'ın Keita'dan iyi olduğunu söylemedim bile.Hatta Volkan'ı alalım bile demedim.Sen direk konuya kaç paraya alacağızla girdin ?

Kaç saattir biri laf atıyor cevap veriyorum biri geliyor onada herşeyi batan anlatıyorum.Kimse baştan sona okumuyor.Ama senle hiçbir atışmamız olmazken sen direk emir verir bir tarzda girmen daha acayip oldu.Senle sorunumuz olmamasında rağmen sen sert girdin tartışmaya.

Sabahtan beri acayip sıkıldım ,artık dinlenmek istiyorum.Ama isteyen kişiyle de sabaha kadar tartışabilirim.Tartışabilme yetime çok güvenirim.Alttan almayı bilen bir yapıya sahip değilim maalesef.Dedileriminde doğru çıkacağından eminim.Zamanla göreceğiz.

Ben bu tarz birşeylerin sene sonunda olabilitesine kuvvetle muhtemel gözüyle bakıyorum.Maç seçen Keita ile sorumluluk almaktan çekinen Elano ile bu takım ne akar ne kokar!

doru karar ketia kalsın arda gitsin gio alınsın neil kalmalı :D

Keita ve Elano'nun gitmesiyle takım bir şey kaybetmez aksine güç kazanır.Keita'yı hiç bir büyük maçta göremedim bu sene.

elona gitmeli,dünya kupasında umarım iyi oynarda iyi bir fiyata başka biryere kakalarız.

Geri
Üst Alt