Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.752
- 94.861
- 4.978
Sayende insanların faturaları yarıya indi.Öncelikle doğal gaz ayrı yazılır. Elektrik 120 doğal gaz 280
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayende insanların faturaları yarıya indi.Öncelikle doğal gaz ayrı yazılır. Elektrik 120 doğal gaz 280
İyi teşekkürü çok görmeseydin bariSayende insanların faturaları yarıya indi.
hafif kıs renkdas sağlığa zararli böyleBize 302 tl geldi.sabah 6 aksam 6 arası 40 derece aksam 6dan sabah 6ya kadar 45 derecede kullanıyoruz.
renkdas evin büyük mu? evli misin?Doğalgaz 90 Euro elektrik 110 Euro.
Hiç sekmez sekse bile parayı bir daha ki aya/seneye devrediyorlar.
Elektrik son 6 senede 25 Euro yükseldi.
Gaz aynı duruyor.
Gscimbom mobil
40 45 cok degilki 32 33den baslıyo zatenhafif kıs renkdas sağlığa zararli böyle
oda derecesi sandim bi an şok geçirdim.. senin dediğin suyun derecesi... bizde 55 falan ama ev iki katlı ve eski40 45 cok degilki 32 33den baslıyo zaten![]()
Bizimde 3 kat ve eski.üc cephe acık üst kat bos ama zemine 2 cm izolasyon malzemesi koydum cok farkettiriyor.camlarda farklı bir ürün kullandılar %30 kadar tasarruf saglıyormus.oda derecesi sandim bi an şok geçirdim.. senin dediğin suyun derecesi... bizde 55 falan ama ev iki katlı ve eski
bende birşeyler düşünmeliyimBizimde 3 kat ve eski.üc cephe acık üst kat bos ama zemine 2 cm izolasyon malzemesi koydum cok farkettiriyor.camlarda farklı bir ürün kullandılar %30 kadar tasarruf saglıyormus.
Elektrik 66,5
Doğalgaz henüz gelmedi ama 20-30 arası bir şey gelir.
Aynen öyle. Arkadaşlar 3 kişi kalıyor. 100 TL geliyormuş ortalama. Ulan biz iki kişiyiz. 280 TL'den aşağı elektrik faturası görmedim dahaElektrik 254 TL
Gaz 404 tl
İki kişi evde elektriği nereye harcadığımızı merak ediyorum bazen.
Sahra çölünde mi ikamet ediyorsun renkdaş, 20 TL nedir kışın köründe?
Aha birde böyleleri var.Ara katta oturuyorum. Alttakiyle üstteki kombiyi harladığı için evin ortalama sıcaklığı 19-20 derece oluyor. O da yetiyor bize
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerçek bir ölücü helal olsun üstatAra katta oturuyorum. Alttakiyle üstteki kombiyi harladığı için evin ortalama sıcaklığı 19-20 derece oluyor. O da yetiyor bize
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
niye mecbur mu herkes 26 derece evde oturmaya gerek görmüyor demekki adamAha birde böyleleri var.
Kusura bakma yaptığın adilik. Etik değil.