Elektrik ve Doğalgaz Faturanız Ne Kadar Geldi?

Yazın sadece çay demlesen 30 geliyor yav nasıl kışın o rakamları görüyorsunuz valahi helal olsun.

niye mecbur mu herkes 26 derece evde oturmaya gerek görmüyor demekki adam
Yoo yakarsın kısık da olsa oturursun. Sen yakmıyorsun diye üstteki ve alttaki fazla fatura ödemek zorunda değil.

Benim böyle bir derdim yok. Yeni yapılan dubleks bir evde oturuyorum. Sadece etikliğini tartışıyorum.

Aynen öyle. Arkadaşlar 3 kişi kalıyor. 100 TL geliyormuş ortalama. Ulan biz iki kişiyiz. 280 TL'den aşağı elektrik faturası görmedim daha :D

Tüm beyaz eşyaları A sınıfı olanlarla değiştirdik.
Dağıtıcı firmaya elektrik saati arızalı olabilir diye şikayet bırakıp onlara saati yenilettik.
Uyanık komşulardan biri hat mı çekti diye kaçak ihtimaline karşı tüm hattı kontrol ettirdik.

Son üç senedir 200 liranın altında fatura geldiğini bir kere görmedim. O ay evde olmayıp sigortayı kapatırsak anca öyle.

Yoo yakarsın kısık da olsa oturursun. Sen yakmıyorsun diye üstteki ve alttaki fazla fatura ödemek zorunda değil.

Benim böyle bir derdim yok. Yeni yapılan dubleks bir evde oturuyorum. Sadece etikliğini tartışıyorum.
etiklikle ne alakasi var? belki kısık yakinca 22 23 olacak? evin yalıtımı cok iyi demekki isi kaybetmiyor orta katlar.

Aha birde böyleleri var.

Kusura bakma yaptığın adilik. Etik değil.

Niye kardeşim? İlla 30 derecede mi yaşamak zorundayız? Evde çocuk yok. Eşim de ben de rahat rahat yaşıyoruz yani

IMG_1422.JPG

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ara katta oturuyorum. Alttakiyle üstteki kombiyi harladığı için evin ortalama sıcaklığı 19-20 derece oluyor. O da yetiyor bize

Evlatlık edinmek ister misin beni 🤗

Üst ve alt komşu biliyorsa iyi küfür ediyorlardır :asd:

Yinede her türlü etik değil :)

Komşuların suratına söyledik. Biraz daha yakın geçen akşam soğuk oldu diye. Gülümsedi sadece

Komşuların suratına söyledik. Biraz daha yakın geçen akşam soğuk oldu diye. Gülümsedi sadece

Aslında olan

10126.jpg

Elektrik 270
Köyüme henüz doğalgaz gelmedi

Geçen ay 250 bu ay 350

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türk insanının alım gücünün arttığının kanıtı . Geçen sene 200 lira zar zor ayırıyordunuz ısınmak için şimdi 300-400 lira ayırabiliyorsunuz :) .

Lan doğalgaza şimdi baktım tam 350 gelmiş valla bıktım yüklü fatura ödemekten ana avrat sövesim var daha bunun interneti teli suyu var

Dogalgaz 608
Elektrik 220 ha bir de Mersin bura,Erzurum degil

Elektrik 66,5
Doğalgaz henüz gelmedi ama 20-30 arası bir şey gelir yine muhtemelen.

Gerçi bu ay sadece bir gece yaktım kombiyi. 50’yi de bulabilir yani fatura.

Kusura bakma dayımın çocuğu, sizin eve kış aylarında hayatta gelinmez. Gider Karadeniz yaylalarında dağ evinde kalırım.

Geri
Üst Alt