Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Ben kendi PC'me klavye takmıştım.Şimdi o klavyeyi çıkardım.Çıkarmasna çıkardım ama klavyem k,l,m,u,ı,o,p,j ve ş harflerini yazmıyor.Ekran klavyesi ile yazıyorum o harfleri..

Laptopun altından fan olan yerden ses geliyor :D niye aceb?:D

İşlemci Markası İntel

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™2 Duo Processor

İşlemci Numarası T9400 ( Intel® Centrino® 2 işlemci teknolojisi )

Bellek 4096

Sabit Disk 500 GB

Ekran Boyutu 15.4 inch (WXGA Glare Type)

Max Çözünürlük 1280 X 800

Grafik Kartı Paylaşımlı Hayır

Grafik Kartı NVIDIA® GeForce® 9600M GS

Grafik Kartı Hafızası 1024 MB

Webcam Var

Ses Kartı Var (Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası)

Optik Sürücü Blu-ray Disc™ Combo Sürücü (okuyucu): BD-ROM/ DVD+

Fax Modem Var

Ethernet 10-100

Kablosuz Ağ 802.11a/b/g/N

Klavye Q Türkçe

HDMI Yok

DVI Yok

Vga-Out Var

S-Video Yok

E-Sata Yok

Usb Portu 3

Serial Portu Yok

Paralel Portu Yok

S-PDIF Yok

PCI ExpressCard Var

IEEE1394 Var

S-PDIF Yok

Tv Tuner Yok

Kart Okuyucu Yok

Parmak İzi Okuyucu Var

Bluetooth Var

Pil Ömrü

Ağırlık 2.95 kg.

Ekstra Özellikler

Promosyon / Hediye Taşıma Çantası ,Asus Mouse

İşletim Sistemi Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium

Garanti Süresi 2 yıl

asusun özellikleri böyle yorumlayı alıyım arkadaslar

Sağlam bilgisayar,ama laptop kullanmak için al.

Bir Laptop'u upgrade edemezsin çünkü,2 yıl sonra çıkan oyunları çalıştırmamaya başlar :)

Sağlam bilgisayar,ama laptop kullanmak için al.

Bir Laptop'u upgrade edemezsin çünkü,2 yıl sonra çıkan oyunları çalıştırmamaya başlar :)

Hem kullanmalık hemde stres atmalık diye düşünüyorum işimi görür gibi duruyor fiyatıda güzel bakalım artık hayırlısı

Ya beyler bizim bu uyduda bir problem var. Amstrad marka salak bir uydu. Ne zaman kanald yi açsam star atv yi açsam signla yok diyor.ama kanald avrupayı star avrupayı atv avrupayı açiyor.. Ntvspor mesela ben genelde ona takılıyom cnbce falan. Açmiyor neden boyle oluyor bilmiyorum. Sonu sonu uyduyu kotu emellerime alet edecem..

TP-LINK_TL-WR941ND_ROUTER_b.jpg

TP-LINK ROUTER TL-WR941ND 300Mbps

kablosuz modem almayı dusunuyorum öneride buluncak varmı renkdaslar ve yukardaki alet hakkında anlayan arkadaslar ne derler ayrıca

Airties modemler iyidir. Bence airties al.

hadi beyler tvyi sallicam çope sonunda . bir yardimci olan renkdaş yokmu..

hadi beyler tvyi sallicam çope sonunda . bir yardimci olan renkdaş yokmu..

Çift çanak mı var ? Eğer öyleyse Türksat uydusunun bağlı olduğu çanak anten de problem olabilir. Yeri değişmiştir falan. Bu işlerle uğraşan bir yere söyle, onlar gelip bakarlar.

TP-LINK_TL-WR941ND_ROUTER_b.jpg

TP-LINK ROUTER TL-WR941ND 300Mbps

kablosuz modem almayı dusunuyorum öneride buluncak varmı renkdaslar ve yukardaki alet hakkında anlayan arkadaslar ne derler ayrıca

Router, yönlendirici ADSL. Daha yeni işledik Ağ temellerinde. iyi modem. Pek sıkıntı yaşamazsın.

messengerın 2009 sürümünü indirdim. her oturum açtığımda belli bir süre sonra oturumum kendiliğinden kapanıyor.

Yardimci olursaniz sevinirim.

selamlar herkese.

cep telefonu kamerasını bilgisayar kamerası olarak kullanabilir miyiz acaba? google de biraz araştırdım mümkün diyor hatta bazı yazılımları veriyor ancak hepsinin linki ölü.

acaba bunu burada bilen yahut yapan biri var mı?

telefonun markası nokia N79 bi el atın be :D

Renkdaşlar, msn'ime Live Messenger'dan giremiyorum. "Kişi listeniz şu anda kullanılabilir durumda değil" diye bir uyarı veriyor ve açılmıyor. Ama int üzerinden msnime girebiliyorum. Maillerime de bakabiliyorum. Sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Renkdaşlar, msn'ime Live Messenger'dan giremiyorum. "Kişi listeniz şu anda kullanılabilir durumda değil" diye bir uyarı veriyor ve açılmıyor. Ama int üzerinden msnime girebiliyorum. Maillerime de bakabiliyorum. Sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Bende yükledim o sürümü, hiç mi hiç iyi değil hatalar var. Hatta kalkmadı falan 1 hafta uğraşmak zorunda kalmıştım. O günden beri 8,5'a devam hiç elleşmiyorum üst sürümlere:)

Bende yükledim o sürümü, hiç mi hiç iyi değil hatalar var. Hatta kalkmadı falan 1 hafta uğraşmak zorunda kalmıştım. O günden beri 8,5'a devam hiç elleşmiyorum üst sürümlere:)

Ben bu sürümü 1 yıldır kullanıyorum neredeyse. Live Messenger. 2009 sürümü yani.:) İlk çıktığı zaman yüklemiştim. Bugüne kadar hiç böyle bir problem yoktu. Ve daha bu sabah msnime girdim fakat kapatıp tekrar açtığımda girmedi. Yani sürümden ziyade başka bir problem var gibi. Sonuçta bir tek ben msne girmiyorum buradan kardeşlerim falan da girebiliyor. Eski bir msnimi açabiliyorum ama şu an ki kullandığımı açamıyorum.

Ben bu sürümü 1 yıldır kullanıyorum neredeyse. Live Messenger. 2009 sürümü yani.:) İlk çıktığı zaman yüklemiştim. Bugüne kadar hiç böyle bir problem yoktu. Ve daha bu sabah msnime girdim fakat kapatıp tekrar açtığımda girmedi. Yani sürümden ziyade başka bir problem var gibi. Sonuçta bir tek ben msne girmiyorum buradan kardeşlerim falan da girebiliyor. Eski bir msnimi açabiliyorum ama şu an ki kullandığımı açamıyorum.

Çok enteresan bir durum. Sana önerim:

git bi banyo yap:p:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt