Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağlam bilgisayar,ama laptop kullanmak için al.
Bir Laptop'u upgrade edemezsin çünkü,2 yıl sonra çıkan oyunları çalıştırmamaya başlar![]()
hadi beyler tvyi sallicam çope sonunda . bir yardimci olan renkdaş yokmu..
![]()
TP-LINK ROUTER TL-WR941ND 300Mbps
kablosuz modem almayı dusunuyorum öneride buluncak varmı renkdaslar ve yukardaki alet hakkında anlayan arkadaslar ne derler ayrıca
![]()
TP-LINK ROUTER TL-WR941ND 300Mbps
kablosuz modem almayı dusunuyorum öneride buluncak varmı renkdaslar ve yukardaki alet hakkında anlayan arkadaslar ne derler ayrıca
Renkdaşlar, msn'ime Live Messenger'dan giremiyorum. "Kişi listeniz şu anda kullanılabilir durumda değil" diye bir uyarı veriyor ve açılmıyor. Ama int üzerinden msnime girebiliyorum. Maillerime de bakabiliyorum. Sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Bende yükledim o sürümü, hiç mi hiç iyi değil hatalar var. Hatta kalkmadı falan 1 hafta uğraşmak zorunda kalmıştım. O günden beri 8,5'a devam hiç elleşmiyorum üst sürümlere![]()
Ben bu sürümü 1 yıldır kullanıyorum neredeyse. Live Messenger. 2009 sürümü yani.İlk çıktığı zaman yüklemiştim. Bugüne kadar hiç böyle bir problem yoktu. Ve daha bu sabah msnime girdim fakat kapatıp tekrar açtığımda girmedi. Yani sürümden ziyade başka bir problem var gibi. Sonuçta bir tek ben msne girmiyorum buradan kardeşlerim falan da girebiliyor. Eski bir msnimi açabiliyorum ama şu an ki kullandığımı açamıyorum.