Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

bu aksam milli mac var ve ntv sporda ntv sporu nasil izliye bilirim yardim ede bilirmisiniz linkleri ozelden yolaya bilirmisiniz simdiden tsk

Arkadaşlar facebookta video izleyememe sorunu ile karşı karşıyayım.Açmıyor videoyu.Başka bütün sitelerde hiçbir sorun yok ama facebookta böyle bir sorun var.Ne gibi bir sorun olabilir?

rar şifresini nasıl kırarım arkadaşlar var mı fikriniz?

Durumdan çakamadım; çakanların bakması rica olunur.

Merhaba arkadaşlar.Geçenlerde Pardon adlı filmi indirdim.Filmde bir dosya vardı.O dosyada internet üzerinden günde 10 dolar kazanmanın yolları yazıyordu.Cashfiesta mı ne.Ben bi o kadar korkmakla beraber meraklandım da.Yardımcı olabilecek; durumu güzelce anlatabilecek bi babayiğit varsa ne ala.

Bi de link atıom girmek isteyenler fikir sahibi olsunlar diye.

Cashfiesta Nedir? Fiestabar Kolay Para internet

Cevap: durumdan çakamadım; çakanların bakması rica olunur.

Uzak dur aga.

BU şekilde çok çeşit, firma, reklam var. Ama böyle bir işe kalkışıcam diyorsan gününün yaklaşık 10-15 saatini internete vermen lazım. Bana sorarsan dünyanın en saçma işi. Gider 1derece havada sıva işi yaparım bu işi yapmam.

Böyle baya bir site var ortalıkta.Bunların dediği olsaydı memlekette aç adam kalmazdı.

uLan nede para Lazımdı bana.İçimdeki bütün ümitleri söndürdünüz.:D Eyvallah arkadaşlar az daha üye oluyordum.

Yalandır. Para mara ödemiyor o siteler. :D

Sen sen ol, bu tür işlere girme. ;)

Cevap: Durumdan çakamadım; çakanların bakması rica olunur.

Merhaba arkadaşlar.Geçenlerde Pardon adlı filmi indirdim.Filmde bir dosya vardı.O dosyada internet üzerinden günde 10 dolar kazanmanın yolları yazıyordu.Cashfiesta mı ne.Ben bi o kadar korkmakla beraber meraklandım da.Yardımcı olabilecek; durumu güzelce anlatabilecek bi babayiğit varsa ne ala.

Bi de link atıom girmek isteyenler fikir sahibi olsunlar diye.

Cashfiesta Nedir? Fiestabar Kolay Para internet

kardeşm sana tam olarak bilgi weriyim bu tür sitelerde msn adresini weriyorsun onlar sana paso link atıyorur paso reklam atıyor mail olarak bu reklamlara tıklayınca bu reklamlara bakınca üyelik hesapına parapuan gibi şyler yatıyor yanlız sadece reklam deil bu siteye üye kazandırdıkçada puan kazanıyosun aynı farmville de nasıl arkadaş davet edersen ve o arkadaş kabul ederse bişiler kazanıyosn onn gibi.Sonra bu sitenin sana önerdiği sitelere üye olurak puan topluyosun ama tabi 1 ayda 0,50 krş zor kazanıyosn yane boşu boşuna uğraşıozsun hiç karıştırma kendini msn adresini verdimi her gün onlarca mail geliyor boşuna rahatsız ediolar sni sakın karışma yane

bu arada pm olarak ta attım sana

Youtube 2 gündür açılmıyor?

arkadaslar 2 gündür youtube ye giremiorum acaba genelbi sorunmu die size sorim deim sizdede oluomu?

oluyorsa çözdünüzmü?

hertürlü ayar yapmama rağmen 2 gündür yok? YARdım

Cevap: Youtube 2 gündür açılmıyor?

Ben giriyorum Firefox'tan.Girmek için IP değiştirme değil de navigasyon yapmıştım.Bir sorunla karşılaşmadım.

Cevap: Youtube 2 gündür açılmıyor?

8.8.8.8

8.8.4.4

Dns'yi böyle yap oluyor.

Youtube 2 gündür açılmıyor?

youtube 2 gündür açamıom arkadaslar sizde sorun varmı?

çözüm?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt