Elfsborg Karşısında İlk 11’imiz!

Baris neyse de Yunus'la boyle oynanmaz. Baris Jakobs bir derece idare eder uclu savunmayi. Ama Yunus'la olmaz.

Renkdaş Berkan’a kanat emanet etmem ben de. Yalan yok.

Kaan ve Torreira’yı da say.

4 defansif oyuncu mevcut.
Yunus yerinde oturmuşken Mertens'i kesmemek için niye kanat beki yapıyoruz adamı? Torreira önde baskıdan dolayı defansif hamle yapamıyor ki. Kaan'ın defansif oyuncu olduğu söylenemez. Sadece pozisyon bilgisiyle götürüyor. Neyse görürüz birazdan

Sanchez orta saha gibi oynar. Oralarda yine fordçuluk yapar

eninde sonunda 3412 deneyecektik ne kadar erken o kadar iyi, icardi/osimhen varken öyle tek santraforla oynamak mangal gibi yürek ister..

ayrıca tek santrafor çıktığımız senaryoda batshuayi direk ıskartaya çıkıyor.

Eğer diziliş buysa sol kanatta herhangi bir tür bek yok bildiğin, ofansif bir kanat bek bile yok. Komple Allah'a emanet... Yunus'tan kanat bek yaratmaya falan kalkarsak o iş yaş... Barış da elbette Yunus kadar değil ama önceliği ofansa veren bir bek...

Hele Davinson bu sene genelinde yaptığı gibi süpürücü olmak yerine eskisi gibi öne çıkarsa doğru dürüst beksiz Apo-Kaan ikilisiyle her kaptırdığımız top arkaya kanada sarkanlardan tehlike olur...

İleride de çift santrafor + Mertens + Sara derken sanki 3-0'ın rövanşına çıkıyoruz gibi bir manzara... Koca kadroda bekler mekler dahil defans yapabilen 3 adam var sadece... Onların da ikisi biraz ağır...

Şu kadronun tek olabilir hali Barış ofansif mofansif de olsa bildiğin sol bek gibi oynamalı. Kaan da her zamanki gibi sağ bek olmalı... O zaman da ideal olmaz da işte belki biraz denge bulunabilir belki savunmada en azından... Normalde üçlü oynamamız gerektiğini düşünen birisi olarak yazıyorum bunu... Böyle üçlü olmaz...

Ciddi ciddi yine rakibi hafife alan rezalet bir diziliş ve oyuncu tercihi... Maalesef... (5-0 kazansak da aynı düşünmeye devam edicem)

Yunus yerinde oturmuşken Mertens'i kesmemek için niye kanat beki yapıyoruz adamı? Torreira önde baskıdan dolayı defansif hamle yapamıyor ki. Kaan'ın defansif oyuncu olduğu söylenemez. Sadece pozisyon bilgisiyle götürüyor. Neyse görürüz birazdan

Bu dizilişte aynı mantıkta oynamayacağımızı düşünüyorum açıkçası.

Aksaklıklar olabilir ama sezonun Luana kadar ki en iyi topunu oynayacağız bence.

yunus bu kadar formdayken kanat bek gibi zor bi mevkiye atmak umarım zarar vermez savunmaya yardım etmekten hücum görevlerini yapmak zor olacak

Geri
Üst Alt