- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.276
- 3.138
Jelertden sag bek degil ama wing back olur anca
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vakame ye top oynatmadı mı.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Jelert i beğendim ama top oynatmadı vakameye demek için kör olmak lazım.Vakame'nin karşısında Kaan veya Berkan olsaydı izlerdik ne oynanıyor ne oynanmıyor.
Vakame tarafından müthiş gol pozisyonu mu geldi? Hayır.
Berkan tarafına bakalım, maşallah otobana döndü.
Ben Jelert i beğendim ama top oynatmadı vakameye demek için kör olmak lazım.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 sene onceki wakaeme degil bu onu unutmayalimVakameye'yi ne kadar izliyorsunuz normalde renktaş bilemem ama bu adamı ligde durdurabilecek gelmiş geçmiş tek bek Boey'di.
Vaka'yı anca bu kadar durdurabilirsin. Bu adam bir kere çalımlayıp kanadından çizgiye inip orta açamadı.
Öyle düşün lütfen.
3 sene onceki wakaeme degil bu onu unutmayalim
Sinir etti beni ya. Wakayeme’ye yapışmıyor, uzak kalıyor 10 sn sonra gitmeye çalışıyor arkasını boşaltıyor. Bu sefer arkasına sızıyorlar. Bir omuzda yere yapışıyor. Hızıyla geçmeye çalışıyor ama sağlam yere basmadığı için savruluyor. 5 sene önceki Waka olsa 2 tane atmıştı. Çocuk koşmayı bile bilmiyorİlk yarı sonunda okuduğum yorumlarda gözlerime inanamadım
Hiçbir şey yaptığı yok maalesef her pozisyonda zayıf kalıyor
Kaç yaşında adamı tutamadı
Sağ açık dışında oynatılmaması gerekiyor. 2. veya 3. golü bunun top kaptırması sonrası yedik
Apo'nun her golde hatası war zaten de Jelert'in ikili mücadeleler düzelecek gibi durmuyor. Sağ bekte olmaz bundan. En fazla 352nin sağı olur. Onda bile Sallai Barış'tan fazla katkı vereceği meçhulHayır, Abdülkerim'in saçma hatası yüzünden yedik.