# Elias Jelert

Jelertden sag bek degil ama wing back olur anca

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Vakame ye top oynatmadı mı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vakame'nin karşısında Kaan veya Berkan olsaydı izlerdik ne oynanıyor ne oynanmıyor.

Vakame tarafından müthiş gol pozisyonu mu geldi? Hayır.

Berkan tarafına bakalım, maşallah otobana döndü.

Vakame'nin karşısında Kaan veya Berkan olsaydı izlerdik ne oynanıyor ne oynanmıyor.

Vakame tarafından müthiş gol pozisyonu mu geldi? Hayır.

Berkan tarafına bakalım, maşallah otobana döndü.
Ben Jelert i beğendim ama top oynatmadı vakameye demek için kör olmak lazım.

Ben Jelert i beğendim ama top oynatmadı vakameye demek için kör olmak lazım.

Vakameye'yi ne kadar izliyorsunuz normalde renktaş bilemem ama bu adamı ligde durdurabilecek gelmiş geçmiş tek bek Boey'di.

Vaka'yı anca bu kadar durdurabilirsin. Bu adam bir kere çalımlayıp kanadından çizgiye inip orta açamadı.

Öyle düşün lütfen.

Vakameye'yi ne kadar izliyorsunuz normalde renktaş bilemem ama bu adamı ligde durdurabilecek gelmiş geçmiş tek bek Boey'di.

Vaka'yı anca bu kadar durdurabilirsin. Bu adam bir kere çalımlayıp kanadından çizgiye inip orta açamadı.

Öyle düşün lütfen.
3 sene onceki wakaeme degil bu onu unutmayalim

Bu maç fena değil. N9'u çalım yemeden tutacak bek yok, ona çok takılmamak lazım. Pozisyona sokmasın yeter.

Çocuk her atakta bindirme yapıyor bir tanesi de pas atmadı.berkan kadar ilerde tercih edilmemesi çok ilginç

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Jelert tutacak lütfen sabredelim, böyle deli fişek,hizli futbolcular her zaman tutar..

3 sene onceki wakaeme degil bu onu unutmayalim

Güncel Waka'yı bizim takımda düşünüyorum da renktaş Kaan da tutamazdı yerdi çalımı.

Velhasıl ben Jelert uçuyor kaçıyor demiyorum.

Ama bu çocuk hata mı yaptı? Gol mü yedirdi? Veya takımı mı bozuyor?

Hayır. Abi Berkan'ın aksine ileri gidip de geri gelememezlik yapmıyor, orjin bek olduğu için doğru pozisyon alıyor, didişiyor, gücü yetmiyor çoğu birebirde eyvallah ama bu çocuk yüzünden senin maçın kötü gitmiyor.

Hayır Jelert fanı da değilim ama haksızlık karşısında mecbur savunuyorum. Yani 1. yarı yediğin gol veya takımın aksayan tarafı bile sağ kanat değilken gelip burada Jelert gömmek aşırı derecede garip geliyor

Sahada olmadı zarar veriyor ikili mücadele kazanamayan hatta giremeyen bek mi olur alla aşkına
Gönderin bunu köyüne

Sağ açık dışında oynatılmaması gerekiyor. 2. veya 3. golü bunun top kaptırması sonrası yedik

İlk yarı sonunda okuduğum yorumlarda gözlerime inanamadım
Hiçbir şey yaptığı yok maalesef her pozisyonda zayıf kalıyor
Kaç yaşında adamı tutamadı

Defansif anlamda sorun bu çocukta değil, Nwakaeme gibi azmanın karşısında müthiş fizikli boey tarzı bir bek yoksa 1’e 1’de zorlanır.

Benim anlamadığım hoca niye buna önlem almadı. Onun dışında beğendim

İlk yarı sonunda okuduğum yorumlarda gözlerime inanamadım
Hiçbir şey yaptığı yok maalesef her pozisyonda zayıf kalıyor
Kaç yaşında adamı tutamadı
Sinir etti beni ya. Wakayeme’ye yapışmıyor, uzak kalıyor 10 sn sonra gitmeye çalışıyor arkasını boşaltıyor. Bu sefer arkasına sızıyorlar. Bir omuzda yere yapışıyor. Hızıyla geçmeye çalışıyor ama sağlam yere basmadığı için savruluyor. 5 sene önceki Waka olsa 2 tane atmıştı. Çocuk koşmayı bile bilmiyor

Geri
Üst Alt