# Elias Jelert

1 sayfa öncesi güller çiçekler yemyeşil bahçe bir sayfa sonrası çorak çöl 😂😂
Skor taraftarıyız ama olsun 😂
Bu adam sistem oyuncusu takım dinamik koşan orta saha ve pres yapan hücum oyuncusuyla ne yaptığını bilen bir şekilde oynarsa öne çıkan genç olur.Sistemsiz oynarsa başı kesik Sabri olur
9 milyona net 1 bek almak çok zor değildi sanırım.Mazrıui Bisakka bile 13-15 bandında gitti.En azında genç

İyi bir sistem takımından topçu transfer etmenin riski bu işte. Çocuk çorba gibi bir takımın içine düştü.

Katılıyorum renktaş. Makine gibi işleyen takımdan 1.85 üstü boy ortalaması olan takıma uzun topla çıkmayan, orta sahası lavaş kıvamında, savunması 2 top yapamayan takıma gelirsen bir süre afallaman normal. Dün kötüydü ama çok da karamsar değilim, toparlar gibi geliyor.

Kötü futbolcu değil, mutlaka daha iyi performans gösterecektir. Hoca topla iyi akar diye umarak istedi herhalde.

Ancak hava toplarında zayıf olduğu herkesçe bilinen bir bekin, hele de bu maliyetle, hava topu özürlüsü takıma transfer edilmesi hocanın net hatasıdır.

Bu hatalar öyle sıklaştı ki döğru bir şey yaptığında veya söylediğinde şaşırır oldum. Kendisinin göreve getirilmesine en çok sevinmiş olanlardan biriyimdir.

sağ stoperde davinson sanchez oynadığı her maç katkı başkası oynadığında defansif zaafiyet verecektir.

Boey'den sonra tam olarak böyle bir etki yaptı bünyeye;

jelert.webp

12 yasinda misin kardesim

Viking diye aldigimiz adam minion cikti

6 numaraya uzun boylu azman alınmaz ise Jelert ıskartaya çıkar maalesef. Rakip resmen halı saha taktiğiyle o bölgeye uzun hava topu atıp atıp pozisyona girdi. Bunu avrupa takımları öyle bir işler ki her maç 2 gol garanti yeriz. Mesela Köhn tarafından bunları yapamadılar...

Çok mu pozisyonunu kaybetti bana mı öyle geldi bilmiyorum bi ara kendi tarafını bırakıp sol beke kadar koştu adam bir ters top attı kerem girmese araya yüzde yüzlük pozisyon oluyordu

Allah akıl fikir versin
Adam iyi çıkabilir mahcup edebilir bizi o değil problem.
500 milyon TL başladığın adam rüzgar esse savrulacak gibi durmayacak kardeşim.
Ayağına taş bağlayıp öyle gezmeye filan çıksın kış aylarında uçar gider fırtınada.
Sabri diyenler olmuş yine boş popülerlik Sabri kısaydı ama fiziği asla böyle ana okuluöğrencileri gibi değildi.
Bunu alan, bunu izleyip alınabilir diyen, buna onay verip transferine izin veren kim varsa içimden ettiğim küfür ve sitemin içinde boğulun.
Topunuzun

Zamanla bu savrukluk toparlanacaktir.

Sanchezle oynamasi cok daha iyi olur.

Adamı ilk kez dün mü izledik bize karşı iki maç oynayıp bugünkü gibi yorumlar yapıldı mı adamların sağ bekine üstünlük kurabildik mi hayır o zaman bekleyeceksiniz 2 maçla asıp kesersek taraftara da adam yetiştiremeyiz...

Adamı ilk kez dün mü izledik bize karşı iki maç oynayıp bugünkü gibi yorumlar yapıldı mı adamların sağ bekine üstünlük kurabildik mi hayır o zaman bekleyeceksiniz 2 maçla asıp kesersek taraftara da adam yetiştiremeyiz...
Bizim solda kim vardı o gün

Geri
Üst Alt