Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.416
- 2.650
- 1.643
Bize uygun bir topçu olmadığı her halinden belli ama giren girdi artık oynatıp parlatmaya çalışacağız ne kadar az zararla çıkarsak o kadar iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4 milyon zaten bu herifin max ederiydi. her türlü şaibeli bir transfer bu..3-4 milyon sat abi cidden zararın neresinden dönsen kar. Olacak olsa bizim ligde olmaz bu fizikle
Rakam gerçek çok pis girdi bize3-4 milyon zaten bu herifin max ederiydi. her türlü şaibeli bir transfer bu..
kopenhag jelert için kaç para bonservis açıkladı acaba gerçek olamaz bu rakam ben inanmıyorum
öyle bir tipi var ki sinek gibi bir herif. sırf böyle arkadaşım olmadığı için youtuber olamıyorum..Rakam gerçek çok pis girdi bize
İşin dahada komik yanı hadi bi hata yaptık aldık şu adamı temmuz ortası getirdiler. Hani 9 milyonu bayıldıktan sonra mayıs-hazirandada gelirdi o kadar beklemeye gerek yoktu. Beklediysen şapkadan çıkanda bu olmamalıydı

Tek yumrukla asfalta zift diye yapıştırırım bunu.Forumdakilerin %95 i birebir kavgada döver bu herifi.