# Elias Jelert

Bize uygun bir topçu olmadığı her halinden belli ama giren girdi artık oynatıp parlatmaya çalışacağız ne kadar az zararla çıkarsak o kadar iyi

Cenk Ergün'ün son kazığı

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene bişey beklemiyorum. İyimser olacaksak belki seneye iyi bir sağ bek yedeğimiz var diyebiliriz. Çöpe atılan paralara yazık gerçekten. Kopenak iyi pazarlamış bunu tebrik etmek lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-4 milyon zaten bu herifin max ederiydi. her türlü şaibeli bir transfer bu..

kopenhag jelert için kaç para bonservis açıkladı acaba gerçek olamaz bu rakam ben inanmıyorum
Rakam gerçek çok pis girdi bize

İşin dahada komik yanı hadi bi hata yaptık aldık şu adamı temmuz ortası getirdiler. Hani 9 milyonu bayıldıktan sonra mayıs-hazirandada gelirdi o kadar beklemeye gerek yoktu. Beklediysen şapkadan çıkanda bu olmamalıydı

Rakam gerçek çok pis girdi bize

İşin dahada komik yanı hadi bi hata yaptık aldık şu adamı temmuz ortası getirdiler. Hani 9 milyonu bayıldıktan sonra mayıs-hazirandada gelirdi o kadar beklemeye gerek yoktu. Beklediysen şapkadan çıkanda bu olmamalıydı
öyle bir tipi var ki sinek gibi bir herif. sırf böyle arkadaşım olmadığı için youtuber olamıyorum..

bu tipi bana verseler ben bunun kafasında yumurta kırar, sandalyeye oturdup sorular sorup havuza atarım. düşünsene kafasına topu atsam top hava fırlarsa bu da sağa sola bakıp topu arasa insanlar buna çok gülerdi

Bu takımda fiziksiz defans ve ortasaha topçularının oynayamadığını nezaman anlayacak bu okan. Sen pres tempo futbolu oynatıyorsun arkadaş

Ümitliydim ama sahada gördükçe hayal kırıklığı yaşıyorum. İkili mücadeleye giremiyor adam.

250 kere daha yazmak gerek bu heriften o fizikle anca jokey olur yallah hipodroma

ocakta geri gonderelim copenhagena

rica etsek en azindan 5 milyonumuzu geri iade etsinler fisi flan duruyo henuz

üyelerin %99u (bayanlar dahil) ikili mücadelede üstün gelir bu arkadaşa karşı

Oyuncu ciddi şekilde ürkek davranıyor, ayağında top tutmuyor bunları aşmadan yeteneklerini gösterip performans vermesi imkansız.
Çıkıpta daha tam 90 dakika sağ bek başlayıp bitirdiği maç yok.
Hızlı ve çabuk adamın bırakın Türkiye'yi dünya futbolunda iş yapmama şansı yok, kendisini izledik bu adam koşmayı unutmadı ya?
Gözlemi zamana yayılması gereken bir oyuncu ki Mertens bugün kendisini bir pas hatasında alkışlattı bu görünen bir şey umarım destek olurlar.
21 yaşında ülke değiştirmek vs. bunlar ciddi etkenler, ben kendisine çok güveniyorum.

Istedigin kadar kapalı defansta dur bu fizikle nasıl grealishi saneyi savunabilmiş bu yav akla mantiga sıgan bir şey degil :asd:

Geri
Üst Alt