# Elias Jelert

IMG_6725.webp

adam fizik olarak zayıf diye yapılan müdahaleleri oş mu verecez.Boru gibi faul o pozisyon

İzlemeden taraftar baskısı ile yapılmış bir transfer. Ne scout ekibinin ne de Okan hocanın bu adamı izlediğine inanmıyorum. Kopenhag maçındaki birkaç olumlu hareketine bakılarak yapılmış bir transfer.

Esas orjini sağ bek olmayan Kaan ve Sallai bile bundan iyi, gerisini siz düşünün.

Olm rakip her dokundugunda uc metre ucacaksan diger yaptigin hersey anlamsiz kaliyor. Bak Baris ta gitti. Sallai ileride oynayacak sana ihtiyacimiz var. Git biraz vitamin al. Bi seybyap guclen.

Topla iyi duruma gelmiş ama topsuz omuz omuzada yine yıkılıyor.

pozisyonda yerde kalmasından ziyade adamın yanında olmamasına takıldım.

o kadar mesafe verip boş bırakmazsın rakibi.

daha yakın olsa o top geçse bile adam kopup gidemeyecekti.

tabi stoperimizde de hata var. nelsson'du galiba

Dehleyemeyecez de. Yandık ki ne yandık. Bek yedeği bile yapamyacağız anlaşılan

dörtlü savunma beki değil kazık yedik maalesef. Üçlü de oynar ama üçlü oynayacak malzeme kalmadı elde.

Koskoca ikinci yarı için tamamen kendisine güvenilmez kesinlikle.

Çok iyi bir sağ bek alıp, Jelert'i de back-up yapabiliriz.

Kaan'ı da orta saha rotasyonuna dahil edebiliriz böylece.

Bu arada hatırlatma yapayım bu herifi u 21 maçlarında sol açık falan oynatiyorlar o kategoride bile yetersiz görüyorlar galiba bek için

Kopenhag'ı zengin ettik yaw. €40m falan kazandırdık muhtemelen totalde

Olm rakip her dokundugunda uc metre ucacaksan diger yaptigin hersey anlamsiz kaliyor. Bak Baris ta gitti. Sallai ileride oynayacak sana ihtiyacimiz var. Git biraz vitamin al. Bi seybyap guclen.
IMG_3008.jpeg

Aldiden alinan CAKMA urunlerle hemi de !
Publix in janti mallarina da ihtiyacim yok

Sadece benimle 2 ay..☺️
Sonra vurdu mu BOGAYI??? devirir !

Malesef 9 milyon verdiysen bir sekilde süre vermen gerek, yetersiz diyorsa teknik ekip o vakit neden aldirmislar? Somucta adamin fiziki bize gelmedende böyleydi.

Show me, Jatt Krishna

Bir başka deyişle omuz yiyince düşmesen diyorum

bu çocuktan bek mek olmaz. ortasaha falan yapmayı denesinler, belki dribling yeteneği sayesinde kullanışlı bi ortasahaya dönüşür

Dünki pozisyonda boey olsa o golü yemezdik

Keza boey olsa bu sezon yediğimiz gollerin yarısını belki yemezdik

Geri
Üst Alt