# Elias Jelert

Kardeşim
NİHAYET herifin oynayabildiği posyonu ve dizlişi keşfetmişken yine 4lü defansta sağ bek oynatmanın meali nedir yahu !!! BIRAKIN yahu !!!

Ciddi zarar edeceğiz gibi duruyor maalesef.

Iyi niyetli ama ikili mücadelelerde yok. Sabir dedik ama olmayacak gibi.

Bizin saçma sistemde cacık olmaz bundan da. Sara Brezilya günlerini hatırlayıp ayak uydurdu bi şekilde de bu kardeşin işi zor.

Vakameye'yi ne kadar izliyorsunuz normalde renktaş bilemem ama bu adamı ligde durdurabilecek gelmiş geçmiş tek bek Boey'di.

Vaka'yı anca bu kadar durdurabilirsin. Bu adam bir kere çalımlayıp kanadından çizgiye inip orta açamadı.

Öyle düşün lütfen.
Jelertim herhangi bir kanat oyuncusu durdurabilmiş, 17 defa oynat sezonu ilk 2ye giremezsin

Vakameye'yi ne kadar izliyorsunuz normalde renktaş bilemem ama bu adamı ligde durdurabilecek gelmiş geçmiş tek bek Boey'di.

Vaka'yı anca bu kadar durdurabilirsin. Bu adam bir kere çalımlayıp kanadından çizgiye inip orta açamadı.

Öyle düşün lütfen.

sanırsın vinicius jr... 40 yaşına gelmiş nwakaeme işte fener maçında da gördük bir halt yapamadı ..
İlk geldiği sezonlar gerçekten durdurulması imkansızdı bu akşam bizim jelertin ezikliğinden yaptı şovunu

Abarttığınız kadar kötü oynamadı yav Jelert. 1 tackle yapmış, girdiği 2 ikilği mücadeleyi de kazanmış, 1 defansif aksiyon 5 sahipsiz top kazanma ile oynamış

Sizi gören de yediğimiz gollerin suçlusu Jelert zanneder. Jelert 'in savunamadığı için çok net bir pozisyon filan verdik de ben mi hatırlamıyorum

Nwakaeme hayvanina karsi kotu oynamadi. Adamin ayagindan top almak imkansiz.

Jelert Nwakaemeyi yüzyüze karşıladığı pozisyonlarda geçirmedi..Nwakaeme bunu anlayınca devamlı gotunu dayayıp yanından süzülmeye başladı.. Jelert buna bir çözüm bulamadı hadi fizik kötü bari akıllı savunmacı ol ona göre önlem al..
Ben yine diyorum bu fizikle bu savunma bilgisiyle sağ bek falan oynayamaz bu herif Okan illa tutalım diyorsa kanat veya kanat bekte oynasın ..
9 milyon verip bu herifi sağ bek diye alanın da gözüne scaym

Vakameye gibi ağır sıklet bir boksörün karşısına atıpta hadi dövüşü kazan diyemezsiniz..

Geri
Üst Alt