Elmas: “Galatasaray’ın geleceğini sürdürülebilir başarılarla dolu kılacak bir takım kurma hedefindeyiz”

Ben memnunum açıklamalardan. berkan ve kurzawa yetisse ne yetismese ne

Euro 2 yılda 2 katına çıkmış. Bu 2 katlık farkın cepten para veremeyen kulüpler için ne ifade ettiğini hesap edemeyen adamların bu forumda ahkam kesmesi evlere şenlik açıkçası.
Helede bi densizin kerhane fıkrasından yola çıkarak mevcut başkana çapsız demesi forumdaki bazi kisilerin akillarinin seyinde bittiginin acik gostergesi
Helal olsun,guzel aciklama

Bu yüzden adama söylenen lafları anlıyorum, yerden yere vuruldu haklı olarak. Ama bana göre biraz abartılıyor. Bu işlerde genellikle böyle vaatler yapılır, çoğu da tutulamaz, işin siyaseti bu maalesef. Ben o vaatlerde bulunmasaydı da seçileceğini düşünüyorum ve herhalükarda Eşref Bey'le orta ve uzun vadede dağılacaktık. O adamların zihniyeti çok farklı, tamamen demode kalmış bir bakışları var. Şu an azından hevesi olan birisi var kulübün başında. Ben işleri yoluna koyarsa başarılı olabileceğini düşünüyorum.

Canaydın dönemini yaşayanlar anımsar. Rahmetli her sene 3 yıldız getirirdi. Ben de inanırdım hep. Transfer vaatlerini bu derece ciddiye almamak gerekiyor. Konuşulduğu kadar kolay değil. Ha memnun muyum? Hayır. Sorumluluğu alıyorum diyor. Göreceğiz bakalım.

Sorun bilmedigimiz seyleri soylemis olmasi degil. Sorun 30 gun olmadan sizleri uzduysem ozur dilerim demesi. Ama o sozlerle baskan secildin onu napcaz? Uc sene kandirildik deyip kendimizi mi avutucaz?

Samimi olduğuna inanıyorum ama dediklerini başarabilir misin çok büyük soru işareti

saka yapmiyorum su adamin yaptiklarini ben de yapardim su ana kadar

secim boyunca zerre calisma yapmamis zaten

benim enistem köyde muhtarlik yapiyor, onun bile calisma sekli bu adamdan bin daha iyidir

su ana kadar büyük rezalet cikti bunlar

2 gün sonra psv maci var, tek yeni adam cengizin getirdigi aytac

yakinda bir de utanmadan biz tecrübesiz bir yönetimiz, yakinda toparlariz der

burda da millet birbirini yikayip yaglar yine su anda oldugu gibi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt