- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
umarim artik bu konuda rahatlarsiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal olsun,guzel aciklamaEuro 2 yılda 2 katına çıkmış. Bu 2 katlık farkın cepten para veremeyen kulüpler için ne ifade ettiğini hesap edemeyen adamların bu forumda ahkam kesmesi evlere şenlik açıkçası.
Helede bi densizin kerhane fıkrasından yola çıkarak mevcut başkana çapsız demesi forumdaki bazi kisilerin akillarinin seyinde bittiginin acik gostergesi
Bu yüzden adama söylenen lafları anlıyorum, yerden yere vuruldu haklı olarak. Ama bana göre biraz abartılıyor. Bu işlerde genellikle böyle vaatler yapılır, çoğu da tutulamaz, işin siyaseti bu maalesef. Ben o vaatlerde bulunmasaydı da seçileceğini düşünüyorum ve herhalükarda Eşref Bey'le orta ve uzun vadede dağılacaktık. O adamların zihniyeti çok farklı, tamamen demode kalmış bir bakışları var. Şu an azından hevesi olan birisi var kulübün başında. Ben işleri yoluna koyarsa başarılı olabileceğini düşünüyorum.
umarim artik bu konuda rahatlarsiniz
Kanitlamazsan fblisin
Dmden fotograf atilmiyor allahin kolpacisi. Bir daha da benden alinti yapma.Ekli dosyayı görüntüle 131421
!!!!!!!!!!!
Aylardır sustum lakin üzerime yapıştırdığın isim revizasyonu bardağı taşıran son damlaydı. @Emrah Yıldırım
360 taksit ile istemisler kampanyali tarife gibiHarbi bjk gedsona 7.5 m falan teklif etmiş herhalde çapsızlar önce Rosieri Ghezzalı alın
% 50 sine 7.5 milyon Euro heriflerde ki güvene bak.360 taksit ile istemisler kampanyali tarife gibi![]()
Hâlâ mı inanıyorsun yiğenim?Herif nasıl hipnoz ettiyse sizi hâlâ inanıyorsunuz.Samimi olduğuna inanıyorum ama dediklerini başarabilir misin çok büyük soru işareti
adam çıkıp parayı basar kısa süreli mutluluk yaşatırım diyor dayı dinlemiyor musunHâlâ mı inanıyorsun yiğenim?Herif nasıl hipnoz ettiyse sizi hâlâ inanıyorsunuz.
Ondan önce transferi 10 günde bitireceğiz demesine kızıyoruz.Seçim öncesi bildiğin kolpa yaptı.adam çıkıp parayı basar kısa süreli mutluluk yaşatırım diyor dayı dinlemiyor musun