Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.152
- 70.316
- 4.918
Holiganlık sezdim.centilmenlik(!) tatavasına karşı verdiği cevap memnun etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Holiganlık sezdim.centilmenlik(!) tatavasına karşı verdiği cevap memnun etti.
öyleyim zatenHoliganlık sezdim.
Birader öyle diyor ama ilgileniyoruz dediği adamlar hep 29-30 yaşında! Kendiside ne konuştuğunun farkında değil.Tam olarak kurtuluşumuz bu yöntemde saklı işte. Yönetim sırf bu konu sebebiyle bile desteği hakediyorken vizyonsuzlukla falan suçlanmaları garip.
burak elmas beyin konusunu cöpe atabilir miyiz lütfenBaşkan Burak Elmas'ın açıklamaları ilk mesaja eklendi.
Saygısızlık yapmaya gerek yok, seçilmiş Galatasaray başkanıdır. Sonuçta emek veriyor uğraşıyor adam. O da ister her şey yolunda gitsin. Beklentileri karşılamamaya devam ettikçe eleştirilerin şiddeti artacaktır normaldir ama saygısızlık yapmayalım.burak elmas beyin konusunu cöpe atabilir miyiz lütfen
koltugu bos yere isgal eden bir sahis cikti malesef
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
sikinti yokSaygısızlık yapmaya gerek yok, seçilmiş Galatasaray başkanıdır. Sonuçta emek veriyor uğraşıyor adam. O da ister her şey yolunda gitsin. Beklentileri karşılamamaya devam ettikçe eleştirilerin şiddeti artacaktır normaldir ama saygısızlık yapmayalım.
Daha ilk günlerde Ujfalusi ve Elmander gelmişti diye hatırlıyorum ben de. Dünya kupası sonrası da Melo ve Muslera.yanlis hatirlamiyorsam aysal ilk senesinde su tarihlerde takimi kurmustu
enkaz devralip tas gibi takimi dizmisti
burak elmas ve saz arkadaslari bakkaldan ekmek bile alamaz
Birader öyle diyor ama ilgileniyoruz dediği adamlar hep 29-30 yaşında! Kendiside ne konuştuğunun farkında değil.
Falcao'da baskı yapan taraftarın hiç suçu yok mu? Adam dümdüz gerçek neyse anlattı, bilgilendirdi. 10 gün olayının neden olmadığını açıkladı ve özrünü diledi. Falcao gibi hatalar yapmamak için taraftar baskısıyla hareket etmeyeceğiz de dedi bana göre doğru bir karar. Twiiter'da burada eleştiren değil de aklı sıra alay eden, hakaret eden kişilerin Galatasaray'a faydası yoktur.Gene suclu taraftar mi oldu simdi? Iyi sen cal sen oyna baskan.
yanlis hatirlamiyorsam aysal ilk senesinde su tarihlerde takimi kurmustu
enkaz devralip tas gibi takimi dizmisti
burak elmas ve saz arkadaslari bakkaldan ekmek bile alamaz
Daha ilk günlerde Ujfalusi ve Elmander gelmişti diye hatırlıyorum ben de. Dünya kupası sonrası da Melo ve Muslera.
eee tamam abi o zaman o cl gelirini alabilmek icin iyice saldirman gerekmez mi?aysal döneminde euro 10 olsaydı görürdüm ben kuracağı kadroyu