Elmas: “Galatasaray’ın geleceğini sürdürülebilir başarılarla dolu kılacak bir takım kurma hedefindeyiz”

Tam olarak kurtuluşumuz bu yöntemde saklı işte. Yönetim sırf bu konu sebebiyle bile desteği hakediyorken vizyonsuzlukla falan suçlanmaları garip.
Birader öyle diyor ama ilgileniyoruz dediği adamlar hep 29-30 yaşında! Kendiside ne konuştuğunun farkında değil.

Transferler bitme asamasinda olabilir.hangi gun aciklanacagi önemli degil artik,psv macinda olmayacaklari icin

Konuşmayı olumlu buluyorum.En azından verdiği sözleri unutmamış özür de diledi tabi bu hemen konuyu rafa kaldırmak anlamına gelmez. başkanlık öyle kolay değil hata yapacak önemli olan bunları min düzeyde tutması.Transfer konusunda taraftarın ayakları yere basması lazım artık.Burda bile her tweete tuzlukla koşan onlarca kişi var.Menajerlere taviz vermeyecekse kulübün hakkını gözetecekse gerekirse hiç transfer yapmasın eyv derim.
Yalnız takıldığım konu gazetecinin biri ftin sözleşme yenileme konusuna değindi.Orada yok kaybedecek 1 dkmız bile yok gibi komik ifade kullandı.Abi sen ft veya x kişi ismi önemli değil bir profesyonelle sözleşme imzaladıysan veya başka takıma gönderdiysen açıklama yapmalısın.Bunları hele 2021 senesinde başka kanallar aracılığıyla duymak şık durmuyor.Toplantıda iletişim konusuna değindi eksiklerimiz olduğunu da söyledi.gelecekte bu tarz konulara azami hassasiyet gösterilmesi gerekiyor.

yanlis hatirlamiyorsam aysal ilk senesinde su tarihlerde takimi kurmustu

enkaz devralip tas gibi takimi dizmisti

burak elmas ve saz arkadaslari bakkaldan ekmek bile alamaz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Valla hic memnun degilim. En kotu solbek ve Gedson alinmaliydi.

burak elmas beyin konusunu cöpe atabilir miyiz lütfen

koltugu bos yere isgal eden bir sahis cikti malesef

Saygısızlık yapmaya gerek yok, seçilmiş Galatasaray başkanıdır. Sonuçta emek veriyor uğraşıyor adam. O da ister her şey yolunda gitsin. Beklentileri karşılamamaya devam ettikçe eleştirilerin şiddeti artacaktır normaldir ama saygısızlık yapmayalım.

Biraz akşam pazarına kalicaz havası sezdim. Xxxx oyuncu atıyorum 2.5 istiyor biz 2 veriyoruz işine gelirse kabul et yoksa sen bilirsin durumu var. Bu takip ettiğin adamları başkaları alırsa sıkıntı son zamanlarda boşta kalırlarsa verdiğimizi kabul ederler gibi

Saygısızlık yapmaya gerek yok, seçilmiş Galatasaray başkanıdır. Sonuçta emek veriyor uğraşıyor adam. O da ister her şey yolunda gitsin. Beklentileri karşılamamaya devam ettikçe eleştirilerin şiddeti artacaktır normaldir ama saygısızlık yapmayalım.
sikinti yok
en gec 1 ay sonra istifa konusu acilacaktir zaten

evet başkanın bu çapur suratlı heriflerle aynı masaya oturmaması gerektiğini söylemiştik. kulüpler birliği için ortak karar neyse de 4 başkanın şereflisi şerefsizi aynı yayına çıkıp ayran budalası gibi birbirlerine sırıtmaları saçmaydı. umarım bundan sonra araya gerçek mesafe koyup türkiye'nin bile 2. sınıf takım ve mafyatik başkanlarıyla galatasaray'ı muhattap etmez. onun dışında gedson ve solbek alınamaması sağdan da baksan skandal, soldan da. 10 günde transferi bitiririz açıklamasının afaki olduğu ise zati belliydi.

Daha ilk günlerde Ujfalusi ve Elmander gelmişti diye hatırlıyorum ben de. Dünya kupası sonrası da Melo ve Muslera.

Birader öyle diyor ama ilgileniyoruz dediği adamlar hep 29-30 yaşında! Kendiside ne konuştuğunun farkında değil.

Zaten %100 genç bir takım kuracağız demiyor ki. Genç oyuncuların etrafına birkaç tane de tecrübeli oyuncu katıp karma bir takım yaratacağız diyor. Satıp kar edebileceğimiz oyuncuların alınması benim yönetimden beklediğim en büyük icraat. Ancak daha kadro kurulmamışken bu adamlarla nasıl ilgilenirsiniz demek de büyük haksızlık bence. Transfer sezonu bittiğinde alınan oyuncuların büyük kısmı 29-30 yaşında ve son sözleşmelerini yapan oyuncular olursa o zaman eleştirilir tabi ki.

Gene suclu taraftar mi oldu simdi? Iyi sen cal sen oyna baskan.
Falcao'da baskı yapan taraftarın hiç suçu yok mu? Adam dümdüz gerçek neyse anlattı, bilgilendirdi. 10 gün olayının neden olmadığını açıkladı ve özrünü diledi. Falcao gibi hatalar yapmamak için taraftar baskısıyla hareket etmeyeceğiz de dedi bana göre doğru bir karar. Twiiter'da burada eleştiren değil de aklı sıra alay eden, hakaret eden kişilerin Galatasaray'a faydası yoktur.

aysal döneminde euro 10 olsaydı görürdüm ben kuracağı kadroyu

Daha ilk günlerde Ujfalusi ve Elmander gelmişti diye hatırlıyorum ben de. Dünya kupası sonrası da Melo ve Muslera.

Ünal Aysal bana göre gelmiş geçmiş en iyi başkanlarımızdan ancak onun zamanında ne harcama limiti ne de bankalarla anlaşma vardı. Harcama yapma konusunda eli daha rahattı yani. 2 dönemi karşılaştırırken bunu göz önünde bulundurmak lazım.

Edit: Bir de yukarıdaki postta bahsedildiği gibi kur konusu var. Artı olarak da pandemiden dolayı dünyadaki bütün takımların harcama konusunda ekstra çaba göstermek zorunda olduğu bir dönemdeyiz.

aysal döneminde euro 10 olsaydı görürdüm ben kuracağı kadroyu
eee tamam abi o zaman o cl gelirini alabilmek icin iyice saldirman gerekmez mi?

15 milyon euro gibi bir rakamdi yanlis hatirlamiyorsam

yani 150 milyon tl yapiyor ve biz bu paradan kendi istegimiz ile vazgeciyoruz

evet müthis bir vizyona sahip burak bey

Geri
Üst Alt