Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.552
- 2.575
- 263
dedi ve Arda Turan'la sözleşme yeniledi.Sıra Donk'ta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya sen Mustafa Cengiz'i övüp duran adamsın bana maval okuma. Cengiz ve ekibi 100 tane yalan söylerken sesin çıksaydı belki ciddiye alabilirdim.
Burak Elmas in 10 gün soylemi yanlisti kendisi de bunun yanlış olduğunu anlamış zaten..lakin nasil ki böyle bir vaadi vermek ile yanlış yaptı ise sırf bu vaadi yerine getirmek adına menajer oyunlarına ve sosyal medya baskısına boyun eğip afaki transfer ücretlerine girmemesi de çok dogrudur.
Burak Elmas konuşmalarında iyi laf yapıyor doğru noktalara temas ediyor..ama icraat noktasında daha çok biseyini göremedik.bunun için de bence beklemek lazım sonuçları görmek lazım..hem transfer hem sponsor hem de su pilot takım mevzusunda..ayrıca tff ye karşı haklarımız konusunda ,yabancı sınırı ve yayıncı kurulus mevzularinda nasil sonuçlar alacağız ya da alabileceğiz mi merak ediyorum.
ayrıca Burak elmas i aşırı gömen saygısızlığa varacak derecede mesaj yazan kişiler ile terime de aynı üslupta sallayan kişilerin aynı olması zaten Burak elmas a neden böyle salladıklarını açıklıyor..
kap isteyenler
2013-2014 devre arasına bakabilir
her gün bir kap vardı
mutlu olursunuz
ateşiniz söner
Burdissoİzzet Hayrovic, Umut Gündoğan, ismini unuttuğum uyduruk bir topçu da vardı.
Salih Dursun. Erdoğan Adili. Müthiş topçulardı müthişş!İzzet Hayrovic, Umut Gündoğan, ismini unuttuğum uyduruk bir topçu da vardı.
İzzet Hayrovic, Umut Gündoğan, ismini unuttuğum uyduruk bir topçu da vardı.
kap isteyenler
2013-2014 devre arasına bakabilir
her gün bir kap vardı
mutlu olursunuz
ateşiniz söner
Sebebini anlattı adam ne yapsın 3 milyonluk adama 10 milyon mu bayılsın?Sapla samani karistiriyorsun.
10 gunde tum transferleri bitirme sozu verip baskan olan kisi, gecen seneden zayif kadro ve tek transfer yapamadan 8 ve 10 numara ile bekler olmadan CL on elemesine cikartiyor takimi.
Sebebini anlattı adam ne yapsın 3 milyonluk adama 10 milyon mu bayılsın?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben bu palavralara inaniyorum ve başkanımizi destekliyorum.Yani diyosun ki baskan secilmeden 10 oyuncu ile anlasmis ama 10 u da bu secilince fiyat artirmis oyle mi?
Simdi ben bu palavraya inanmazsam ayip olmaz di mi?
ben bu palavralara inaniyorum ve başkanımizi destekliyorum.
belki malım ama en azindan kararimin ve desteğimin arkasındayım
eksikler var ama sabir en büyük dayanağımız. bahsedilen isimlerin hepsi beni heyecanlandiriyor. şu kötü almayin dedigim kimse yok iyi yoldayizHepimiz inanmak istiyoruz.
Ama bu anlattiklari mantik disi.
En azindan psv oncesi bi 8, bi 10 numara alirsin tum transferleri 10 gunde bitircem diyorsan.
Sponsor da yok daha ortada.
Seffaflik demissin ilk icraatin kap bildirimlerini karartmak.
Simdi ben bu adamin nesini ciddiye alayim?
10 oyuncu derken *Yani diyosun ki baskan secilmeden 10 oyuncu ile anlasmis ama 10 u da bu secilince fiyat artirmis oyle mi?
Simdi ben bu palavraya inanmazsam ayip olmaz di mi?