Elmas: "Sorunlardan şikayet etmeye değil, sorunları çözmeye geldik"

40 milyon dolar banka kredisi degil miydi?
O parayi borcsuzluk icin kullanirlar. Bahittin de belki yeni transferler icin cash lazim oldugunda devreye girecek.
Bir de 100 milyon sponsor parasini da kullanirlar.

Yalnız şöyle bir gerçek var elmas dahil.kim seçilirse seçilsin Cengiz yönetimi tarafinda mali raporlar sunulması hiçbirine hatırlayın bütün adaylar söyledi bunu
Cengiz yönetimi 2 mali genel kurul yapmadılar yani mali olarak ne durumdayız kimsenin bilgisi yok

100m sponsor 40 m da siz sicak para koyacaktiniz. Bu paralar da yetmiyorsa kapatalim kulubu..

"Mayıs ayındaki yapılandırma için 170 milyon TL gerek arkadaşlar. Bizim ödemelerimiz var. Baskete var, voleybola var. Hala icra ve hacizleri bitiremedik. Öde, öde, öde bitiremedik. 6 bin tane icra ve haciz vardı. Geçmiş yönetimler hep ertelemiş bunları."

"UEFA olanları izliyor. Benim konuşmamı da izliyor, izler. Çok disiplinli bir kurum. Bir anlaşma var. Bunu başkan adaylarına hatırlatıyorum. "Mustafa Cengiz ayrıldığı zaman, aynı bu şartlar kabul edilecek." şartı var. 31 Haziran'a kadar UEFA'dan ve TFF'den borçsuzluk kağıdı almak için çalışıyoruz. Taahhütname önemli. 'Mustafa Cengiz ayrılınca, bunu yeniden kabul edeceksiniz' deniyor. Siz hemen başvurun ve ek süre alın. Bu dertten kurtulsunlar diye, 1 sene erken anlaşmadan çıkmak istiyoruz ama olmadı. Bunun için iyi çalışıyoruz!"

170 başka bişeymiş bi de tff ve uefadan kağıt lazımmış

11f0f5bf-f3b4-4739-8104-76a2c79046e6-m.jpg

Enkaz edebiyatını hiç sevmem.
Çözüm bulun, anlık çözüm 6 ay sonraki çözüm hatta 5 sene sonraki çözüm.
Evet borcumuz var, bundan sonra olmaması ve erimesi için ne yapmalı, bize bunlarla gelin.

Gscimbom mobil

Böyle olacagini tahmin etmek icin Einstein olmak gerekmiyordu
Biri baskan olursam Calhanoglu gelcek diyordu
Digeri Ralf gelcek diyordu herifin haberi bile yokmus
Basimizdaki de baskan secilirsem ilk hafta sponsor anlasmasi devreye gircek 10 gündede bütün transferler bitcek diyordu
Kem küm kem kümler baslamis

Oy koparmak icin sag solda palavra atmak taraftari kandirmak bukadar kolay olmamali onu bunu anlamam verdigin sözü tutacaksin yok uefa yok borcsuzluk beni ilgilendirmez

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt