Elmas: "Sorunlardan şikayet etmeye değil, sorunları çözmeye geldik"

Anıtkabir özel defteri'ni imzalayan 38. başkanımız deftere şu notları yazdı.

"aydınlanmacı fikirlerinden, mücadeleci kişiliğinden daima feyz aldığım, nutkunu rehber edindiğim atam... galatasaray spor kulübü 38. başkanı olarak manevi huzurunuzda bulunmaktan duyduğum gururu tarif etmem imkansız."

"sizin yüz yıl önce vatan sathında sağladığınız 'birliktelik ülküsü' ile yola çıktım. büyük ve kadim galatasaray ailesi olarak, ali sami yen'den bugüne, birlikte çok şey başardık ve başarmaya devam edeceğiz."

"fikriyatınızdan ayrılmayacağıma, kendim ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına söz veriyor, manevi varlığınız önünde saygı ve minnetle eğiliyorum."

Kaynak: burak elmas

Kalite ne güzel şey değil mi ?

Futbolculara ödenmemiş borçlar var demekki, cengizin son aylarda ödeme yaptığını sanmıyorym

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sene Eylül ayı gibiydi sanırım Donk'un sözleşme detayları çıkmıştı.

Yok indirim yaptı dediler de aslında indirim yapmamış vs diye basın ortalığı karıştırmıştı.

2020 yılında = 10 bin Euro civarı aylık ödemeler
2021 yılında = 100 bin Euro civarı aylık ödemeler

Günü kurtarmak adına atılan adımların şimdi sıkıntısını yaşıyoruz.

5f58c1a9adcdeb0954baad94.jpg

Hamamcıoğlu’nun projesi yok dendi ama gerçekçi bir adaydı. Kulübün durumu hakkında aydınlatıcı oluyordu.

Daha ilk günden maalesef’li konuşmalar başladı. adayken hiç maalesef demiyordunuz.

Galatasaray’a layık gördüğünüz antrenörler Selçuk, Necati. Layık gördüğünüz oyuncular Arda, Akbaba.

1 hafta aradan sonra yarın seçim tekrarlansa kazanamazsınız. Biz buradayız dediğinizi göremedi taraftar. Var mısınız, yok musunuz belli değil.

Geçen sene Eylül ayı gibiydi sanırım Donk'un sözleşme detayları çıkmıştı.

Yok indirim yaptı dediler de aslında indirim yapmamış vs diye basın ortalığı karıştırmıştı.

2020 yılında = 10 bin Euro civarı aylık ödemeler
2021 yılında = 100 bin Euro civarı aylık ödemeler

Günü kurtarmak adına atılan adımların şimdi sıkıntısını yaşıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 127891

ffpnin bitmesi 2020 yılı sonundaki hesapların tutmasıynan ilintili idi
ona yönelik bir mukavele yapılmış
ihale, bir bomb misali yeni heyete bırakılmış

Mali kongre yapmadan secim yapilmasini engellemediniz, nedir ne degildir bileydiniz. Adam iki yuz milyon odememiz var dedi korkutmak icin soyluyo falan dediniz. Hic degilse bi dogrulugunu teyit ederdiniz. Hamama giren terler. Bu isler cikolata magazasi acmaya benzemiyo. Hadi kardesim az laf cok is.

Sonunda enkaz edebiyatı yapmayan, şikayet üretmek yerine çözüm üretmeye çalışan bir başkanımız oldu.

İstifa da bir hizmettir.

Mali durumdan bagimsiz, transferlerin 10 gunde bitirilecegi masalina inandiysaniz problemi baskan'dan ziyade kendinizde arayin.

Ya İllaki vardır

Hatta bazen hesapta olmayan durumlarlada karşılaşabilirsin,hele futbolda karşılaşmaman mucize

Ama seçilmeden uçup kaçarsan insanları beklentiye sokmuş oluyorsun ister istemez çünkü vaad etmiş oluyosun,kimse başına silah dayayıp 100m dolar sponsorluk anlaşması yaptım diyeceksin demediki,transferi 5-10 günde bitircem de demediki kendisi şartladı kendini

Hayır transferide geçtim gelir gelmez sponsoru açıklıyıcam dedi ki seçilmeden önce açıklıyıcaktı nerdeyse 1 hafta geçmiş olacak tık yok

Zaten bi aptallık oldğunu bilimum kişi sezdi burada adam seçildi ve ortada yok,ilk yk kararı yöneticiler twit atmayacakmış,bi gidiyo samiyenin mezarına bi anıtkabire sırf zaman kazanmak için,açıklama yapmayı kesti ki bu adam seçilmeden herkesin yayınına çıkmış biri her allahın günü yayın yapıyodu

Ben burak seçilsin dedim ama İlk 1 hafta itibariyle vizesi 0,finalinde (ilk 1 ay)başarılı olsunda vizeyi unuturuz,büte(transferin son haftasına) kalmaz umarım
Hocam bende senden farklı düşünmüyorum. Söylediklerinin eksiği var fazlası yok. Böyle yazınca hemen düşman ilan ediyorlar transferin son günü takip edicem bizlere laf edenleri

Mali durumdan bagimsiz, transferlerin 10 gunde bitirilecegi masalina inandiysaniz problemi baskan'dan ziyade kendinizde arayin.
Bırakın bu kişilere tapma olayını. Biz inanmıyoruz ama sizde taraftarı kandıran artık baştacı ediliyor sanırım. Objektif olun kimse bu adamlara silah doğrultmadı. Adam gibi çıkar söylersin. 100m sponsor 10 günde transfer. Artık biat etmeyi bırakın

Bırakın bu kişilere tapma olayını. Biz inanmıyoruz ama sizde taraftarı kandıran artık baştacı ediliyor sanırım. Objektif olun kimse bu adamlara silah doğrultmadı. Adam gibi çıkar söylersin. 100m sponsor 10 günde transfer. Artık biat etmeyi bırakın
Beni yanlis anlamissin renkdas. Galatasaray tarihi secimden once bu kadar bos beles atan baskan adayi gormedi dedim secimden haftalar once. Kilavuzu Fatih Terim ve Arda Turan olan adamdan bu kulube hayir gelmez dedik. Kendisine inanan cogunluk hakli ciksin Galatasaray'imiz kazansin.

La arkadaş bi sakin olun. Adam halletcez demiş, ne deseydi herşey çok hoş, borç yok bok gibi paramız mı var deseydi yalandan. Durum tespiti yapmış. İlla ki kaliteli trsnsferler olacaktır.

Beni yanlis anlamissin renkdas. Galatasaray tarihi secimden once bu kadar bos beles atan baskan adayi gormedi dedim secimden haftalar once. Kilavuzu Fatih Terim ve Arda Turan olan adamdan bu kulube hayir gelmez dedik. Kendisine inanan cogunluk hakli ciksin Galatasaray'imiz kazansin.
Özür dilerim ben yanlış anladım 🙏🏻 bu başkandan hiç umudum yok

2 senedir pandemiden sebep gelirler düştü. zannettiklerinden daha büyük bir borçla karşılaşmış olabilirler. benim kızdığım m. cengiz' in tüm başkan adaylarını mali durumla ilgili bilgilendirmemesi oldu. kendi dursun özbek'ten sonra geldiğinde aynı şeylerden şikayetçiydi. başkan olacak insanın neyle karşılaşacağını bilmesi lazım en azından kısa dönemde ödenecek borçları bilmesi lazım.

transfer konusundaysa aynı görüşteyim satmadan almasınlar. muhammed istisna. gönderebilecekleri topçuları bonservisli, bonservissiz gönderip kalan bütçeyi transfere harcasınlar.

Mali tabloyla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Şikayet edip insanları kırmak yerine sorunları çözmenin daha uygun olduğunu düşünüyoruz.

Neden bu kadar abarttiniz,gayet guzel konusmus bazi engeller var ve cözeceklerini söylemis sikayet etmemis

Geri
Üst Alt