Bu fenerliler ne içiyorsa bende aynısından istiyorum . Onlara göre Ekatarinburgu yenmemiz tamamen bir şans ve tesadüf

Bazı şeyler hiç değişmiyor . Fenerlilerin mal ve salak olması gibi .
Ulan Ekatarinburg'u yeniyoruz kendi sahalarında adamlar diyor ki Ekatarinburg'un gelmemesi iyi oldu diyorlar .
Bugünkü maçı kaybederlerse ne çeşit bahane uyduracaklar bakalım . Paralelden başlayıp hakemlere kadar devam ederler . Koyarsak -ki bana göre koyacaz- çok büyük yıkım olacak onlar için . Hatta şubelerini bile kapatabilirler . Yıllardır milyon dolarlarla yatırım yapıyorlar , Azizin en büyük desteği verdiği takım . Bunca sene ligde bizi ezmiş takım . Avrupada final kaybetmek intihar olacakdır onlar için .
Maça gelirsek ;
Sadece yavaş tempoda , baskılı savunma yapmadan , içeriyi iyi kapatarak , atacakları bütün şutlara el göstererek maçı kazanırız hem de farklı bile kazanabiliriz . Bugün Sancho'nun oynaması çok kritik olacak . Durumu ne bilmiyorum ama oynayacak diyorlar . Ha oynarsa UMMC maçındaki gibi oynamayacağı aşikar . Kontrollü , riske girmeden oynayacaktır . Ondan bir extra olarak 10-12 sayı bulursak çok rahatlarız . Işıl Alben'in UMMC maçındaki gibi attığımız şutlarda sürekli içeride olup hücum ribaundu peşinde olması gerekiyor . Ve mümkünse fast-break hücum etme şansımız olsa bile yine tempoyu düşürüp set hücuma devam etmeliyiz . Zaten kadromuz kısıtlı ve dar . Fast-Break hücumlarıyla çok enerjimiz gider . Fenerbahçe çabuk hücuma çıkabilen bir takım . Angel ve Cappy yine bugün ballı gününde olacaklar . Orta sahadan bile basket atabilirler . Dediğim gibi sakin , kontrollü , yavaş tempoda oynamalıyız .