ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

#7 Yasemen SAYLAR!

#8 Shavonte ZELLOUS!

#10 Işıl ALBEN!

#11 Nevriye YILMAZ!

#16 Ayşe CORA!

#20 Sancho LYTTLE!

#21 Alba TORRENS!

#23 Kelsey BONE!

#33 Şebnem KİMYACIOĞLU!

#35 Bahar ÇAĞLAR!

#55 Esra ŞENCEBE!

Koç: Ekrem MEMNUN!

Dün futbol macini izlerken de aklim bu mactaydi. Baska birsey düsünemiyorum.

Bu kupa camia icin cok cok önemli.

Türkiye icin de bir ilk olmasi sebebiyle, rakibin de bu serefsizler olmasi sebebiyle önemi cok cok daha fazla.

Allah´im nolur sevinmeyi bize nasip et. Nolur Allah´im. Bu üzüntüye gercekten dayanamam. 2 hafta kendime gelemem

fenerbahçe finaldeki rakibinin ekaterinburg olacağını düşünerek maçlarını hep rölantide oynadı. Bizim de çok dar bir rotasyonumuz var. Hızlı ve tempolu başlayacak bir fenerbahçe'yi nasıl durdurabiliriz bilmiyorum.

Dar rotasyona rağmen Ekrem Hoca bu tip maçlarda takımı zihinsel olarak çok iyi hazırlıyor. Onlar ne kadar baskılı başlarlarsa başlasınlar, biz yine çıkar en iyi oyunumuzu oynarız.

en iyi oyunumuzu ortaya koymamız lazım, bunun ortası yok. vasat bir oyun bizi farklı kaybettirir. eka maçının aynısı biraz zor olur ama ona yakın bir performans bizi ancak kurtarır diye tahmin ediyorum

[media]https://www.youtube.com/watch?v=UkXNElz5oPU[/media]

Avrupa'nın en büyüğü olduğumuz bugün tescillenecek. Finale kadar geldiysek bu başarının %80'i falan Ekrem Memnun'a ait. Ekrem Memnun Fenerbahçe'yi asistanken ve baş antrenör olarak defalarca yendi, yine yenecek. Bu takıma sen inandın, sen şampiyon yapacaksın haydi hocam.

fenerbahçe finaldeki rakibinin ekaterinburg olacağını düşünerek maçlarını hep rölantide oynadı. Bizim de çok dar bir rotasyonumuz var. Hızlı ve tempolu başlayacak bir fenerbahçe'yi nasıl durdurabiliriz bilmiyorum.

ergun83

Mesaj Başlığı: Re: Euroleague Finali Fenerbahçe-Galatasaray 13.04.2014 saat

Gönderilme zamanı: 13 Nis 2014, 11:21

file.php

Arkadaşlar panik yapmayın lütfen..Geçen seneyi hatırlarsanız finale yorgun gelmiş eka da hızlı oyunla maçın başında vurup geçmişti bize. Biz turnuvayı finalde eka ile oynayacağız diye rölantide oynadık. Sevindirici olan şu karşımıza maç oynamadan Gs dikilmedi bir anda. Yarı finali finaldeki rakibimizi bilerek oynadık. Şu bir gerçek ki şu an çok diriyiz. Ben kupayı alacağımıza eminim. Kızlar bizim için yapmasa da ünal aysalla aziz başkan arasındaki fark için, yıllardır kendilerini öz kızı gibi gören insan için bunu yapmalılar...

bunlar bahane ergun abicim fener angelin eline bakiyor fener 10 heriflemi oynuyor. 1 maç var zaten 1 gün dinlenildi. sancho iyi oynarsa fenere şans tanimiyorum tabi oynarsa.

Bu fenerliler ne içiyorsa bende aynısından istiyorum . Onlara göre Ekatarinburgu yenmemiz tamamen bir şans ve tesadüf :) Bazı şeyler hiç değişmiyor . Fenerlilerin mal ve salak olması gibi .

Ulan Ekatarinburg'u yeniyoruz kendi sahalarında adamlar diyor ki Ekatarinburg'un gelmemesi iyi oldu diyorlar .

Bugünkü maçı kaybederlerse ne çeşit bahane uyduracaklar bakalım . Paralelden başlayıp hakemlere kadar devam ederler . Koyarsak -ki bana göre koyacaz- çok büyük yıkım olacak onlar için . Hatta şubelerini bile kapatabilirler . Yıllardır milyon dolarlarla yatırım yapıyorlar , Azizin en büyük desteği verdiği takım . Bunca sene ligde bizi ezmiş takım . Avrupada final kaybetmek intihar olacakdır onlar için .

Maça gelirsek ;

Sadece yavaş tempoda , baskılı savunma yapmadan , içeriyi iyi kapatarak , atacakları bütün şutlara el göstererek maçı kazanırız hem de farklı bile kazanabiliriz . Bugün Sancho'nun oynaması çok kritik olacak . Durumu ne bilmiyorum ama oynayacak diyorlar . Ha oynarsa UMMC maçındaki gibi oynamayacağı aşikar . Kontrollü , riske girmeden oynayacaktır . Ondan bir extra olarak 10-12 sayı bulursak çok rahatlarız . Işıl Alben'in UMMC maçındaki gibi attığımız şutlarda sürekli içeride olup hücum ribaundu peşinde olması gerekiyor . Ve mümkünse fast-break hücum etme şansımız olsa bile yine tempoyu düşürüp set hücuma devam etmeliyiz . Zaten kadromuz kısıtlı ve dar . Fast-Break hücumlarıyla çok enerjimiz gider . Fenerbahçe çabuk hücuma çıkabilen bir takım . Angel ve Cappy yine bugün ballı gününde olacaklar . Orta sahadan bile basket atabilirler . Dediğim gibi sakin , kontrollü , yavaş tempoda oynamalıyız .

Angel ve Cappie'nin üzerinde gereken baskıyı kurabilirsek Birsel'inde etkinliğini azaltabiliriz. Ayrıca Pota altı savunmasına da dikkat etmek lazım.

Bugün kadın basketbolunda kimin gerçek patron olduğunu gösterme zamanı. Tek endişem Sancho'nun oynarsa nasıl oynayacağı. Bileğindeki sorun hala geçmediyse geçenki performansını göstermesi çok zor.

Bu fenerliler ne içiyorsa bende aynısından istiyorum . Onlara göre Ekatarinburgu yenmemiz tamamen bir şans ve tesadüf :) Bazı şeyler hiç değişmiyor . Fenerlilerin mal ve salak olması gibi .

Ulan Ekatarinburg'u yeniyoruz kendi sahalarında adamlar diyor ki Ekatarinburg'un gelmemesi iyi oldu diyorlar .

Bugünkü maçı kaybederlerse ne çeşit bahane uyduracaklar bakalım . Paralelden başlayıp hakemlere kadar devam ederler . Koyarsak -ki bana göre koyacaz- çok büyük yıkım olacak onlar için . Hatta şubelerini bile kapatabilirler . Yıllardır milyon dolarlarla yatırım yapıyorlar , Azizin en büyük desteği verdiği takım . Bunca sene ligde bizi ezmiş takım . Avrupada final kaybetmek intihar olacakdır onlar için .

Maça gelirsek ;

Sadece yavaş tempoda , baskılı savunma yapmadan , içeriyi iyi kapatarak , atacakları bütün şutlara el göstererek maçı kazanırız hem de farklı bile kazanabiliriz . Bugün Sancho'nun oynaması çok kritik olacak . Durumu ne bilmiyorum ama oynayacak diyorlar . Ha oynarsa UMMC maçındaki gibi oynamayacağı aşikar . Kontrollü , riske girmeden oynayacaktır . Ondan bir extra olarak 10-12 sayı bulursak çok rahatlarız . Işıl Alben'in UMMC maçındaki gibi attığımız şutlarda sürekli içeride olup hücum ribaundu peşinde olması gerekiyor . Ve mümkünse fast-break hücum etme şansımız olsa bile yine tempoyu düşürüp set hücuma devam etmeliyiz . Zaten kadromuz kısıtlı ve dar . Fast-Break hücumlarıyla çok enerjimiz gider . Fenerbahçe çabuk hücuma çıkabilen bir takım . Angel ve Cappy yine bugün ballı gününde olacaklar . Orta sahadan bile basket atabilirler . Dediğim gibi sakin , kontrollü , yavaş tempoda oynamalıyız .

fb 8 sene üst üste şampiyon oldu ama şampiyonluk sayıalrı 11-11 kupa sayıları ise 33-30 gs önde yani fb değil kadın basketbolda gs önde.ezme falan yok yani

fb 8 sene üst üste şampiyon oldu ama şampiyonluk sayıalrı 11-11 kupa sayıları ise 33-30 gs önde yani fb değil kadın basketbolda gs önde.ezme falan yok yani

Ya orası öyle de son 15 yılda 1 tane lig şampiyonluğumuz yok . Adamlar son 8 yılın lig şampiyonu . Ben zaten ligde ezildik dedim . Yoksa Türkiye Kupası falan o işlerde iyiyiz son yıllarda .

klasik fb maçı olmaz umarım.biz boş atışlar kaçırırız fbnin en zor atışları bile girer umarım böyle bir maç olmaz.

O23Ndz.jpg

13:30'da 3.lük maçı var beyler, Ekaterinburg yenilginin acısını çıkaracakmış. Zaman geçsin :).

Feneri yenip şampiyon olacağımızdan zerre şüphem yok. Gel maç saati gel...

Geri
Üst Alt