- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Rabbim utandırmasın kaydeceksek finale cıkamyalım diye dua etmiştim bakalım hayırlısı arrtık Allah utandırmasın
Bir Fenerbahçelinin hezeyanı :
ÖCAL - 13.04.2014 18:27![]()
![]()
Maçtan önce zerre kadar umudum yoktu zaten. Neden mi ? daha önce bu adamlara verdiğimiz kupalar aklıma geldi yaşım 30. O kadar son maç hüsranı yaşadım ki artık sayısını hatırlamıyorum. 6 sene önce Samiyendeki şampiyonluk maçı‚ Denizli faciası Trabzon faciası defalarca finalde kaybedilen tr kupası ve süper ‚ Voleyboldaki finallerdeki mağlubiyetler ... Bu hüsran ne ilk ne de son. Fenerbahçeli isen artık alış bunlara
Bir Fenerbahçelinin hezeyanı :
ÖCAL - 13.04.2014 18:27![]()
![]()
Maçtan önce zerre kadar umudum yoktu zaten. Neden mi ? daha önce bu adamlara verdiğimiz kupalar aklıma geldi yaşım 30. O kadar son maç hüsranı yaşadım ki artık sayısını hatırlamıyorum. 6 sene önce Samiyendeki şampiyonluk maçı‚ Denizli faciası Trabzon faciası defalarca finalde kaybedilen tr kupası ve süper ‚ Voleyboldaki finallerdeki mağlubiyetler ... Bu hüsran ne ilk ne de son. Fenerbahçeli isen artık alış bunlara
Rus'a gidip yine Fener'e koyduk iyi mi)