ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

1014463_10152280963838190_4010516206747704071_n.jpg

Türkiye Kupası Şampiyonluğu, Euroleague Şampiyonluğu !!!!!!!!!!!!!!! Lig kaldııııııııııı :D :D

O değil de Azize'nin bize vermediği kupa kalmadı :D Her alanda Azize'yi ağlatıp kupaları aldık elinden :asd:

antu zevkimi akşama saklıyorum :D :D

Allah'ım şükürler olsun....

keske mactan sonra salonu atese verseydi fbliler. güzel malzeme cikardi yine.

Bir Fenerbahçelinin hezeyanı :

ok.gif
ÖCAL - 13.04.2014 18:27

bos.gif

Maçtan önce zerre kadar umudum yoktu zaten. Neden mi ? daha önce bu adamlara verdiğimiz kupalar aklıma geldi yaşım 30. O kadar son maç hüsranı yaşadım ki artık sayısını hatırlamıyorum. 6 sene önce Samiyendeki şampiyonluk maçı‚ Denizli faciası Trabzon faciası defalarca finalde kaybedilen tr kupası ve süper ‚ Voleyboldaki finallerdeki mağlubiyetler ... Bu hüsran ne ilk ne de son. Fenerbahçeli isen artık alış bunlara

Rusya'da yenmedigimiz kalmisti o da oldu, her yerde hertürlü yeniyoruz. Sonunda da kupa aliyoruz, çok keyifli valla:):)

●○●

Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız maç öncesi Efsaneleri anıyoruz bölümüne AY davet edilmeli.

ok.gif

bos.gif

Maçtan önce zerre kadar umudum yoktu zaten. Neden mi ? daha önce bu adamlara verdiğimiz kupalar aklıma geldi yaşım 30. O kadar son maç hüsranı yaşadım ki artık sayısını hatırlamıyorum. 6 sene önce Samiyendeki şampiyonluk maçı‚ Denizli faciası Trabzon faciası defalarca finalde kaybedilen tr kupası ve süper ‚ Voleyboldaki finallerdeki mağlubiyetler ... Bu hüsran ne ilk ne de son. Fenerbahçeli isen artık alış bunlara

Bizden biri yazmis gibi, degilse hakli alismalilar artik

Tapatalk

ok.gif

bos.gif

ne looser bi camiaa bunlar

bu senede sampiyonlugu bjke fln kaptirirlar

Burçin Badem ‏@burcinbadem 12 dk.

Havalimani karsilamadi icin ucagin kalkis saati belli olur olmaz herkesi bilgilendirecegim. Merak etmeyin ucus 4 saat:)

Ne güzel bir gün, futbol mutbol umrumda değil istedikleri kadar yenilebilirler bu sezon.

#SARAYINSULTANLARI!

Veysel Giley ‏@VeyselGiley 22 dk.

İstanbul ayağa kalksın, Havaalanında Aslan Kızlarımızı karşılayacağız, detaylar için beklemede kalın...

Geri
Üst Alt