ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

ultrAslan ‏@ultrAslan 55 sn.

UYUMA, KALK AYAĞA İSTANBUL! Avrupa Fatihi GALATASARAY GELİYOR! Saat 00:00'da ATATÜRK Havaalanı Dış Hatlar'da Buluşuyoruz!

Dershanedeydim takip edemedim.Eve geldim Televizyona baktım hiç bir spor kanalı maçla ilgili bir şey konuşmuyordu işte o zaman anladım şampiyon olduğumuzu.

Oooo Fener finali, alırım bir kupa

[attachment=9509:hvw4t.gif]

Ekli dosyalar

• hvw4t.gif
    hvw4t.gif
    142,5 KB · Görüntüleme: 363
EMRE ÇOLAK ‏@emrecolak1010 60 Min.

Tebrikler altinkizlar :)) helal olsun hepinize :))) pic.twitter.com/MWaCB2ERkX

Eray İşcan ‏@eray_iscan 58 Min.

ŞAMPİYONNNNNNNNN........ pic.twitter.com/pI2EGZh5nL

ergin ataman ‏@erginataman 51 Min.

Galatasarayımıza ve turkıyemıze bu gururu yasatan cagdas, modern, dunya devı ulkemızın altın sultanlarını gonulden kutluyorum.

yekta kurtuluş ‏@yek_35 46 Min.

final varsa sonu bellidir; ŞAMPİYON GALATASARAY ! #SARAYINSULTANLARI pic.twitter.com/NsOMwzvioO

Isıl Alben ‏@isilalben10 50 Min.

Zaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Burak Yılmaz ‏@yilmazburak17 32 Min.

Şampiyon GALATASARAY.Tebrikler ALTINKIZLAR. pic.twitter.com/BGgtekMsKs

Selçuk İnan ‏@8Selcukinan 30 Min.

Tebrikler AVRUPA ŞAMPİYONU sarayın sultanları... pic.twitter.com/BSvyt6YESx

Veysel Sarı ‏@veyselsari 27 Min.

TEBRİKLER SAMPİYONNNNN... #SARAYINSULTANLARI pic.twitter.com/mbv5JrVjom

pops mensah-bonsu ‏@PopsMBonsu 18 Min.

Very proud and inspired by the Galatasaray women's basketball team winning the Euroleague! Congrats! https://instagram.com/p/mvEi60Fq3r/

Sinan Guler ‏@sinanguler 13 Min.

3 Türk takiminin kaldigi 8li finalden sampiyon olarak cikan Galatasaray kadin basketbol takimimiza ve koclari Ekrem abiye tebrikler!

cidden çok büyük bir iş başardılar,profesyonel kariyerinin ilk yılını yaşayan bone,euroleague seviyesinde ne yapacağı belirsiz zellous üstüne birde tüm sezon dar ratosyon ile mücadele ederek avrupanın en büyüğü oldular, Ekrem hocaya helal olsun inşallah ligdede şampiyon olacağız

bunlar neden hep böyle dünyanin iyisiyiz havasindalar incelenmesi lazim.

çünkü 12 no gibi yerler fikir empoze ediyor.kendi fikirleri değil yani.beyinlerini yıkıyorlar.fb sıradan bir turnuva bile kazansa öyle bir parlatıyorlar ki sanki dünya şampiyonluğu o yüzden.ama bilmiyorlar ki kadın baskette 33-30 kupa ile gs önde.ezbere konuşuyorlar.

10 yıl içerisinde kupayı alan takımlar içinde bütçesi en küçük olan takımmışız. Bu da gözlerden kaçmasın.

Galatasaray ve Fener ve son maçsa ve sonunda kupa varsa kimin kazandığı her zaman belli zaten. Alıştık

1907zeko - 13.04.2014 18:06

bos.gif

Daha önce de yazmıştım final maçlarında şerbetliler diye. Bizde tam tersi. Ama insan yine de bir umut bekliyor belki kazanırız diye. Kim ne derse desin adamlar final canavarı. Bu yönden bizden çok daha iyiler. Biz yıllarca uğraşırız adamlar ilk finalinde kazanır hemde en büyük rakibine karşı. Adamlar bugün rekabeti bitirdi bayan basketbolda. Bir daha asla denk gelmez gs finali ha gelse yine kaybederiz büyük ihtimalle. Aziz yıldırımın gelmesiyle başlayan bu final sendromları‚ son maçlarda kaçan şampiyonluklar enteresan. Nedense ALLAH nasip etmiyor Aziz yıldırıma bu sevinçleri.. Ne bileyim var bir uğursuzluk...

[alıntı yap]

JohannesFaust - 13.04.2014 18:06

bos.gif

yayında ve yapımda emeği geçen herkesin Allah cezasını versin.Gönderin alayını en başta didem i yeter didem yeter

[alıntı yap]

işil alben maçtan sonra "küçükken bana bir dilek hakkı verseler galatasaray forması ile bu kupa kaldırmayı seçerdim "dedi.

aldığımız bu final ve kupa gösterdi ki galatasaray birlik beraberlik olduğunda ve gerçekten konsantre olduğunda neler başarabileceğini gösterdi.

Geri
Üst Alt