ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

saatler geçti hala kendime gelemedim helal olsun size sarayın sultanları şu üzgün günlerimizde gurur kaynağımız oldun şikecilere koyup avrupanın en büyüğü olduk bundan daha ötesi varmı.

Ben böyle heyecanı Uefa kupasında yaşamıştım... Yok böyle bişey ya hahahaha Hemde yavşaklara geçirerek en büyük olmak!! Muhteşem kere muhteşem!

[attachment=9524:assssssssssssss.png]

^^

İyi bari artık kabullenmişler.

Ekli dosyalar

• assssssssssssss.webp
    assssssssssssss.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 149
yalnız bu saatten sonra bu şubeye hakettiği değer verilmesi lazım adana maçlarında salon dolmalı,küçümseyen zihniyetler olacaktır ama yaptıkları iş gerçekten çok büyük

Isıl'ı tutmamız lazım,zaten kısıtlı kadroyla oynuyoruz bir de en iyi yerli topcumuzu kaybedersek sıkıntı olur,bu sampiyon kadroyu koruyup gerekirse rotasyon icin yeni elemanlar almamız lazım...

yalnız bu saatten sonra bu şubeye hakettiği değer verilmesi lazım adana maçlarında salon dolmalı,küçümseyen zihniyetler olacaktır ama yaptıkları iş gerçekten çok büyük

Adana maçı dediğin ne ? Buraya mı geliyorlar, her zaman takip edemiyorum kaçırmışım öyleyse.

[attachment=9525:tm_01_g.jpg]

Galatasaray-Fenerbahçe oynuyorsa, oyunun adı finalse ve sonunda bir kupa varsa onu Galatasaray kazanır vol 2484924924

Boşuna demiyoruz puanlar sizindir, kupalar bizim

Ekli dosyalar

• tm_01_g.webp
    tm_01_g.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 132
Bir de senelerdir kız basketbolunda "her sene şampiyon oluyoruz" diye ortaya laf atıyorlardır! Siz her sene şampiyon olun biz bir kere Avrupa şampiyonu olalım yeter!!! Adama böyle koyarlar işte!!!!!

p18ldtlp1d1o8n1sjialluf1bmd4.jpg

Arkadaki Ruslara bak haha,ulan bu Aziz komik adam ya:D

Geri
Üst Alt