Emenike resmen Fenerbahçe'de

Cevap: Emenike resmen Fenerbahçe'de

Fenerlilerde yüz yokki.Satın aldıkları adamılar ile şampiyon oldular.Halen çıkıp konuşuyorlar.

Ama Bjk notmal kadrosuyla cikip normal gücü ile oynasa belki Bursa yi yenicekti biz gol atamasakta sampiyon olucaktik buna hayir olmaz öyle sey diyebilirmisin???

Rüstü Recber - Ismail Köybasi , Tomás Sivok , Ibrahim Toraman , Ibrahim Üzülmez - Fabian Ernst , Michael Fink , Rodrigo Tello , Necip Uysal - Nihat Kahveci , Márcio Nobre

Besiktasin as kadrosuydu bu. Bilmeyende 6 tane PAF takim futbolcusuyla ciktigimizi sanar!

Yok Mustafa o durum öyle değil :)

Karabüğe'de ihanet etmiştir. Ve verdiğim örnek gerçekleşirse size de ihanet etmiş olur. Daha önce de söyledim: Emenike'nin Trabzon maçında oynamamasının sebebi sizin maçta oynamamasıdır. Bu yönetimsel ve idari bir karardır. Yücel İldiz kendisinin Fenerbahçe maçında oynamamasından sonra, kendisini kadroya bir daha almayacağını söylemiş ve almamıştırda. Demek ki adam bazı şeyleri hissetti ya da gördü, duydu vs. Ve gereken cezayı kesti.

Yani Emenike'nin giydiği formaya ihanet ettiği Yücel İldiz'in uygulaması ile de sabit olmuştur.

Adamı transfer ettiniz ve artık sizin futbolcunuz. Bu yüzden onu koruma refleksinizi inan anlıyorum. Fakat böyle adamları korumanın kimseye faydası olmaz. Bu adam günü gelecek bir benzerini size de yapacak. O günleri göreceğiz. O zaman belki bana hak verirsin :)

Bence her iki takıma karşı da hiç oynamaması Fenerbahçe maçından sonra "Trabzon için oynadık" deyip, 2 hafta Trabzon'a karşı forma giyen futbolcuların yaptığından çok daha etik Ozan. Sence?

Emenike'yi savunmak için konuşmuyorum, zaten transferinden memnun değilim, verilen parayı çok buluyorum. Sadece en doğru kararın her iki takıma karşı da oynamaması olduğunu düşünüyorum. Oynasa bize karşı düşük motivasyon, Trabzon'a karşı yüksek motivasyon ile oynardı çünkü, o zaman doğru olmazdı. Böylesi en iyi seçenek oldu.

Onu bırakın da Nuri Şahin 10 milyon€ Emenike 9 :D Nasıl kazıklandınız ama. Zuhahahahaha :D

onu bunu bilmem bu transfer ;

01522925896564121152.jpg

Acayip olan Bjk iki senedir göz göre göre sike yapiyor yapmakla kalmiyor (aciklamasini bile yapiyor neden sike yaptiginin) bir ALLAH in kulu ş sinden bahsetmiyor :)

Yahu Karabüğün antrenörü demedi mi önemli bi şeyi yok oynayabilecek durumda diye?Ulan fenerliler hala nasıl inkar edebiliyosunuz yuh diyorum size yuh.Bunlar burnunuzdan fitil fitil gelecek bekleyin siz

Yok Mustafa o durum öyle değil :)

Karabüğe'de ihanet etmiştir. Ve verdiğim örnek gerçekleşirse size de ihanet etmiş olur. Daha önce de söyledim: Emenike'nin Trabzon maçında oynamamasının sebebi sizin maçta oynamamasıdır. Bu yönetimsel ve idari bir karardır. Yücel İldiz kendisinin Fenerbahçe maçında oynamamasından sonra, kendisini kadroya bir daha almayacağını söylemiş ve almamıştırda. Demek ki adam bazı şeyleri hissetti ya da gördü, duydu vs. Ve gereken cezayı kesti.

Yani Emenike'nin giydiği formaya ihanet ettiği Yücel İldiz'in uygulaması ile de sabit olmuştur.

Adamı transfer ettiniz ve artık sizin futbolcunuz. Bu yüzden onu koruma refleksinizi inan anlıyorum. Fakat böyle adamları korumanın kimseye faydası olmaz. Bu adam günü gelecek bir benzerini size de yapacak. O günleri göreceğiz. O zaman belki bana hak verirsin :)

Takımların ve futbolcuların her zaman elinden geleni yapması gerektiği fikrime katılıyor musun? Renkler farketmeksizin, kim yaparsa yapsın eleştiriyor musun?

Emenike olayı şöyle de olmuş olabilir. Emenike sakatlığından dolayı oynayamadı veya hafif sakatlığı vardı da riske etmek istemedi kendini. Bu olay üzerine de dedikodu çıkmaması için Trabzon maçında da oynatılmadı. Yani Trabzon maçında oynatılmaması bize karşı oynamamasının etik dışı birşey olduğu anlamına gelmez.

Bizim nasıl oyuncumuzu koruma içgüdüsüyle yaklaştığımızı düşünüyorsan tersi sizin için de geçerli olmaz mı? Biz savunmaya meyilliysek siz de eleştirmeye meyilli değil misiniz?

Buradaki çoğu insandan daha objektif olduğuma eminim. Her zaman işine gelen şeylere inanan ve onu savunan taraftar profiline de karşıyım.

yorumları okudum gerçekten şaşırdım emenike çok iyi bir oyuncu bizim maçta serveti ne hale düşürdüğünü unuttunuz heralde bjk maçında toramanı fb maçında yobo yu maymun etti sırf rakibe gitti diye küçümsümek komik. nijerya milli takımınada çağrılmış demekki iyi oyuncuki çağırmışlar. seneye özellikle cl de çok dikkat çekecektir. biz alsaydık sevinirdim ama bize dragba geleceği için gerek yok. ama fiyat konusunda haklısınız 5 6 olsa neysede 9 nedir ya karabük iyi kazıklamış cidden.

Acayip olan Bjk iki senedir göz göre göre sike yapiyor yapmakla kalmiyor (aciklamasini bile yapiyor neden sike yaptiginin) bir ALLAH in kulu ş sinden bahsetmiyor :)

Beşiktaş bu ülkenin en rezil kulübüdür.

Tabi burun farkıyla.

Bence her iki takıma karşı da hiç oynamaması Fenerbahçe maçından sonra "Trabzon için oynadık" deyip, 2 hafta Trabzon'a karşı forma giyen futbolcuların yaptığından çok daha etik Ozan. Sence?

Emenike'yi savunmak için konuşmuyorum, zaten transferinden memnun değilim, verilen parayı çok buluyorum. Sadece en doğru kararın her iki takıma karşı da oynamaması olduğunu düşünüyorum. Oynasa bize karşı düşük motivasyon, Trabzon'a karşı yüksek motivasyon ile oynardı çünkü, o zaman doğru olmazdı. Böylesi en iyi seçenek oldu.

İbrahim ben senile muhattap olurum. Diğer kuşları geç birader. Onlar sinir bozmaya geldiler.

Sana soruyorum kardeşim, bu Hürriyet'in, Ntv'nin, Lig Tv'nin yaptıkları hakkındaki düşüncelerin neler. Allah aşkına elini vicdanına koy söyle. Neden böyle şerefsizlik yapıyorlar. Farkında mısınız sizler?

yorumları okudum gerçekten şaşırdım emenike çok iyi bir oyuncu bizim maçta serveti ne hale düşürdüğünü unuttunuz heralde bjk maçında toramanı fb maçında yobo yu maymun etti sırf rakibe gitti diye küçümsümek komik. nijerya milli takımınada çağrılmış demekki iyi oyuncuki çağırmışlar. seneye özellikle cl de çok dikkat çekecektir. biz alsaydık sevinirdim ama bize dragba geleceği için gerek yok. ama fiyat konusunda haklısınız 5 6 olsa neysede 9 nedir ya karabük iyi kazıklamış cidden.

9 diyl 7 + 2 milyonda satilirsa verilecek alex in bos alanlara attigi paslarla emenike nin attigi golleri izlemek hos olucak bence normal para .)

Emenike'nin bonservisi 7 milyon € beyler, 9 değil. 4 yıl içinde herhangi bir takıma satılırsa 2 milyon € verilcek de, satılamayacağı için sorun yok. 7 de fazla da, yanlış bilgiyi gidereyim dedim sadece.

Trabzon için oynadık diyenler kimler İbrahim ?

Transferi konusunda seninle aynı düşünüyorum zaten.

Lakin daha önceki iletimde söylediğim gibi bu kafa yapısının değişmesi lazım. Aksi taktirde böyle düzünelerce vakıa yaşamaya devam ederiz.

Emenike gibilere ve benzerlerine gün yüzü göstermeyeceksin.

Emenike'nin bonservisi 7 milyon € beyler, 9 değil. 4 yıl içinde herhangi bir takıma satılırsa 2 milyon € verilcek de, satılamayacağı için sorun yok. 7 de fazla da, yanlış bilgiyi gidereyim dedim sadece.

Dün Karabürk baskani 9 dedi bonservisi icin.

7 fazla diyl bence ibrahim bu bir kupondur CL nde tutarsa 20 mil eu ya okutursun...

Geri
Üst Alt