Emenike resmen Fenerbahçe'de

Cevap: Emenike resmen Fenerbahçe'de

Hafta sonu, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehir ile oynadığımız karşılaşmanın devre arasında, futbolcumuz Diego Lugano ile Eskişehirli futbolcu Sezer Öztürk arasında yaşanan olaya ilişkin olarak Sezer, kendisini arayan tüm basın yayın kuruluşlarına demeçler vermektedir. Futbolcunun günlerdir basına yansıyan açıklamaları, sporcu ahlakına yakışmamaktadır. İki sporcu arasında yaşanan olayı maçın hakemi değerlendirmiş ve bir karar vermiştir. Verilecek cezaya ilişkin diğer kararlar ise ilgili kurullar tarafından açıklanacaktır.

Verdiği yanlış ve tek taraflı bilgiler ile kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışan Sezer Öztürk'ün, bugün de gazetelerde Başkanımızı kendisine destek vermiş gibi göstermeye çalıştığı ve Başkanımıza bununla ilgili teşekkür ettiği haberlerini okumaktayız.

Bu durum, söz konusu sporcunun olayı ne kadar abarttığının ve çarpıttığının açık bir göstergesidir. Sezer Öztürk'ün artık susması ve saygıyla ilgili kurulların vereceği kararı beklemesi gerekmektedir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

2 ay önce küfür ettikleri adamla anlasiyorlar, böyle serefli (!) bir kulüp iste *****bahce.

Hepsi geniş alan dikkat edersen.Fenerdeyken o geniş alanların yarısını bile bulamayacak bu adam.

evet doğru söylüyorsun zaten o yüzden cl de dikkat çekecektir dedim lig de kapanan takımalra karşı ne yapacağı soru işareti. fener bu adama 9 vererek kumar oynadı bakalım tutacakmı.

deplasmanda 2 golu var sadece

pardon tezler churudu ama dogrusu bu:)

Bunun geçen seneki sempati duyduğum takım Galatasaray röportajını hatırlatmak lazım :D

senin icin klavye delikanlisi diyorlarmis, dogru mudur?

Yalan, öyle bir şey yapmışlığım yoktur.

İbrahim ben senile muhattap olurum.

Sağolasın Rıza.

Sana soruyorum kardeşim, bu Hürriyet'in, Ntv'nin, Lig Tv'nin yaptıkları hakkındaki düşüncelerin neler. Allah aşkına elini vicdanına koy söyle. Neden böyle şerefsizlik yapıyorlar. Farkında mısınız sizler?

Bu tür şeyler Fenerbahçe için de çıkıyor Rıza. Haberler ücret borsaya bildirilmeden önce çıkmış olmalı, aksi durumda 1. ağızdan (oyuncu, yönetici, futbolcu menajeri) alınmış bilgi değilse yazılanlar etik değil, resmi rakam doğru kabul edilmeli. Bu tür haberler sadece Galatasaray için çıkmıyor ama emin ol, Aykut Kocaman'ın görevi bırakacağı yazıldı mesela şampiyonluk maçından önce. Medyanın ne olduğunu biliyoruz hepimiz az çok.

Trabzon için oynadık diyenler kimler İbrahim ?

Transferi konusunda seninle aynı düşünüyorum zaten.

Lakin daha önceki iletimde söylediğim gibi bu kafa yapısının değişmesi lazım. Aksi taktirde böyle düzünelerce vakıa yaşamaya devam ederiz.

Emenike gibilere ve benzerlerine gün yüzü göstermeyeceksin.

Serkan Çalık ve Hurşut Meriç.

Yalnız farkettiyseniz şu 2 gün içinde Emenike'nin fiyatının 7 milyon euro olduğu benimsenmiş durumda. İlk açıklandığında 9 deniyordu, şimdi ise 7 olduğu kamuoyuna benimsetilmiş, herkesin içi rahat.

Gelin görün ki yıllık 2 milyon euro alan Selçuk İnan(34 maç oynasa 500 bin euro daha alıyor)'ın ücreti KAP'a bildirilmesine karşın her geçen saat artıyor. RESMİ açıklamayı görenler bile zırtapoz Hürriyet'in yaptığı 21 milyon euro skandalına inanmaya devam ediyor ve bu şekilde yansıtılmaya devam ediliyor.

Ben benimsemiş değilim. 7 milyon da çok. Emenike'nin başarılı olacağını düşünmüyorum. Diğer konu için;

Bu tür mitleri her takım taraftarı doğru kabul ediyor genelde. Sizler de Stoch için açıklanan, hatta Chelsea'nin kendi sitesinde de yazılan 5.5M € bonservis ve 1.5M € senelik ücretin doğru olduğuna inanmıyorsunuz, 2 katı olduğunu söylüyorsunuz mesela. Sadece Fenerbahçelilerin bu tür şeylere prim verdiğini söylersen olmaz, samimi olmazsın. her takım taraftarı doğru olmasını istediğini doğru kabul ediyor, fark yok aramızda.

Bence doğru resmi açıklanan rakamdır, resmi rakamın doğru olmadığını sağlam kaynaktan biliyorsam, Guti ve Quaresma'nın 5M € imza parası gibi, o zaman laf söyleyebilirim. Selçuk'a ödenecek ücret hakkında sağlam kaynaktan bilgim olmadığı için 2M € açıklamasını doğru kabul ediyorum.

Ben inkar etmedim hic Gs ile yaristigimizda daha bi zevkli oluyor lig Trabzon Bursa Bjk kesmiyo beni..

Bunun geçen seneki sempati duyduğum takım Galatasaray röportajını hatırlatmak lazım :D

Çok sempatik bir futbolcu dün baktım da fb formasıyla...

Dikkat ettiğim adamın sempatikliği yani hangi takım formasını geçirse sempatik duracaktır üzerinde...

Sempatik Emo...

Feyzi Selçuk'un avatarını koydun Selçuğu aldık :)

Şimdi de Drogbanınkini koymuşsun :) Totem mi yapıyorsun :)

Sağolasın Rıza.

Bu tür şeyler Fenerbahçe için de çıkıyor Rıza. Haberler ücret borsaya bildirilmeden önce çıkmış olmalı, aksi durumda 1. ağızdan (oyuncu, yönetici, futbolcu menajeri) alınmış bilgi değilse yazılanlar etik değil, resmi rakam doğru kabul edilmeli. Bu tür haberler sadece Galatasaray için çıkmıyor ama emin ol, Aykut Kocaman'ın görevi bırakacağı yazıldı mesela şampiyonluk maçından önce. Medyanın ne olduğunu biliyoruz hepimiz az çok.

Kardeş sabah Ntv'de ilk haber Emenike. Selçuk'un hangi takıma gideceğini herkes merak ediyor. Emenike zaten Fenere gitmiş yani durum belli. Ama ilk haber o. İkincisi Hürriyet Emenike için Emenike formayı giydi yazıyor, Selçuk için de kırmızı yazıyla 21 Milyon Euro yazıyor. Sadece Selçuk'un resmi ve 21 Milyon Euro yazısı var. Ne demek bu şimdi.

Ayrıca bizim kulüp açıklama yaptı, sabah 9'da KAP a bildirdi alacağı rakamı dimi. Neden sabahtan beri hala 18-21 arası rakamlar yazılıyor Ntv ve Hürriyet'te. Yalan mı söylüyoruz yani borsaya. Ayıp. Siz Emenike'ye 7-9 neyse işte bir şeyler verdiniz. Bu rakamın fazlalığını örtmek için Selçuk'un aldığı paraya sallıyorlar. Yahu o kadar vermedik diyoruz. Hala inanmıyorlar ama maksatları farklı işte. Önemli olan Emenike'nin aldığı paradan doğacak tepkiyi azaltmak.

Al sana Hürriyet'in haberi.

İnanılmaz rakam 21 milyon euro - Hürriyet Futbol

Sabah bunu manşetten verdiler

Gs yi dize getirip olmadigimiz hic bir sampiyonluk tatmin etmiyo beni:D

İbrahim sana linki verdim ama şöyle bir paragraf var. Tam anlamıyla kılçıksız bir taraf tutma bu işte.

VE Selçuk İnan Galatasaray’a imza attı. Fenerbahçe’nin de istediği başarılı orta saha oyuncusu, sarı kırmızılı takım ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Ünal Aysal’ın söylediği, “Selçuk tam bize göre bir oyuncu” cümlesinden sonra Trabzonsporlu futbolcu ile temaslarını artıran Galatasaray sonunda amacına ulaştı. Sarı kırmızılılar, 5 yıllık 21 milyon Euro gibi astronomik bir rakam karşılığında milli futbolcu ile anlaşma sağladı. F.Bahçe ise oyuncunun inanılmaz rakamlara ulaşan maliyeti sonucu yarıştan çekildi.

Yalan abi yalan. İnşallah çıkıp da bir açıklama yapar bizimkiler. Ne demek abi bu. Fener alırdı yoksa. İnanılmaz rakamlar olmasa Fener alırdı diyo yani

İbrahim sana linki verdim ama şöyle bir paragraf var. Tam anlamıyla kılçıksız bir taraf tutma bu işte.

VE Selçuk İnan Galatasaray’a imza attı. Fenerbahçe’nin de istediği başarılı orta saha oyuncusu, sarı kırmızılı takım ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Ünal Aysal’ın söylediği, “Selçuk tam bize göre bir oyuncu” cümlesinden sonra Trabzonsporlu futbolcu ile temaslarını artıran Galatasaray sonunda amacına ulaştı. Sarı kırmızılılar, 5 yıllık 21 milyon Euro gibi astronomik bir rakam karşılığında milli futbolcu ile anlaşma sağladı. F.Bahçe ise oyuncunun inanılmaz rakamlara ulaşan maliyeti sonucu yarıştan çekildi.

Yalan abi yalan. İnşallah çıkıp da bir açıklama yapar bizimkiler. Ne demek abi bu. Fener alırdı yoksa. İnanılmaz rakamlar olmasa Fener alırdı diyo yani

Riza ama banada Gs ile Fb nin yarisipta 2 mil euro gibi bi rakama transfer olmasi komik geliyor ...

Fener bu adam icin 3 milyon euro yu gozden cikarmisti...

Riza ama banada Gs ile Fb nin yarisipta 2 mil euro gibi bi rakama transfer olmasi komik geliyor ...

Fener bu adam icin 3 milyon euro yu gozden cikarmisti...

3 milyon euro için Galatasarayda mı oynarsın 2 milyon euro + maç başı para için Fenerbahçede mi?

Kardeş sabah Ntv'de ilk haber Emenike. Selçuk'un hangi takıma gideceğini herkes merak ediyor. Emenike zaten Fenere gitmiş yani durum belli. Ama ilk haber o. İkincisi Hürriyet Emenike için Emenike formayı giydi yazıyor, Selçuk için de kırmızı yazıyla 21 Milyon Euro yazıyor. Sadece Selçuk'un resmi ve 21 Milyon Euro yazısı var. Ne demek bu şimdi.

Ayrıca bizim kulüp açıklama yaptı, sabah 9'da KAP a bildirdi alacağı rakamı dimi. Neden sabahtan beri hala 18-21 arası rakamlar yazılıyor Ntv ve Hürriyet'te. Yalan mı söylüyoruz yani borsaya. Ayıp. Siz Emenike'ye 7-9 neyse işte bir şeyler verdiniz. Bu rakamın fazlalığını örtmek için Selçuk'un aldığı paraya sallıyorlar. Yahu o kadar vermedik diyoruz. Hala inanmıyorlar ama maksatları farklı işte. Önemli olan Emenike'nin aldığı paradan doğacak tepkiyi azaltmak.

Al sana Hürriyet'in haberi.

İnanılmaz rakam 21 milyon euro - Hürriyet Futbol

Sabah bunu manşetten verdiler

Kızmakta haklısın, bildiğin medya. Diyorum ya, Fenerbahçe için de bu tür haberler çıkıyor. Yalnız verdiğin linkteki haber Feridun imzalı, ciddiye almaya değmez Feridun'u. Uzak ara en palavracı gazetecidir. :)

CL düsün sadece Süper ligi sence!?!?!?

Sanki Avrupa'da çok oynuyorsunuz da. Aralık ayında siz de dönüyorsunuz nasıl olsa, orayı da düşünüyordur bak. En azından biz yeni bir oluşuma gidiyoruz, kadroda yeri garanti, seneye de Avrupa'ya gideceğiz. Gören de her sene final oynayıp 50 tane oyuncu pazarlıyosunuz sanacak.

Geri
Üst Alt