Emin Bayram ve Işık Kaan Yeni Sezonda İlk 11'de Kullanılabilir mi?

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
emin icin ta 2019 'da ozan kabaktan daha iyisi geliyor denmisti.Eminin ve Işık kaanin fizikleri muthis durumda,topla aralari iyi ve oyun kurma yetenekleri var.Marcao sonrasi bir kazanclar.

emin bayram ayagini az duzeltse cok iyi stoper olacak potansiyele sahip kendisi

milli maç performanslarını çok kıstas alamıyorum . parmak/el kırılmasından önce BAYılmaz anormal sol açık gibi durmuştu 2 maçta

3. ve 4.stoper olurlar. Alpaslan, Semih ve Luyindama şut. Ozornwafor 1 sene daha kiralık oynasın, sonra dönsün.

Minimum birisi 11'de olmalı. Diğeri de her maç kadroda olmalı. Artık yerli stoper için Anadolu kulüplerine domalmamak lazım. Kaan Ayhan'ı alabiliyorsak ikisinden birisini kiralarız. Burak Elmas yönetimi olsa Kaan Ayhan'ı bizim elimizden kesin Başakşehir falan kapar derdim ama şimdi yeni yönetim belli değil. Doğal olarak transfer komitesi de belli değil. Bir bakmışız winner bir komite gelir transferin başına değişir her şey. Şimdilik planımızı Avrupa'dan yerli üst klasman stoper gelirse biri kiralanmalı, Avrupa'dan kimse gelmiyorsa ikisi de takımda kalmalı, minimum birisi de ilk 11'i kapmalı diye düşünüyorum. Zaten sadece Süper Lig var seneye elimizde. Çok da uçup kaçmaya gerek yok. Stoperlerin biri kaliteli, tecrübeli olaa yeter bana kalırsa. Ujfalusi-Semih ikilisi gibi bir çözüm yapabiliriz bu şekilde. Hem yerli, hem altyapı kontenjanını doldurmuş olacaksın ayrıca.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayağını düzeltsemi lucio gibi topla çıkmış ve xavi pası atmış tesadüfen olduysa bilmiyorum ama belki denk gelmiştir
bazen defans oyunculari boyle yapabiliyor , benim kastim daha cok savunmadan pas atarken daha kararli ve iyi pas atabilmesi bunu duzelttiyse zaten cok iyi hale gelmistir. Bunu daha once servet cetin trabzonspora karsi Ozan Kabakda premierligde yapmisti

İkisi de kalıp denenebilir. Savunmada mümkün olduğunca yerli kullanmalıyız hücumda fark yaratacak yabancılara ihtiyacımız var. Stopere de artık beş kuruş harcanmamalı Marcao Nelsson gitse bile.

bazen defans oyunculari boyle yapabiliyor , benim kastim daha cok savunmadan pas atarken daha kararli ve iyi pas atabilmesi bunu duzelttiyse zaten cok iyi hale gelmistir. Bunu daha once servet cetin trabzonspora karsi Ozan Kabakda premierligde yapmisti

Çok güzel bir yorum. Ne çok yüceltelim ne de gereksiz yere yerelim oyuncularımızı.

Ikiside kadroda olsun, biri oynar. Ozan kabagida cözebilsek muthis olur. Yabanciyi full ön tarafa kullanmak lazim. Lanet gelsin bu yabanci sinirina

3-5 m koparırsak kardır her sene alttan yetiştirip satmak gerek

Ikiside kadroda olsun, biri oynar. Ozan kabagida cözebilsek muthis olur. Yabanciyi full ön tarafa kullanmak lazim. Lanet gelsin bu yabanci sinirina
Ön taraftı değil de bence bekleri, sol stoperi ve orta sahayı full yabancı yapalım. Orta sahada özellikle yabancı 6, yabancı 6 yabancı 10 al ve arkana bak. Tabii kaliteli olacak bunlar. Zaten sağ kanat Yunus ve Emre ile full yerli olacak. Forvette aslında Umut Bozok gibi bir yerli çözseydik iyiydi de Kasımpaşa'ya gelmeden alacaktık işte. İkinci ligdeyken çok istemiştim vallahi Umut'u. İki ikinci lig aşkımdan biridir Umut. Diğeri de Modeste. Ah ulan ah.

emin'i bizde izlediğim kısıtlı dakikalarda çok ağır bulmuştum
o yönünde değişim yoksa oynamasını kolay görmüyorum

Geri
Üst Alt