- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
emin icin ta 2019 'da ozan kabaktan daha iyisi geliyor denmisti.Eminin ve Işık kaanin fizikleri muthis durumda,topla aralari iyi ve oyun kurma yetenekleri var.Marcao sonrasi bir kazanclar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayağını düzeltsemi lucio gibi topla çıkmış ve xavi pası atmış tesadüfen olduysa bilmiyorum ama belki denk gelmiştiremin bayram ayagini az duzeltse cok iyi stoper olacak potansiyele sahip kendisi
bazen defans oyunculari boyle yapabiliyor , benim kastim daha cok savunmadan pas atarken daha kararli ve iyi pas atabilmesi bunu duzelttiyse zaten cok iyi hale gelmistir. Bunu daha once servet cetin trabzonspora karsi Ozan Kabakda premierligde yapmistiAyağını düzeltsemi lucio gibi topla çıkmış ve xavi pası atmış tesadüfen olduysa bilmiyorum ama belki denk gelmiştir
bazen defans oyunculari boyle yapabiliyor , benim kastim daha cok savunmadan pas atarken daha kararli ve iyi pas atabilmesi bunu duzelttiyse zaten cok iyi hale gelmistir. Bunu daha once servet cetin trabzonspora karsi Ozan Kabakda premierligde yapmisti
Ön taraftı değil de bence bekleri, sol stoperi ve orta sahayı full yabancı yapalım. Orta sahada özellikle yabancı 6, yabancı 6 yabancı 10 al ve arkana bak. Tabii kaliteli olacak bunlar. Zaten sağ kanat Yunus ve Emre ile full yerli olacak. Forvette aslında Umut Bozok gibi bir yerli çözseydik iyiydi de Kasımpaşa'ya gelmeden alacaktık işte. İkinci ligdeyken çok istemiştim vallahi Umut'u. İki ikinci lig aşkımdan biridir Umut. Diğeri de Modeste. Ah ulan ah.Ikiside kadroda olsun, biri oynar. Ozan kabagida cözebilsek muthis olur. Yabanciyi full ön tarafa kullanmak lazim. Lanet gelsin bu yabanci sinirina