Emir Tintiş Karagümrük'te

Ben bunların mirsatın menajerlik şirketine bağlı olduğunu bilmiyordum.
Neden genç oyuncularla bu kadar problem çıktığı belli oldu.Tabiki başka nedenlerde vardır.Ama bu kansız Galatasaray düşmanı mirsad özellikle talimat vermiyorsa bende birşey bilmiyorum.

Yav almanyada bunun gibi 100 tane velet var bu zamana kadar emek vermiş kulübün seçimini beklemeyip tez vakitte gidiyorsa altyapıda isim bağımsız defolsun gitsiler.
Sanarsın çıkanlar müthiş işler yapıyor da ilk fırsatta kaçmanın derdindeler. En büyük yangıncısı mustafa kapı denen mal değneği yok avrupaya gidecem öyle yapacam dedi mevlana gibi döndü dolaştı türkiyeye.
Seneye küme düşerler bizde şampiyonlar ligine gideriz babasını kulübe gönderirr bokunuzu yiyim nolur alın diye.

Burada kulüp de dirayetli olacak. 3-5 tane problemli olduğumuz menajer var çağırırsın bütün altyapı futbolcularını şu şu isimlerle çalışanları tesise sokmam sözleşmeniz bitene kadar sürünürsünüz futbol hayatınız biter menajeriniz size güç büyüsü yapsın dersin çekilirsin.

Ama sen daha evlat diye semihi kulübe alıp menajerinin altyapı oyuncularına salça olamsını engelleyemezsen bunlar da olur.

Fifa'nın bu işe el atması lazım. Tüm kulüpler kapatsın altyapıları o zaman enayimiyiz, 2 kıytırık menejer gelip oyuncuları alıp götürüyor.
Herif gelmis 18 yasina ve profesyonel sozlesmesi yok, FIFA napsin yav ;D

Kendi malligimizi baskalarina atip bu isin icinden cikamayiz. Burak Elmas yonetimi demek fazla ugrasmamiz bu genc cocuklarla, ugrasmissa zaten cocugun kendisi ayrilmayi kafaya koymus demek.

Herif gelmis 18 yasina ve profesyonel sozlesmesi yok, FIFA napsin yav ;D

Kendi malligimizi baskalarina atip bu isin icinden cikamayiz. Burak Elmas yonetimi demek fazla ugrasmamiz bu genc cocuklarla, ugrasmissa zaten cocugun kendisi ayrilmayi kafaya koymus demek.
Buraya düzenleme şart dediğim mesele mühim ahbap.

Belmas konusuna gelirsek adamın zaten kulüp adına alabildiği tek doğru karar yok. Düşünce doğru olduğu zamanlarda da hep zamanlama da hata yaptı. Neyse sosyal medyayı forumu gazlayıp bunu başkan seçtirenler düşünsün artık yedikleri haltı.

Galatasaray'a kazık atanın işi rast gitmez koçum bak işine 1 hafta kadar yeni yönetimi bekleyemedin mi

Fatih Karagümrük, Galatasaray'la sözleşme imzalamayan 18 yaşındaki sol bek Emir Tintiş'i kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile U-19 Elit Gelişim Ligi şampiyonluğu yaşayan Emir Tintiş, çeşitli yaş gruplarında da birçok kez Milli formayı terletme başarısı gösterdi.

Geçen sezon Galatasaray U19 Takım'ında 30 maçta forma giyen Emir, 8 gol-5 asistlik performans sergiledi.

Oyuncunun danışman firması FutureBall sahibi ise Mirsad Türkcan.

Bartuğ Elmaz da aynı danışmanlık firması ile çalışmaktadır. Bartuğ Elmaz, Sarı-Kırmızılıların yeni sözleşme teklifini kabul etmemişti.

Bizim altyapı Fenerli ve Beşiktaşlı dolu. Bu çocuk zaten ilk cümlesiyle bizden olmadığını bağırmış.

Ben üzüldüm açıkçası. Gönül bağı yoksa zaten kalmasın ama...

naber la hain kopek

1 mac oynamisin lol

Geri
Üst Alt