Emir Tintiş Karagümrük'te

Gereksiz.

Son düzenleme:
Galatasaray kulübü, altyapısındaki futbolcularının menajerlerine bile güç gösterecek durumda değil. Bazı yakın menajer arkadaşlarından da biliyorum. Ozan Kabak'da bile neler yaşandı. Tabii işin kulüp boyutu en büyük etken. PLAN ve PROGRAMSIZ bir ortamda ben olsam ben de giderim. Bu çocukları yetiştiriyorsun ama, haklarında ne bir sözleşme, ne bir kadro planı vs. hiçbir şey yok. Gelmişler 18-19 yaşlarına, konuşulan şeylere bak. Saldım çayıra..
Bahaneye bak. Plan program belli ki yapilacak. En gec iki hafta icinde kulubun geleceginde yeri var mi ogrenecekti. Olumsuz cevap alsaydi da o zaman gitseydi.

Yazıklar olsun ya Emir'e ayrı yazıklar olsun, bu çocuklara sahip çıkmayıp altyapıyı Mirsad Türkcan'ın elinde oyuncak edenlere ayrı yazıklar olsun

Emir'e de başarılar falan dilemiyorum kalası yokmuş zaten, sonu abisi Mustafa gibi olur umarım

Yani bastan biz kontrat yapmaliydik, is hic buralara gelmemeliydi desen dogruluk payi var ama net bir sekilde gecis donemimizdeyken kacar gibi gitmenin affedilecek yani yok.
Bence boşuna vaktimizi çalmamıza gerek yok. Sen farklı, ben farklı bakıyorum olaya.

Bu arada kesin bunla bi konusulmustur kontrat icin, dunyanin parasini istemistir bak beni su su kulupler istiyor falan diye. Zamanlama manidar. Hadi git o kuluplerde oyna simdi zerzavat.

Altyapıda oyunculara kulübe aidiyet duygusu, vefa gibi şeyler yeterince verilmiyor demek ki 18 yaşındaki bebeler ve aileleri paragöz menajerlerin peşinden gitmeyi tercih ediyor. Sonuçta kaybedenin kendileri olduğunu zaman içinde görecekler.

Geri
Üst Alt