emmanuel adebayor

Mentalite sorunu var diye hatirliyorum, aldigi maas da çok fazlaydi.

Bedavaya gelebilirse ve o kadar yüksek maas istemezse kötü transfer olmaz gerçi

Bazi Adamlari anlamiyorum, Huntelaar istemiyorlar, Adebayoru istemiyorlar, hic biri istemiyorlar. Ya siz kendinizi ne saniyorsunuz? Daha dogrusu Galatasarayi ne saniyorsunuz? Biz büyük bir takim falan degiliz, biz Sampiyonlar Liginde her macta fark yiyen Takimyiz. Ve Adebayor,Huntelaar gibi oyunculara trilyon parlar vermezsek zaten gelmezler, cünkü REZIL bir Ligte oynuyoruz, Sampiyonlar Liginde her macta fark yiyoruz, Takimda Sneijder disinda amatör futbolcularla dolu, ama hala Adebayor,Huntelaar vs vs gibi forvetler istemeyen adamlar var.....:oley:

Buyuk takimda tutunamiyan Ba'nin yaptigi showlara bak bide Arsenal'da, Tottenham'da City'de ve Real Madrid'de tutunmus adam bu ligde neler yapar?

36 yasindaki Drogba bile naptigini gorduk.

Bazi Adamlari anlamiyorum, Huntelaar istemiyorlar, Adebayoru istemiyorlar, hic biri istemiyorlar. Ya siz kendinizi ne saniyorsunuz? Daha dogrusu Galatasarayi ne saniyorsunuz? Biz büyük bir takim falan degiliz, biz Sampiyonlar Liginde her macta fark yiyen Takimyiz. Ve Adebayor,Huntelaar gibi oyunculara trilyon parlar vermezsek zaten gelmezler, cünkü REZIL bir Ligte oynuyoruz, Sampiyonlar Liginde her macta fark yiyoruz, Takimda Sneijder disinda amatör futbolcularla dolu, ama hala Adebayor,Huntelaar vs vs gibi forvetler istemeyen adamlar var.....:oley:
Bu sezonluk için konuşmayalım. İlla iyi forvetin isim yapmış olması gerekmez. Burda marifet az tanınmış kaliteli ve potansiyelli futbolcuları bulmak. Ben Galatasaray'ın transfer planlamasını gözden geçirmesinden yanayım. 27 yaşından büyük bir kaç istisnai durum dışında futbolcu transfer etmeyerek uzun yıllar bir arada oynayabilecek takım kurmalıyız. Sürekli yaşı geçmiş bir iki sene oynayabilecek yıldızları takımda barındıracak ekonomik güce sahip değiliz bu şekilde başarı gelmez zaten.

Sağlamsa Lassa

Bu sezonluk için konuşmayalım. İlla iyi forvetin isim yapmış olması gerekmez. Burda marifet az tanınmış kaliteli ve potansiyelli futbolcuları bulmak. Ben Galatasaray'ın transfer planlamasını gözden geçirmesinden yanayım. 27 yaşından büyük bir kaç istisnai durum dışında futbolcu transfer etmeyerek uzun yıllar bir arada oynayabilecek takım kurmalıyız. Sürekli yaşı geçmiş bir iki sene oynayabilecek yıldızları takımda barındıracak ekonomik güce sahip değiliz bu şekilde başarı gelmez zaten.

Sağlamsa Lassa

uzun yillar bir arada oynamakla bir hald olmuyor sadece iyi tobcularin olmasi gerekli

ulan demba bayada böyle burun kiviriyordunuz
adam geldi dösüyorda dösüyor

gelsin gözümüz gönlümüz forvet görsün

anasi kara büyücüymüs zaten ordan bende bir artisi var

yav pran olayi tamamen duygusal
romantik bloglarin, forumdaki romantik arkadaslarin, sözlüklerin gazina gelip yazdik
herifi tanimiyordum bile
mantik ile yorumladigim hicbir futbolcuda td de sorun yasamadim

ayriyeten hepiniz emikliyordunuz prandelliyi
gökyüzü fln
ihale bana kaldi arkadas

yav pran olayi tamamen duygusal
romantik bloglarin, forumdaki romantik arkadaslarin, sözlüklerin gazina gelip yazdik
herifi tanimiyordum bile
mantik ile yorumladigim hicbir futbolcuda td de sorun yasamadim

ayriyeten hepiniz emikliyordunuz prandelliyi
gökyüzü fln
ihale bana kaldi arkadas

Sıvama Prosedürü.

uzun yillar bir arada oynamakla bir hald olmuyor sadece iyi tobcularin olmasi gerekli
Uzun yıllar birlikte oynamış kaliteli oyuncular ile sürekli başarı gelir. Biz Real Madrid gibi ekonomik güce sahip değiliz her sene 3-4 yıldız alalım. Biz Dortmund, Atletico gibi takımları örnek almalıyız.

Sağlamsa Lassa

Tamamen katılmasamda kısmen katılıyorum
takımda burak pandev gibi adamlar varken bu isimler beğenilmiyor
alman 3. Liginden forvet alsak bu kigde ve takımda fark yaratır

Anne si ile arasi iyi degilmis, Voodoo yaparmis annesi ona.

Bu adami alirsak arkamiza 5 yil rahat yaslaniriz

ali yayli tapatalk ile gondermistir.

Demba'nın kral olduğu ligte Adebayor....

Geri
Üst Alt