emmanuel adebayor

Spurs taraftarı arkadaşımın yorumu :

He has the skills to pay the bills. He is a terrific striker with great technique, dribbling skills, passing skills and vision. Just because he didn't become a key player at us doesn't mean he is shit. He is a born leader who has been successful at any club in every country. He would add a lot to your team Şükrü

şaka la :d

Hahahahaa Şükrü touschack geçme la

tabii gonul ister daha genc potansiyelli bir golcu alalim (pato gibi) ama bu yonetimin alamayacagini herkes biliyor. o yuzden adebayor'a hayir denmez.

bizde santrafor diye gecinen adamlari donunda sallar.

lakin alinacagini zannetmiyorum cunku turk degil ve milli takimda oynayamaz. sacma sapan muhammet demir filan alinir 5 milyon euroya.

adebayor alinsa bile tatli rekabete sokulur burak ve umut ile ve evlat olmadigi icin yedek kalir (bakiniz: jose rodriguez)

Türkçesi hocam

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala kaliteli bir özelliklere sahip , ama onun problemi her daim istek ve motivasyon eksikliği oldu.Basitçe , devamlılığı olan iyi bir oyuncu olmak için gerekli mentaliteye sahip değil.Kişisel düşüncem , işi bitmiş ve zaman kaybı olur.

Yasin-Sneijder-Poldi
------Adebayor------
ligdeki en iyi hucüm hattı olur.

Mutlaka gelmeli. Bari bu fırsatı kaçırmayın be.

Para meselesine inanmıyorum ben.

Zaten 3 yıllık maliyeti maaşıyla imza parasıyla vs. 10 milyonu bulur.

O paralara potansiyelli birini bulsun scoutlar daha iyi.

Kısacası son seçenek olmadıkça gelmesin bu saatten sonra.

Kimseyi bulamıyorlarsa hiç yoktan iyidir deyip denenebilir. Ya tutarsa hesabı...

Son düzenleme:
Forvet hattında "umut" oynayan bir takımda Adebayor Brezilya'lı Ronaldo etkisi yaratır şüphesiz.

Para meselesine inanmıyorum ben.

Zaten 3 yıllık maliyeti maaşıyla imza parasıyla vs. 10 milyonu bulur.

O paralara potansiyelli birini bulsun scoutlar daha iyi.

Kısacası son seçenek olmadıkça gelmesin bu saatten sonra.

Kimseyi bulamıyorlarsa hiç yoktan iyidir deyip denenebilir. Ya tutarsa hesabı...

Para bahane yerlilere zam şahane.

Lukas Podolski gibi belki kendini gösterebilir bizde öncelik pato olmalı sonra çaresine bakılmalı.

Hamza %100 veto etmiştir veya edecek,32 yaşına girecek,yaşlı,formsuz ve yabancı Hamzanın transfer terazisinde tartıya bile konulmayacak.

C4FXv3fW8AAxPrz.jpg

Geri
Üst Alt