emmanuel adebayor

Eski Adebayor her turlu is yapardi ama suanki hali ile baya zor kardesim, yani sorun kendi kalitesinde asla degil, beyninde sorunlari var. Kendini futbola verdimi her turlu faydali olur ama iste sorun orada, gelip kralda olabilir buyuk bir facia da olabilir. Yani almayi dusunuyorlarsa yillik maasi cok uygun olmali cunku suana kadar cok buyuk paralara oynadi ve son yillarda pek birsey gostermedi buna ragmen..
Kesinlikle,çok riskli bir transfer ama nedense yıllardan beri hep istedim bizim takımda Burak-Umut ikilisinden ötürü olumsuz bakamıyorum ama defolarıda fazla tabiki.

Arkadaş adamlar Adebayoru beğenmiyor. Ne bekliyorsunuz beyler ?

Bu takımın Patoyu ? Huntelaarı almasını istiosunuz ama o kadar para mı var kulüpte ?

Kulüpte para yok 10-15m euroluk adamları alamaz.

Niasse gibi yetenekli potansiyelli ve genç bildiğimiz adamı ise hiç istemediniz.

Şimdi Adebayoru önermişler yıllardır yok diyorsunuz...

Adebayor gibi bir adam boşta ise ve sen forvet arıyorsan Adebayoru sana menejerin önermemeli senin adama balıklama atlaman lzım hemde Ocağa bırakmadan almalıydın...

Adebayor 31 yaşında. Kendisine dikkat etsin Türkiyede 36-37 yaşına kadar taş gibi oynar. Drogbanın yaptıkları ortada Etoonun yaptıkları ortada...

Adebayor bu 2 liden 1 tık altta bir oyuncu olsada kalitesi Türkiye liginin çok çok üstünde bir adam...

Uzun boylu güçlü hızlı bir oyuncu.

Ve en önemlisi GS ın ileride top tutamama sorununa yegane çözüm olabilecek sırtı kaleye dönük oynayabilen bir adam...

Gelsin GS ın futbolunu 1 seviye öteye çıkarır.

İnş alırlar...

Gresskreutz+Adebayor Kadroya çok iyi gelicekdir

burak umut iyidir niasse gelmesin diyenlerden biri olarak artık kaliteli herkese varım sonra gene bu ikisine kalacağız istemeyenlere burak ile umutla mutluluklar

Hala gelmesin diyenleri anlamak çok güç umut , burakı izleye izleye kanser olduk çıktık sanki lewa gelicek adebayor gelmezse daha iyisini alacakları yok işte anlayın.

Adebayor'un gelmesini isteyenler olabilir, istemeyenler olabilir.

Herkesin kendince bi sebebi vardır tabii ki ama "Burak'la Umut'u izlerken kanser olduk, gelsin" geçerli bi sebep değildir :)

1.5 sezonluk alabiliriz bedavadan.Bu seneyi idare etsin en azindan.Umut ile Burak gormek istemiyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama "Burak ve Umut var amaaa" diye onay veremem ben arkadaş. Yine boşa gidecek onca para.

Bence bunun "Yedekte Yekta oturacağına Bilal otursun" mantığından farkı yok. Görüyoruz işte Bilal ilk 11 için vazgeçilmez oldu Hamzanın gözünde.

Burada çoğu şeyi düşünmek lazım. Hanza ağır takıntılı biri. Yabancılara karşı artniyetli. Bunu aldık diyelim, sonra 2-3 maç kötü oynadı mı yine Burak ve Umuta dönecek. Yapmadığı birşey değil, iyi oynayanı bile kesiyor (José, Yasin vs).

Ben Burak ve Umutu kesebilecek oyuncu degil bunları KESECEK oyuncu istiyorum. Aldın mı adam gibi oyuncu alacaksın. Bu herif gelecek sonra form tutmasını bekle maç temposuna girmesini bekle derken sonu Pandev gibi olacak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Adebayor'un gelmesini isteyenler olabilir, istemeyenler olabilir.

Herkesin kendince bi sebebi vardır tabii ki ama "Burak'la Umut'u izlerken kanser olduk, gelsin" geçerli bi sebep değildir :)

Burak , umut oynamasın afrika 5.liginden oyuncu gelsin farketmez forvetsiz oynamak sizin hoşunuza gidiyo galiba.

Burak , umut oynamasın afrika 5.liginden oyuncu gelsin farketmez forvetsiz oynamak sizin hoşunuza gidiyo galiba.

Sizin derken? Ben tek kişiyim İbrahimcim, tek kişiyi alıntılamışsın "siz" diyosun.

Mesajının içeriğineyse verecek bi cevabım yok. Boş konuşup, üstüne atar yapanla ne konuşulur ki?

Vallahi süpriz yumurta gibi ne cıkcagı belli değil eskiden kendisi üst düzey bir hücum oyuncusu ama suanda ne ne değil bilmiyoruz.

Bu adama "Burak ve Umut var amaaa" diye onay veremem ben arkadaş. Yine boşa gidecek onca para.

Bence bunun "Yedekte Yekta oturacağına Bilal otursun" mantığından farkı yok. Görüyoruz işte Bilal ilk 11 için vazgeçilmez oldu Hamzanın gözünde.

Burada çoğu şeyi düşünmek lazım. Hanza ağır takıntılı biri. Yabancılara karşı artniyetli. Bunu aldık diyelim, sonra 2-3 maç kötü oynadı mı yine Burak ve Umuta dönecek. Yapmadığı birşey değil, iyi oynayanı bile kesiyor (José, Yasin vs).

Ben Burak ve Umutu kesebilecek oyuncu degil bunları KESECEK oyuncu istiyorum. Aldın mı adam gibi oyuncu alacaksın. Bu herif gelecek sonra form tutmasını bekle maç temposuna girmesini bekle derken sonu Pandev gibi olacak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Pato lazım kanka. Hazır formdayken kapmalıyız.

gomez icinde atıp tutanlar vardı, müzmin sakat gelirse ne yapacak falan filan.

adebayor cok begendiginiz pato'yu donunda sallar, siz gecin pato'yu.

Ffpden dolayı genc ucuz vs muhabbeti olacaktir bosuna dertlenmeyin

İmmobile gelsiiiin Llorente gelsin ama bu gelmesin.. Haa Umut varken herkes gelebilir o ayrı

Hangi form? Adam son 10 macinda 1 gol atmiş

Bu sezon toplam 28 lig maçlarında 9 gol kaydetmiş

Pek muazzam istatistikler değil
Forma grafiği diye bişi yoktur Mario Gomez leş ötesiydi ama burda Roketatar gibi habire atıyo golleri

Geri
Üst Alt