emmanuel adebayor

Ya bırakın böyle işleri futbolcu çöplüğüymüşte falanda filanda,Gomez,Eto,Drogba,Cardozo,Nani vs bu adamların hangisi formda olup Tr Ligine gelirki önemli olan bu lige uygun kaliteli yabancı bulmak mesela RVP çok kariyerli vs ama bu lig için tam bir çöpe dönüşmekte top yüzü göremiyor oynadığı maçlarda nedeni ise yumuşak ve narin bir oyuncu olması Drogba ondanda yaşlı geldi buraya ama adam tek başına dağıtıyordu defansları çünkü çok güçlü ve kuvvetli bir forvetti ve bu lige uygundu,mesele tamamen bu mesela bu ligte top tekniği iyi kanatlar iş görür genelde Nani,Dzsudzsak,Töre,Q7 vs oyuncular defansları ipliğe dizerken Podolski gibi bu lige pek uymayan yavaş bir oyuncuda tıpkı RvP gibi sönük kaldı ama klaslarıyla yinede iyi kötü katkı veriyorlar bu ligin dinamiğinden çok farklı olmalarına rağmen,genç oyuncu almak her halükarda en iyisi zaten ancak burası EPL veya La Liga değil genç oyuncu alırsın ama sabretmezsin yeteri kadar şans vermezsin veya oyuncuyu çok baskı altında tutarsın bir gram gelişemez Bruma,Emre vs zaten benim için en iyi transferler Mbia,Dzsudzsak tarzı daha yapacakları belli isimlerdir ancak bu tarz oyuncuları bulamayan bir ekip var takımın başında forvette iki tane hıyar top özürlüsü adam varken ne kadar düşüşte falan olursa olsun çoğu kişi Adebayoru ister bu ligin dinamiğinede uygun çok klas bir forvettir zaten Arsenalde banko oynarken bu adamı alacak halin yok ancak düşüşteyken alabilirsin.Hele de Eto,Drogba,Ba örnekleri varken bu adamı istememek saçmalıktır çünkü bu adam gelmezse yine çifte dingiller takımı sabote edecekler forvet hattında.

Sen eto ve drogbanın kariyeri ve bu adamların profesyonellik anlayışını adebayorun ki ile bir tutuyorsan söyleyecek birşeyim yok.

Kendi ağzınla söylüyorsun işte kaliteli gelmiyor diye gelsede belli yaştan sonra astronomik fiyatlara geliyor ve yine maliyetine göre beklentilerin altında kalıyor bazı istisnai futbolcuları saymıyorum.

Bir diğeri kaliteli bir genç kazara getirsen bile bu futbolcuları disipline edicek ve bir ekole adapte edicek ortam türkiyede yok öncelikle bu ekolü ve disiplini oluşturmak lazım.

Bu ülkeye gelen yada gelecek futbolcudan kaç kişi para kazanıyor senin haberin varmı?Bunlarıda ortadan kaldırmak lazım.

Yani uzun lafın kısası mevzu transfer yapmak değil transferleri bu ülkeye adapte edicek sistemi kurmak.

Son düzenleme:
Sen eto ve drogbanın kariyeri ve bu adamların profesyonellik anlayışını adebayorun ki ile bir tutuyorsan söyleyecek birşeyim yok.

Kendi ağzınla söylüyorsun işte kaliteli gelmiyor diye gelsede belli yaştan sonra astronomik fiyatlara geliyor ve yine maliyetine göre beklentilerin altında kalıyor bazı istisnai futbolcuları saymıyorum.

Bir diğeri kaliteli bir genç kazara getirsen bile bu futbolcuları disipline edicek ve bir ekole adapte edicek ortam türkiyede yok öncelikle bu ekolü ve disiplini oluşturmak lazım.

Bu ülkeye gelen yada gelecek futbolcudan kaç kişi para kazanıyor senin haberin varmı?Bunlarıda ortadan kaldırmak lazım.

Yani uzun lafın kısası mevzu transfer yapmak değil transferleri bu ülkeye adapte edicek sistemi kurmak.

Eto ve Drogba Kadar kariyerli olmadığı doğru ancak bu adamda yıllardır EPL gibi bir ligde üst düzey iş yapmış bir oyuncu sadece geçen sene hocasıyla ters düştüğü için bir türlü randıman alınamadı yoksa sadece iki sene önce 15-16 gol atmıştı EPLde 30 M €luk Soldadoyu yedeğe hapsetmişti ben çok beğeniyorum Adebayoru Drogba gittiğinden beride hep takımda istedim ama son durumu çok iç acıcı değil ancak bu adam kendini rahat hissedeceği bir ortamda kesinlikle kendine gelir ve bu vasat ligde çok iş görür artık Umut-Burak yeteneksizleri varken cidden forvet olarak hiç bir oyuncuya olumsuz bakmıyorum artık Niasse-Gignac-Gomis hiçbiri istenmedi yine sahada olan Umut beceriksizi,Kaliteli adam gelmiyor diyemeyiz bence özellikle bu sezon çok kaliteli transferler oldu Mbia,Dzsudzsak,De Sutter,Nani vs normal yaşta olup iyi katkı verecek oyuncular geldi ama genel fikir doğru genç yaştaki oyunculara sabredilmeyen ve onların gelişimini sürdüremediği bir lig burası,bu yüzdende hiç bir zaman Avrupa düzeyini göremeyecek.

Son düzenleme:
Eto ve Drogba Kadar kariyerli olmadığı doğru ancak bu adamda yıllardır EPL gibi bir ligde üst düzey iş yapmış bir oyuncu sadece geçen sene hocasıyla ters düştüğü için bir türlü randıman alınamadı yoksa sadece iki sene önce 15-16 gol atmıştı EPLde 30 M €luk Soldadoyu yedeğe hapsetmişti ben çok beğeniyorum Adebayoru Drogba gittiğinden beride hep takımda istedim ama son durumu çok iç acıcı değil ancak bu adam kendini rahat hissedeceği bir ortamda kesinlikle kendine gelir ve bu vasat ligde çok iş görür artık Umut-Burak yeteneksizleri varken cidden forvet olarak hiç bir oyuncuya olumsuz bakmıyorum artık Niasse-Gignac-Gomis hiçbiri istenmedi yine sahada olan Umut beceriksizi,Kaliteli adam gelmiyor diyemeyiz bence özellikle bu sezon çok kaliteli transferler oldu Mbia,Dzsudzsak,De Sutter,Nani vs normal yaşta olup iyi katkı verecek oyuncular geldi ama genel fikir doğru genç yaştaki oyunculara sabredilmeyen ve onların gelişimini sürdüremediği bir lig burası,bu yüzdende hiç bir zaman Avrupa düzeyini göremeyecek.

Burak ve umuttan tabii ki çok daha fazla katkı verecektir zaten bu sözünü ettiğimiz adamlarla mukayese edilemez.

Benim futbolcu çöplüğünden kastım sadece yabancılar değil yerlilerde buna dahil.Yani kendimiz için konuşayım türkiyede bütün futbolcular galatasarayda oynamaya muhtaç iken sanki biz bu futbolculara muhtaçmışız gibi çok büyük paralar ve inanılmaz şartlarda sözleşmeler yapıyoruz.

İşte bunun arkasındakiler bu kirli ilişkilerle bu futbolcu müsfettlerini bize kakalayan kişilerdir.Tam tersine bu işte kalite gözetilip futbolcular ciddi bir disipline adapte edilmeye çalışılsa ülkedeki futbolcu profili bu şekilde olmazdı.

Bizde sağlam adam perte çıkıyor, mental sorunu olan, futbol oynamaya hevesi kalmamış adam uzak dursun bizden. Kendini ispatlama peşinde olan gençlere ağırlık verelim.

Eto'o yada çöp deniyordu bu forumda ama adam ligi süpürüyor. Bu takıma Messi bile gelse ona bile laf eden cıkar yani o derece ergen

Adebayor Eto ve Drogba kadar büyük bir futbolcu olamadi, ama onlardan cok az yetenekli bir oyuncu da degil. Sorunu piskolojik anlamda, ciddi bir sekilde rahatsizligi bulunmasidir. Ancak Deniz Göral cok güzel bir sekilde üzerine basti bir gercegin, fizik olarak güclü olan oyuncular, serilik birde teknik de bulunuyorsa bu lig icin müthis avantajli oluyorlar. Eto yillardir etkili futbolundan uzakken, Türkiye´de direk bir bomba etkisi yaratti. Son sezonunda performans olarak, Adebayor´un oynadigi 10-12 mactan daha iyi felanda degildi.
Aynisini Balo icinde düsünüyorum, bana göre Türkiye´ye gelse, inanilmaz islere imza atabilir.

Melo, Balo, ve Adebayor üclüsünü bir arada cok istemistim zamaninda...

Dünyanın en iyi 2 çöp forveti bizde zaten adebayora çöp diyenler takımdaki forvetlere baksın.

Adebayor Eto ve Drogba kadar büyük bir futbolcu olamadi, ama onlardan cok az yetenekli bir oyuncu da degil. Sorunu piskolojik anlamda, ciddi bir sekilde rahatsizligi bulunmasidir. Ancak Deniz Göral cok güzel bir sekilde üzerine basti bir gercegin, fizik olarak güclü olan oyuncular, serilik birde teknik de bulunuyorsa bu lig icin müthis avantajli oluyorlar. Eto yillardir etkili futbolundan uzakken, Türkiye´de direk bir bomba etkisi yaratti. Son sezonunda performans olarak, Adebayor´un oynadigi 10-12 mactan daha iyi felanda degildi.
Aynisini Balo icinde düsünüyorum, bana göre Türkiye´ye gelse, inanilmaz islere imza atabilir.

Melo, Balo, ve Adebayor üclüsünü bir arada cok istemistim zamaninda...

Aynen öyle,fizikli oyuncular özellikle forvetler bu ligde harika işler yapıyorlar bu adamın mental ve zihinsel sorunları olduğu aşikar ama bu lige çok uygun olduğuna inanıyorum özelliklede bizim takım için biçilmiş kaftan özellikle önde bir dağıtıcı ve top tutan forvet eksikliği yaşıyoruz Drogbadan beri bu adamın en berbat hali bile bizim takımın bu sorununu ortadan kaldırır hele EPLden gelen sıradan sayılabilecek Vaz Te,Rodallega gibi adamların bile yaptıklarını görünce kesinlikle Adebayor transferine olumsuz bakamıyorum tabi bunda artık Umut denen kepaze futbolcuyu sahada görmeme isteğimde etkili olabilir.

Sneijder,Podolski,Yasin,Sinan bu futbolcuların performansını 3'e katlayacak forvet tipi Adebayor Buraktan sonra Suarez etkisi yaratır keşke devre arası için anlaşılsa 1-2 ay kendini toparlar sonrada ligde gollerini sıralar.

Gelmesini isterim de tempoyu hizlandirmaz onu da söyleyelim. O yüzden hizli kanat oyuncu gelse oyunumuzun temposuzlugunu azaltir en azindan. Poldi Ade ve hizli sag kanat oyuncusu dengeli ve yeterli hücum hatti olur imho

Bence faydalı olur yıllardır hep istemişimdir takıma gelmesini ancak ne yazıkki gerçekleşmedi baya düşüşte gibi ama yine de ben hayır demem sence işe yarar mı abi?
Eski Adebayor her turlu is yapardi ama suanki hali ile baya zor kardesim, yani sorun kendi kalitesinde asla degil, beyninde sorunlari var. Kendini futbola verdimi her turlu faydali olur ama iste sorun orada, gelip kralda olabilir buyuk bir facia da olabilir. Yani almayi dusunuyorlarsa yillik maasi cok uygun olmali cunku suana kadar cok buyuk paralara oynadi ve son yillarda pek birsey gostermedi buna ragmen..

Çöpe atılmış para olur ancak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt