Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.532
- 2.133
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forma grafiği diye bişi yoktur Mario Gomez leş ötesiydi ama burda Roketatar gibi habire atıyo golleri
Pato bence iş yapar ama hiç belli olmuyo ki bir anda patlama yapabilir ya da sönebilir bizde o konuda şans var ama Drogba,Baros,Elmander baya katkı sağladıEe ona bakarsan Gekas da kapaklari takiyordu bu ligde
Pato kötü transfer olmaz ama wow dedirtecek oyuncu da değil
Sakatlık geçmişinden dolayi risksiz transfer de değil
Pato bu yil (2015) 52 macta 24 gol ve 7 assist ile oynuyor suana kadar. Pato her turlu Adebayor u ezer gecer.
Boşta değil Adebayor? Eğer öyle ise Ocak'ı beklemelerine gerek yok.
Pato'yu alamaz bizimkiler bonservis çok fazla olur. Adebayor gibi forvetlere hazırla kendini.
Şimdiden anlaşılıp antrenmanlara katılırsa ve formunu yükseltirse bizim takımı 2.Yarıda şampiyonluğa taşıyacaktır.Alınırsa 2-3 Tane hazırlık maçıda düzenlenebilir hem Kevin hemde Adebayor için ikiside ritim tutar ama Hamzanın bu kadar mantıklı hamle yapmasını beklemiyorum kesin bir kulp bulur ve bu transferi önler.
Umarım öyle olmaz 4-4-2 Sneijderi baltalamaktan başka bir şey değil bence,en iyisi Yasin(Sinan)-Sneijder-Poldi-Adebayor olur,yani tabi bunu diyorum ama pek inanmıyorum Adebayorun geleceğine yani Hamza kesin bir pürüz çıkartır formsuz,yaşlı,yabancı olması gibi sebeplerden ötürü.Bende Burak üzülmesin diye 4-4-2 oynatir diye düsünüyorum.![]()
Bende Burak üzülmesin diye 4-4-2 oynatir diye düsünüyorum.![]()
Türkçesi hocamArsenal taraftarı arkadaşımın yorumu :
He still has quality attributes but his problem has always been his desire and motivation. He simply does not have the mentality to be a consistent good player. I personally think he has lost it and is a waste of time now Melih.
t★p★t★p★
Türkçesi hocam
SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arsenal taraftarı arkadaşımın yorumu :
He still has quality attributes but his problem has always been his desire and motivation. He simply does not have the mentality to be a consistent good player. I personally think he has lost it and is a waste of time now Melih.
t★p★t★p★