emmanuel adebayor

Mert Can

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Transfer nöbetindeki öneri baktım çok like aldı, o halde konusunu açayım da belki sesimizi duyarlar dedim.

Dorgba'nın gidişinin ardından öksüz kalan santrafor pozisyonunda Burak ve Umut'a güvenerek yola çıkmayacağımız aşikar. Bunu bizim gibi teknik ekip de yönetim de çok iyi biliyor. Bu yüzden Baba'nın yerini dolduracak yetenek ve yeterlilikte kim var diye düşününce akla gelen ilk isimlerden birisi;

ÇARE EMMANUEL ADEBAYOR!

ademani.jpg

Adebayor Monaco'dan alındığında Arsenal için Henry gibi kulüp efsanelerinden biri olması beklenirken formunu uzun süre koruyamadı ve çalkantılı bir kariyer yaşadı. Manchester City ve Real Madrid mecralarının ardından şu anda Spurs'da yeniden kendini buldu ve sakatlık sonra çok iyi bir ikinci yarı geçirdi. Çıktığı 25 maçta 14 gol 5 asistlik katkı verdi ve gayet diri bir görüntü verdi.

Spurs elden çıkarmak istemeyecektir ama sözleşmesinin son senesine giriyor, bunu koz olarak kullanabiliriz 8-10m€ arası bir bonservise anlaşılabilir.

Yıllık ücretinin PL'de yüksek vergiye rağmen net ücretinin yüksek olduğunu hatırlıyorum, bu bizim için dezavantaj olabilir.

En önemlisi Drogba sonrası yine atletik ve komple bir forvet takıma katmış oluruz. Futbolcu özelliklerinin yanı sıra Galatasaray'ın reklamı için yine iyi bir yatırım yapmış oluruz.

Ne dersiniz sevigili transferdaşlar?

adebayor.gif-462183.jpg

Bize su an cuk diye oturacak iki tane forvet var. Biri Adebayor, öbürü ise Huntelaar.

Haftalık 100bin Pound civarı alıyordu. Net mi bilemiyorum.

Neyse... Geçen sezon AvB gittikten sonraki Tottenham performansından sonra bırakmazlar diye düşünüyorum. Bi de bu sene Afrika Kupası var Avrupa'lı veya Güney Amerika'lı birilerine baksak :ka25:

Edit: Gerçi Togo hemen elenir.

Kesinlike iyi bir öneri.

Benim hayalim tabi ki Joel Campbell (Adebayor'dan farkli bir oyuncu) ama Adebayor,Huntelaar gibi oyuncular kim istemez ki?

Bir yabanci forvet kesinlike sart. Adebayor iyi bir oyuncu, Tottenham onu gecen sene satmak istiyordu...

Yillik ücreti de 3,5 - 4 Milyon € olur arti 3 Milyon imza parasi, arti en az 6-7 Milyon € Bonservis. Kesinlike iyi bir forvet, insallah bir yabanci forvet alacagiz. Burak,Umut ile sezona girmek cok büyük hata olur..

NOT: Adebayor icin para cok önemli, bu Adam Katar'a bile gider, yani paraya cok bakar. :D Bildigim kadariyla...Yani sadece "Ilk 11'de oynacaksin + Sampiyonlar Ligi" Adebayor getiremeyeceksin..

Hayır diyenler çıkabilir ama bence iyi öneri.

Fiyatı da uygun olursa alınabilir ama bonservisi yüksek oluyor bu adamın.

Bugün FM'de almaya çalışmıştım.

cüzi miktarlara alıncaksa olabilir bonservis 6'yı geçmesin yıllıkta 3 den fazla almasın yoksa campbell'ı alırım daha iyi...

gyan 40 yaşında değilse onu alalım.

Onayladım

Alınabilinir

* LG G2 Tapatalk *

Eh hiç yoktan iyidir ama maliyeti çok yüksek performansına göre.

Haftalık 100bin Pound civarı alıyordu. Net mi bilemiyorum.

Neyse... Geçen sezon AvB gittikten sonraki Tottenham performansından sonra bırakmazlar diye düşünüyorum. Bi de bu sene Afrika Kupası var Avrupa'lı veya Güney Amerika'lı birilerine baksak :ka25:

Edit: Gerçi Togo hemen elenir.

2010 senesinde bazı olaylar olmuştu. Otobüsleri mi ne kurşunlanmıştı Togo'nun. Adebayor o yüzden Milli Takım'ı bıraktı diye biliyorum.

Edit: Togo'ya silahlı saldırı! Otobüs şoförü öldü! | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

2010 senesinde bazı olaylar olmuştu. Otobüsleri mi ne kurşunlanmıştı Togo'nun. Adebayor o yüzden Milli Takım'ı bıraktı diye biliyorum.

Aa evet öyle bişey vardı değil mi? Unutmuşum onu. Alabiliyosak gelsin o vakit. Ama 3 senelik sözleşme falan isteyecek en az 3-4 milyona, 30 yaşında... Bilemiyorum.

Geri
Üst Alt