# Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Emmanuel Eboué

Sabri bekte Eboue önde oynar. Eminim.

Balta-Servet-Gökhan-Ujfa dörtlüsüne Balta-Gökhan-Ufja-Eboue tercih ederim.

Çok yanlış bir transfer bana göre.Ujfa o bölgede müthiş oynarken sağ beke ne gerek vardı?Stoper almalıydık

EBOUE bana göre yeni ÜMİT DAVALA'mız olucak..JOKER misali her yönde oynayabiliyo olması bizim için büyük avantaj..görüşüne saygı duymakla beraber inşAllah gelir diyorum!..

Yeri değil ama, hep soracam diyorum ama unutuyorum.Galatasaray tv ne zaman uydudan yayın vermeye başlayacak? Bilgisi olan varmı?

Kulüp içinden adamların takıldığı forumda Eboue Galatasaray'da dendi 3 gün önce.

Herkes anlaşıldı bitti diyor ama bazıları da yönetimin bu transfer için beklediğini eğer istenen yüksek bonservisli forvetlerden biriyle anlaşılırsa eboueye verilecek para oraya harcanacak deniyor. Zaten kapa neden bildirilmiyor başka mantıklı bi açıklama bulamıyorum.

Eboue yerine stoper alınacaktı

ujfalusi bir kaç ay sonra 34 yaşına gelecek o yaştaki bir adamın koca sezon boyunca sağ beki tek başına kaldırması çok zor çünkü sürekli hücuma gidip geri gelmek zorundasın. Eboue en az ujfalusi kadar oynar zaten sağ bekte. Ujfalusi defanstan oyun kuracak terimin sistemindeki yeri bence bu.

Her 34 yaşındaki adam aynı mı oluyor? Giggs kaç yaşında? Ama hala tazı gibi.

ujfalusi bir kaç ay sonra 34 yaşına gelecek o yaştaki bir adamın koca sezon boyunca sağ beki tek başına kaldırması çok zor çünkü sürekli hücuma gidip geri gelmek zorundasın. Eboue en az ujfalusi kadar oynar zaten sağ bekte. Ujfalusi defanstan oyun kuracak terimin sistemindeki yeri bence bu.
Sadece ligde oynayan bir takımız.Ujfa geçen yıl 50 maça sağ bek olarak çıktı.Tempoyu çok rahat kaldırırdı

eboue"den sonra acil kanat adamı lazım bize

Ujfalusi'yi sagbekte bu havayi yakalamisken bozmamak lazim. Hem Eboue gibi bir adami sagbeke hapis etmek, lukse kacar.

Gokhan-Servet ikilisine raziyim.

............S.Inan..Eboue..............

.................F.Melo...................

Balta...........................Ujfalusi

.........Servet.......G.Zan...........

..................Muslera................

Muslera

Sabri - Ujfalusi - Zan - Çağlar

Eboue - Melo - Selçuk - Arda

Baros - Elmander​

İdeal kadromuz bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt