- 17 Ağustos 2009
- 44.198
- 33.309
- 3.448
Cevap: # Emmanuel Eboué
Sabri bekte Eboue önde oynar. Eminim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok yanlış bir transfer bana göre.Ujfa o bölgede müthiş oynarken sağ beke ne gerek vardı?Stoper almalıydık
Eboue yerine stoper alınacaktıMillet şaka mısınız ? Servet-Gökhan göbeğiyle mi oynayacağız bütün sezon? Hala ujfalusi iyiydi orda diyorlar.
Millet şaka mısınız ? Servet-Gökhan göbeğiyle mi oynayacağız bütün sezon? Hala ujfalusi iyiydi orda diyorlar.
Kulüp içinden adamların takıldığı forumda Eboue Galatasaray'da dendi 3 gün önce.
Eboue yerine stoper alınacaktı
Eboue sağ açık,sağ bek,ortasaha hatta stoper oynayabilen çok yönlü joker bi adam.Hemde sadece 3.5m sterline.Bu fırsat kaçmazdı,kaçırmadık.Eboue yerine stoper alınacaktı
Yeri değil ama, hep soracam diyorum ama unutuyorum.Galatasaray tv ne zaman uydudan yayın vermeye başlayacak? Bilgisi olan varmı?
Sadece ligde oynayan bir takımız.Ujfa geçen yıl 50 maça sağ bek olarak çıktı.Tempoyu çok rahat kaldırırdıujfalusi bir kaç ay sonra 34 yaşına gelecek o yaştaki bir adamın koca sezon boyunca sağ beki tek başına kaldırması çok zor çünkü sürekli hücuma gidip geri gelmek zorundasın. Eboue en az ujfalusi kadar oynar zaten sağ bekte. Ujfalusi defanstan oyun kuracak terimin sistemindeki yeri bence bu.
Bilgisi olan yokmu ulen?![]()
oyle bir dusunceleri yok henuz
izlemek isteyen digiturk alsin dediler