Emre Akbaba, 500 Bin Euro'ya Adana Demirspor’a Transfer Oldu

Çok büyük temizlik yaptık çok. Aldıklarımız kadar gönderdiklerimiz de çok önemli. Elde kalan yerliler fena değil. Gidenlerden bir kişiye bile üzülmedim. Geriye kaldı İsmail Çipe, Gökay Güney ve Emre Taşdemir. Bunları da bugün elden çıkarmamız gerek. Son temizliğimizi de yapıp sezona ferah bir giriş yapalım. Bunlara da "Yerli kalmadı yavvv?!" diyenler olmaz umarım. İsmail Çipe oynayacağına Jankat Yılmaz, Gökay Güneş yerine Metehan Baltacı, Emre Taşdemir yerine de Kazımcan Karataş oynar rahatlıkla.

Bu sezon da olmayacaksa bir daha olmaz düşüncesiyle gönderilmiş demek ki. Doğru karar bence de. Kiralık göndermenin bir faydası yok. Emre için de ikinci bir şans olur.

Büyük takım topçusu değil. Karakter koyamıyor, siniyor. Vitaminsiz gibi dolanıyordu.

Yolu bahtı açık olsun. Söyleyecek çok fazla şey var ama bize bundan oldu galiba;

Ayda yılda bir doğru düzgün bir satış yapıp sonrası için süper maddeler ekletmişiz.
Maddelerin gerçekleşmeyecğini net olarak bilsekte bu tarz satışlar yapmamız şart.

Keşke Mostafa ve diğerlerini göndermek için bu kadar acele etmseydik belki daha fazla şey kopartirdik
Seni yıllar sonra olumlu görüyorum. Transferlerden hoşnut musun?

Buyuk olay yaw. Yuzyilin soygunu. Akbaba icin bonservis almak transfer sihirbazligidir.

En son ne zaman Anadolu'ya bonservisle adam vermisiz?? Cok cok cok buyuk olay

Dursun ve Cenk rağmen fena bir transfer dönemi değil.
Yabancı sınırı sonumuz olmazsa ve Okan engel olmazsa iyi işler yapabiliriz
Cenk neyse de Dursun bana kendisini net olarak affettirdi. Yönetime aldıkları vizyon sahibi. Kendisi de Erden Timur'u getirdi Futbol AŞ'nin başına bu da net vizyon göstergesi. Baktığımız zaman kendi yanlışlarını çok sorgulamış yıllar içinde. Bu forumda zamanında Dursun Özbek'ten nefret eden ve Galatasaray'ın kendisinin çapı için inanılmaz büyük olduğunu düşünen birisiydim ama bu yıl hem güçlü yönetimle gelmesi hem de şu kurduğu futbol takımı her şeyi değiştirdi bende. Top artık Okan Hoca'da. Ama Cenk Ergün'e boşa para veriyoruz gibi. Umarım Florya'da en azından bir işe yarar sezon için. Şu anda ne yapacağı belli değil. Adamı transfer işlerini yürütsün diye aldık gram bir şey yapmadı.

renktaşımıza verdiği hizmetler için teşekkürler, sakatlıkları olmasaydı farklı bir noktada olacaktı kısmet değilmiş...

Geri
Üst Alt