- 3 Temmuz 2012
- 138.258
- 87.041
- 5.338
hamsilerde böyle imzalıyor öncelik tsde oluyorGeri satin alma opsiyonunu napacakmisik?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hamsilerde böyle imzalıyor öncelik tsde oluyorGeri satin alma opsiyonunu napacakmisik?
Iyi de onlar genclerde yapiyor (yurt disina giden)hamsilerde böyle imzalıyor öncelik tsde oluyor
Seni yıllar sonra olumlu görüyorum. Transferlerden hoşnut musun?Ayda yılda bir doğru düzgün bir satış yapıp sonrası için süper maddeler ekletmişiz.
Maddelerin gerçekleşmeyecğini net olarak bilsekte bu tarz satışlar yapmamız şart.
Keşke Mostafa ve diğerlerini göndermek için bu kadar acele etmseydik belki daha fazla şey kopartirdik
Dursun ve Cenk rağmen fena bir transfer dönemi değil.Seni yıllar sonra olumlu görüyorum. Transferlerden hoşnut musun?
Cenk neyse de Dursun bana kendisini net olarak affettirdi. Yönetime aldıkları vizyon sahibi. Kendisi de Erden Timur'u getirdi Futbol AŞ'nin başına bu da net vizyon göstergesi. Baktığımız zaman kendi yanlışlarını çok sorgulamış yıllar içinde. Bu forumda zamanında Dursun Özbek'ten nefret eden ve Galatasaray'ın kendisinin çapı için inanılmaz büyük olduğunu düşünen birisiydim ama bu yıl hem güçlü yönetimle gelmesi hem de şu kurduğu futbol takımı her şeyi değiştirdi bende. Top artık Okan Hoca'da. Ama Cenk Ergün'e boşa para veriyoruz gibi. Umarım Florya'da en azından bir işe yarar sezon için. Şu anda ne yapacağı belli değil. Adamı transfer işlerini yürütsün diye aldık gram bir şey yapmadı.Dursun ve Cenk rağmen fena bir transfer dönemi değil.
Yabancı sınırı sonumuz olmazsa ve Okan engel olmazsa iyi işler yapabiliriz
Bu şey sanırım trabzon başaka falan peşkeş çekilmeye kalkarsa hayır kardeşim bende aynı parayı veriyorum diyip ortamı kızıştırmak.Geri satin alma opsiyonunu napacakmisik?