Emre Akbaba'nın Sözleşmesi Uzatılmalı mı?

Faşizmi bir kenara bırakalım, maç başı ağırlıklı bir kontratla tutulması gereken bir asset.

Linç yiyebilirim ama ben de çok cüzi bir rakama uzatılması gerektiğini düşünüyorum.Kabul etmiyorsa gönderilmeli.

4 m $ bonservis verdik bu adama 2 ağır sakatlık yaşadı. Güçsüz görünüyor ama en büyük problem özgüvenini kaybetti bence. Geçen sene 2. yarının başında iyi dönmüştü.

1614177153621.webp

🤔

Madem genç oyunculara yöneldik, yeni bir yol izlemeye başladık. O zaman böyle iş işten geçmiş oyuncuları kadroda tutup dengeleri bozmamak lazım. Benim için FT ve yönetimin vizyonunu Akbaba ve Belhandaya sunulacak olası sözleşme belirleyecek. Eğer bu adamlara sözleşme verilirse bilin ki değişen hiçbir yokmuş. Yine kör topal devam edeceğiz demektir. Eğer bu adamlar postalanırsa umutlanmaya başlayacağım yeni Galatasaray için.

Bununla ve belhandayla sozlesme uzatilacagina dorukhanı getiririm. Istedigi parayı da veririm.

Hicbir sey yaptigi yok bu adamın. @Emrah Duvar'da fanatik Galatasaraylı. Ona da verelim bi sozlesme o zmn

Gerek yok.
Dünyalığını kazandı karşılığında çok az katkı verdi.
Başak Kasımpaşa felan takılır bir yerlerde.

Gscimbom mobil

İşkal ettiği süre zarar, bedava bile olmaz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

9 tane kuş var sanırım veya bedavaya oynayacağını sanan.

belhanda kalacaksa emre de kalsın yok öyle bir tarafın mutlu olması

Taylani aldigimizda ilk 11 oyuncusu olacagini bilmiyorduk, bilseydik Akbaba kadar maas kazanirdi buyuk ihtimalle

Akbaba 750kden çok daha az maasi kabul etmez

Mustafa'nın 11 oyuncusu olacağını biliyorduk ama o da 600 bin euro kazanıyor. Artık eskisi gibi futbolcular yüksek paralara sözleşme alamaz.

Geri
Üst Alt