Emre Akbaba'nın Sözleşmesi Uzatılmalı mı?

Her gün aynı muhabbeti yapmaktaki amacınızı anlamış değilim.

%90 da kalacak ekstrem bir şey olmazsa.

Belhanda'nın durumu belirsiz, bunun değil.

1,5 milyondan fazlası haram bu arkadaşa. TL tabii ki.

evet diyenleri curling izlemeye davet ediyorum.

Son haftalarda diri bir Akbaba izliyoruz. Ts ve Konya maçında attığı son dakika golleriyle kritik 4 puan kazandırdı. Sözleşmesi sezon sonu sonra erecek oyuncumuzu gelecek sezonda da görmek ister miydiniz?

Adam Akilli Maasa evet bunu hep söyledim. Gol posiyona girme oraninasiri derece yüksek

400-500 B € bandında veya daha düşüğüne bir ücretle olabilir aynı şekilde Ömer içinde bu bantta bir sözleşme olabilir diğer oyuncuların hepsinin gitmesi lazım bunları da yerli yokluğundan uygun ücrete tutmak makul. Luyindama ile uzatıp başka bir yere direkt yollamalıyız ve Marcao'nun yanına bir adam bulmalıyız neyse Emre Akbaba sorusuydu bu konu dağılmasın.

Halil ile birlikte benzer bir topla bulusma yuzdesi var. Elde dogru duzgun yerli oyuncu bulunmazken, bir sekilde tutulabilir. Ama maas fazla, net. Ucretinde belirgin bir indirim olmadikca, kalmasi hata olur. Rotasyon oyuncusu, birkac diger isim gibi.

Aylardir söylüyordum burada Muslera disinda kontrati biten herkesi yollamaliyiz diye.

Muslera
Mohamed
Halil
Kerem
Taylan

Kalması gereken ayrı bir olay bu kategoriye sadece Muslera ve Mohammed girer ..Şöyle düşünelim yarın 5-6 verseler keremi taylani falan kimse tutmaz takımda ..Keremden hala umitliyim ama seneye direk 11 e yazamam daha iyi bir alternatif isterim şu anki formuyla

Kalması gereken ayrı bir olay bu kategoriye sadece Muslera ve Mohammed girer ..Şöyle düşünelim yarın 5-6 verseler keremi taylani falan kimse tutmaz takımda ..Keremden hala umitliyim ama seneye direk 11 e yazamam daha iyi bir alternatif isterim şu anki formuyla
O vakit ederini bulan herkesi şutlarim bu takimda muslera da dahil.

Geri
Üst Alt