Emre Belözoğlu: "Benim hayalim, bu ülkenin yetiştirdiği en büyük teknik direktörlerden birisi olmak"

."

Emre Belözoğlu: "Aynı zamanda sportif direktörlük görevime devam etmiş olacağım. Olay hem burası hem orası diye insanların aklı karışmasın. Yine aynı yerde olacağım, saha içinde işler iyi giderse orası biraz daha ikinci planda kalabilir..."
Plansizlik devam ediyor

inceden inceden erol hocama giydiriyor

Emre Belözoğlu: "Ozan Tufan sahanın içinde oynadığım ve gelişimine birebir şahit olduğum isimler arasında. Ozan'a eksiklerini söylüyorum. Bazen bana kızıyor, üzülüyor. O da benim gibi duygusal. Ozan'ın evlilik ile beraber hayatının daha olumlu bir şekilde gideceğini düşünüyorum."

Emre Belözoğlu: Bu milli takımda oynamak çok zor. Çok iyi oynuyorlar. Bu milli takımda oynayamazdım.

Emre Belözoğlu: "Fenerbahçe bize gel dediğinde geldik, git dediğinde gittik."

:asd:

Emre pekala 2 görevi birden yerine getirebilir. Erol da hem teknik direktör hem pastacıydı.

herif kendini fenere yarandırmak icin camiada dillemedigi kimse kalmadı

hala daha kabul görmüyor ama inat ediyor

Tanıdığım bütün fenerliler bu boduru sevmiyor hangi akla hizmet bunu tutuyorlar diyecem ama fener ve zeka yanyana gelmemesi lazim

Ne dehlenmesi yav 1 2 ay yabancı hoca isimleri çıkar gelecek sezona da Emreyle başlarlar.

Oldun bile
Bak

Geri
Üst Alt