Emre Belözoğlu: "Benim hayalim, bu ülkenin yetiştirdiği en büyük teknik direktörlerden birisi olmak"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1617013793446.png

Emre Belözoğlu: "Erol Bulut'un Fenerbahçe'si, Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'si değil, Fenerbahçe herkesin Fenerbahçe'si. "

Emre Belözoğlu: "Fatih Terim, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın ülke futboluna büyük hizmet etmiş kişilerdir. Çok büyük saygı duyuyorum kendilerine. Benim hayalim, bu ülkenin yetiştirdiği en büyük teknik direktörlerden birisi olmak."

Emre Belözoğlu: "Hedefim ve hayallerim inanın çok daha büyük. İnandığım doğrulardan vazgeçmeden, yoluma devam edeceğim."

Emre Belözoğlu: "Beşiktaş ile aramızda net olarak 5 puan fark var. Oynanmamış maçı 3 puan olarak görmüyorum."

Emre Belözoğlu: "10 maç var. Aramızda net bir 5 puan var. Ben bu takımın çok iyi bir takım olduğuna inanıyorum. Camiamızın daha seveceği bir oyun oynatmaya çalışacağız."

Emre Belözoğlu: "Sezon sonuyla ilgili kafamda herhangi bir plan yok. Sahanın içine girdikten sonra yapmam gerekenin ne olduğunu biliyorum. Hem zekamı hem de kalbimi buraya koymaya devam edeceğim."

Emre Belözoğlu: "Bundan önce yaptığım farklı olsa da yine Fenerbahçe'ye hizmet etmekti. Hedefim 10 hafta sonra tüm Fenerbahçelileri mutlu etmek, camiadaki 7 senedir süren sıkıntılı olan ortamı dağıtmak. Buradaki tek hedefim bu..."

Emre Belözoğlu: "Erol hocaya biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Ne sayın başkan Ali Koç ne de ben, Erol Bulut hocanın işine karışmadık. İyi bir hoca kendi işine karıştırmaz."

Emre Belözoğlu: "Erol Hoca benim çok iyi arkadaşım. Başakşehir'de de hocalığımı yapmış birisi. Erol Bulut ile çok iyi ilişkilerim vardı. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Maç bitince, değerlendirmelerimizi yaparız. Hiçbir şekilde Erol hocamızın işine karışmadık..."

Emre Belözoğlu: "Teknik ekipte Covid olan iki hocamız var. O yüzden Selçuk Şahin'i sahaya indirdik. Zaman zaman saha içinde de kullandık. Biz Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçe'ye değer katmış, kıymetini bilen kim varsa ekibimde olacak. Yurtdışından bir hoca da gelecek."

Emre Belözoğlu: "Sezon başında Vedat gittikten sonra yeni golcüler aldık. Samatta, bize gelmeden önce 30 gol atmıştı, Cisse 20 gol attı. Planlama yaparken ligimizi bilen oyuncuları aldık ama futbolda hesaplar her zaman tutmaz."

Emre Belözoğlu: "Topa sahip olurken ritmi ayarlayan bir takım inşa etmeye çalışacağız."

Emre Belözoğlu: "Aynı zamanda sportif direktörlük görevime devam etmiş olacağım. Olay hem burası hem orası diye insanların aklı karışmasın. Yine aynı yerde olacağım, saha içinde işler iyi giderse orası biraz daha ikinci planda kalabilir..."

Emre Belözoğlu: "Fenerbahçe bize gel dediğinde geldik, git dediğinde gittik. Biz Fenerbahçeliyiz."

Emre Belözoğlu: "Sonumuzu düşünmüyoruz. Önemli olan Fenerbahçe'nin sonu iyi olsun. Fenerbahçelilere uyandıklarında mutlu olacakları bir takım kurmak için bu göreve soyundum. Elimden geleni Fenerbahçe'nin menfaatleri için ortaya koyacağım." (gülerek)

Emre Belözoğlu: "Ligimize ismini verdiğimiz, birçok efsanenin oynamış olduğu sezonları da federasyonumuzun şampiyonluklar içine dahil etmesinin daha hakkaniyetli olacağını düşünüyorum."

Emre Belözoğlu: "Fenerbahçe'nin 100 yıllık tarihindeki şampiyonluklarının da tüm şampiyonluklar içine konmasının önemli olduğunu düşünüyorum. İnanıyorum ki TFF bu konuda hakkaniyetli kararı verecektir."

Emre Belözoğlu: "Başkanımızın sezon sonu da başkanlığa devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Biz oluruz veya olmayız. Kendisi de bizi bir şeye layık görür, biz Fenerbahçe için her şeyin içinde olmaya çalışırız..."

Sezon sonu dehlenecek biri için iddialı açıklamalar

fb53b3f4bd388407fd844eb7c9bed549.gif

Emre yeme şimdi kimseyi.. böyle bir hayalin olsa jübileden sonra sportif direktör gibi tuhaf bir işe kalkışmaz gider eğitim alır kurs murs bitirir yardımcı hocalık veya genç takım vs çalıştırırdın senin gözün okul okumadan profesör olmakta. sende haklısın gerçi şikecilere ne versin yiyor herifler aynen devam.

Gerizekalı o zaman sportif direktör olmak yerine gidip lisans alıp fenerin başına geçseydin. alo ben emre abin demeyi biliyorsun

Emre Belözoğlu: Topa sahip olurken ritmi ayarlayan bir takım inşa etmeye çalışacağız.

Emre Belözoğlu: "Fenerbahçe bize gel dediğinde geldik, git dediğinde gittik. Biz Fenerbahçeliyiz."

Emre Belözoğlu: "Ligimize ismini verdiğimiz, birçok efsanenin oynamış olduğu sezonları da federasyonumuzun şampiyonluklar içine dahil etmesinin daha hakkaniyetli olacağını düşünüyorum."

Belözoğlu: "Fenerbahçe'nin 100 yıllık tarihindeki şampiyonluklarının da tüm şampiyonluklar içine konmasının önemli olduğunu düşünüyorum. İnanıyorum ki TFF bu konuda hakkaniyetli kararı verecektir."

Emre Belözoğlu: "Ben kendi kariyer planlamamı bu şekilde yapmadım ama bana verilen görev için elimden geleni yapacağım. Bundan da pişman olmayacağım."

Darbe ile TD koltuğuna oturmuş fetöcü mü tayyipçi mi belli olmayan tarihin en büyük looseri konuşmuş yine bir yerlerde.

Aykut Kocaman kadar bile olamaz. Tarihin çöplüğünde yerini alır.

Geri
Üst Alt