Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazın başında yazdım.Herkes Arda'ya FT Junior olarak bakıyordu da, öyle görünüyor ki bu şerefsiz bücür'den daha çok çekeceğimiz var gibi.
Kariyeri faal iken yapmamasını anlarım. Zaten amigoluk yapmasını da beklemiyorum, ağırlığına ve mirasına da yakışmaz, ama karşılığında bir şey almıyorken de Galatasaraylı olduğunu bizlere hatırlatacak davranışlar görsek sevgimiz katlanır. Çok şey de beklemiyoruz, bir maça gelip kulüp televizyonunun mikrofonuna iki kelam etse bile çok değerli olur.Fatih hocanın Galatasaray'ımızın başında değilken gelip destek verdiğini tada GS'nin lehine bir şekilde konuştuğunu ben hiç hatırlamıyorum. O yüzden bunu beklemek yanlış olurdu.
Floryaya gidip okana desteğini belirterek ve göreve gelmeyi düşünmediğini göstererek çatlak sesleri kesebilir ama. Gerçi floryaya gitmesine de gerek yok destek açıklaması yapsa yeter
Okan geleceğine Emre gelebilirdi farkı yok bence.Okan'dan daha çok EVLAT'tır maalesef..
Fiorentina maçına gitmesi ve bizim maçlara gelmemesi gayet doğal bu aşamada ama okan maç kaybetse de kuyusunu kazsak diye bekleyen çok fazla tip var ve hocaya yakışan bunları susturmak bence. necati ve sosyal medyadaki tipler ortalığı karıştırdıkça hocanın hanesine negatif puan olarak yazılıyor zira.Yaptida, dolayli olarak sonradan da. Ayrica Florya'ya gitmesi dogru bir hamle olmazdi. Daha sonra, evet. Atiyorum yaz kampinda sezon sonu gibi. Suan cok cok erken. Tribune de gelir zamanla ancak dogru zaman degil. Hayri zaten bunun mantigini aciklamis 3-5 entry geride. Biri ciksa "Imparator" diye ses yapsa isler karisir. Okan hoca'da, her ne kadar rustunu henuz ispat etmis olmasa da, strese girebilir. Biz de bunu istemeyiz. Dogrusu biraz mesafe. Ayrica gittigi mac, Terim'i hic yalniz birakmayan (bizler gibi) Fioreantina klubu. Onlari onore etme amaciyla da olsa gider ki orasi Terim'in ikinci evi. Bu hem gurur verici hem de saygi duyulasi bir durum.