Emre Belözoğlu: "Herkes Fatih Terim gibi olmak ister"

Herkes Arda'ya FT Junior olarak bakıyordu da, öyle görünüyor ki bu şerefsiz bücür'den daha çok çekeceğimiz var gibi.

Galatasaray'la en buyuk bagi forumda yazmak olan tipler ciddi ciddi Fatih Terim'in Galatasarayliligini tartisiyor.Elebaslarida allahin gurbosu :)

Herkes Arda'ya FT Junior olarak bakıyordu da, öyle görünüyor ki bu şerefsiz bücür'den daha çok çekeceğimiz var gibi.
Yazın başında yazdım.
Bu adamdan çok büyük bir teknik direktör olur.
Belki 8 Türkiye şampiyonluğu olmaz ama bir Avrupa kariyeri olur.

Nuri de bir kaç sene sonra İspanya'da veyahut Almanya'da bir takımın başına geçebilir.

Bize teknik direktör olur mu? O da o günkü yöneticilerin midesine kalmış bir konu, bence katiyen olmamalı.

Fatih hocanın Galatasaray'ımızın başında değilken gelip destek verdiğini tada GS'nin lehine bir şekilde konuştuğunu ben hiç hatırlamıyorum. O yüzden bunu beklemek yanlış olurdu.
Kariyeri faal iken yapmamasını anlarım. Zaten amigoluk yapmasını da beklemiyorum, ağırlığına ve mirasına da yakışmaz, ama karşılığında bir şey almıyorken de Galatasaraylı olduğunu bizlere hatırlatacak davranışlar görsek sevgimiz katlanır. Çok şey de beklemiyoruz, bir maça gelip kulüp televizyonunun mikrofonuna iki kelam etse bile çok değerli olur.

Okan Hocam sağlamda, Kuntz düşünsün sıra milli takımda çünkü, biz sıramızı savdık

Floryaya gidip okana desteğini belirterek ve göreve gelmeyi düşünmediğini göstererek çatlak sesleri kesebilir ama. Gerçi floryaya gitmesine de gerek yok destek açıklaması yapsa yeter

Yaptida, dolayli olarak sonradan da. Ayrica Florya'ya gitmesi dogru bir hamle olmazdi. Daha sonra, evet. Atiyorum yaz kampinda sezon sonu gibi. Suan cok cok erken. Tribune de gelir zamanla ancak dogru zaman degil. Hayri zaten bunun mantigini aciklamis 3-5 entry geride. Biri ciksa "Imparator" diye ses yapsa isler karisir. Okan hoca'da, her ne kadar rustunu henuz ispat etmis olmasa da, strese girebilir. Biz de bunu istemeyiz. Dogrusu biraz mesafe. Ayrica gittigi mac, Terim'i hic yalniz birakmayan (bizler gibi) Fioreantina klubu. Onlari onore etme amaciyla da olsa gider ki orasi Terim'in ikinci evi. Bu hem gurur verici hem de saygi duyulasi bir durum.

Konu nerden nereye gidiyor. Bu duygusalligi biraz daha birakip sonuclara baksak Keske.

Karakterine yorum yapmak sabaha kadar bitmez. Hoca olarak birseyler basariyor. Uzak gelecekte kim bilir ne olur. Simdilik avrupada basarilar ligimizde ise umrumda degil.

Asil olan Galatasaray

Yaptida, dolayli olarak sonradan da. Ayrica Florya'ya gitmesi dogru bir hamle olmazdi. Daha sonra, evet. Atiyorum yaz kampinda sezon sonu gibi. Suan cok cok erken. Tribune de gelir zamanla ancak dogru zaman degil. Hayri zaten bunun mantigini aciklamis 3-5 entry geride. Biri ciksa "Imparator" diye ses yapsa isler karisir. Okan hoca'da, her ne kadar rustunu henuz ispat etmis olmasa da, strese girebilir. Biz de bunu istemeyiz. Dogrusu biraz mesafe. Ayrica gittigi mac, Terim'i hic yalniz birakmayan (bizler gibi) Fioreantina klubu. Onlari onore etme amaciyla da olsa gider ki orasi Terim'in ikinci evi. Bu hem gurur verici hem de saygi duyulasi bir durum.
Fiorentina maçına gitmesi ve bizim maçlara gelmemesi gayet doğal bu aşamada ama okan maç kaybetse de kuyusunu kazsak diye bekleyen çok fazla tip var ve hocaya yakışan bunları susturmak bence. necati ve sosyal medyadaki tipler ortalığı karıştırdıkça hocanın hanesine negatif puan olarak yazılıyor zira.

Bence Koç Emre'ye sepet havası yapınca Emre gerçek büyük camianın kim olduğunu anladı.

Ne olursa olsun, kesinlikle kapımızdan içeri girmemeli ama. Yok öyle gençtim kanım kaynıyordu şimdi olgunun vs ayakları. İsterse CL kupası olsun yine de bizden uzak olsun.

Okan ile Emre'yi aynı kefeye koymam bile. Gitsin F5 8Jk falan çalıştırsın.

Okan hocanın oynattığı futbol tam otursun o zaman bu adamın isminin baş harfi bile konu olmayacak kendisi unutulacak arka planlara düşecek. Biz kupalara ambargo koyup Avrupa'da başarılara koşarken arka planda kalmaya devam edecek. O kadar iyi hocalığı olsaydı 20/21 sezonunda sondan bir önceki hafta Sivasspor maçını kazanır lig şampiyonu olurdu. Bunun 6 tane şampiyonluk kupası var 4 tanesini bizde yaşamış 10 senede fenerde sadece 2 kez şampiyon olmuş. Selçuk İnan bundan kat ve kat daha iyi hoca olacak.

Emreeeee Emre.. 5 nolu oyuncu..

Senin biat ettin Azize Yıldırım, sen daha 17 yaşında bebeyken İmparator'un kapısında köpekti bize gel diye, s.ktir çekti Terim ona. Seni hain, seni trübüncü g.tü yere yakın velet.

Senin vefasızlık yaptığın camia defalarca efsanesine vefasızlık yaptı da hocamız yine de başka kulüplerin kapısında yatmadı senin gibi.

Senin yalakalandığın, seni sepetleyen Koça tek başına kafa tuttu, kimse durmadı arkasında ama o yine de eğilmedi karşısında.

Seni zamanında bağrına basan ama senin kol dirsek yaptığın tribün yeri geldi hocasına neler dedi de o yine de küsmesi taraftarına.

Evet herkes Fatih Terim olmak ister.. Ama kimse olamaz.

Melo sana yolu göstersin, bu taraftan yawrum başka kapıya yandan yandan

images.jpeg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt