Emre Belözoğlu: "Konuşursam çok ağır konuşurum"

hep aynı konusursa agır konusur konusursa yer yerinden oynar vaybe tehditçiler sizi Allahınızdan bulun

Küfür etmek haricinde konuşabilmesi garibime gider bu herifin ses çıkarabilmesi.

Bunun böyle olmasının 2 nedeni var bence.

1.si katil olduğu için atamadı üstünden adam öldürmeyi.

2.si küçükken bunu parmaklamışlar aga başka açıklaması yok.

(Edit)

edit: Geçen hafta Semih Kaya abinden, babandan ahlak dersi almadın mı lan lavuk demezler mi adama ?

Sadece küfür edebilirsin sen Emre Euroğlu.

Ben paragöz Emre'ye tüm forum adına dümdüz gidiyim, ama cezam yarın maç sonu kalksın. Mümkün mü?

daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama

" Tutmayın küçük enişteyi "

hadi be vay anasını ya

Terim ve Ağar olmasa o dönem hapisten yırtamazdı asla. Aslında o günden beri sevilecek adam değil kendisi, tabi kurtaranları da ayrıca değerlendirmek lazım.

Tabi bizde oynarken ona rağmen bu adamı seven ve sahiplenen çok oldu. Bu adam bugün bu halde ise biraz da o gün hakettiği cezayı ve muameleyi görmemesinden kaynaklanıyor. EŞİTLİĞİN VE ADALETİN NE OLDUĞUNU ANLAMAYAN İNSAN KENDİNİ HERKES ÜSTÜN VE AYRICALIKLI GÖRÜR, SONUCU DA BÖYLE olur işte.

Aziz soyu. Konuşması bile aynı. Konuşursam fena olur.

Paylaşmanın tam zamanı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DiUOh0yqgrs[/media]

Yazılanların bir kısmı 6222 nolu sporda şiddeti engelleme yasasına göre suç oluşturuyor. Bu sebeple editledim. Ancak içim rahat değil bu mesajlar gerçekten yazanın ve forumun başını sıkıntıya sokabilecek nitelikte.

Yazılanlara dikkat etmeyi öğrenmeniz gerekir. Yönetim ekibinin de bu mesajları raporlanmasalar bile taraması ve düzenlemesi gerekir.

Bir fenerbahçe çocuğu için tazminata ve hapse mahkum olmayı hanginiz istersiniz? Bir de böyle bakın olaya...

Biliyoruz zaten ağır konuşursun.. Küfürden başka bir b.k bildiğin yok...

Ulan bu adam anasını bacısını seviyorsa ben de adam değilim, hergün hergün bi insan anasına küfrettirir mi ya, zerre adamlık yok ki..

ya ne sevmesi.düşün ki evladının üzerine yemin eden bir adam ve yapmış olduğu yemin yalan çıkan bir adam.kendi çıkarı ve menfaati için o günahsız,sabi yavrunun üzerine yemin etti.ya etmiş olduğu yemin tutsaydı da Allah korusun o günahsız yavrucağa bir şey olsaydı.demek ki üzülmeyecekti.üzülecek olan adam böyle bir şey yapar mı?sende anasından bacısından bahsediyorsun.

Geri
Üst Alt