Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

Hajrovic: 5m euro
Bruma: 13m euro
Ontivero: 3m euro
Amrabat: 10m euro

300 yil onceki cagda olsaydi, bu adami IDAM ederlerdi.. !!

lan scoutluk yapacak engelsiz adam mı kalmadı dunyada?

chıef scout mu bı de bu?=

vay sızın yapacaınız ıse ne edeyım ben

Engelli diye mi bukadar imtiyazlı davranılıyor bu arkadaşa ?

Sormak lazım kaç senedir chief scout takılıyorsun kimi getirdin de , faydası dokundu.

Sadece yer kaplıyorsunuz , maaş yükünüz var başka bir gram şu Galatasaray a faydanız yok.

Instagramda kari kiz kovaliyormus galiba.Sozlukte gordum.

tddQB6Q.jpg

l9aGhDL.jpg

Son düzenleme:
transferleri yapıp yapıp suçu bu garibana atıyorlar. kaç tane kendi insiyatifiyle transfer yapılmış merak ediyorum.

‘Bir gün Fatih hoca aradı...’

“2012 Mayıs, Fenerbahçe ile final maçına çıkacağız. Perşembe akşamı. Fatih Terim beni aradı. Telefon numarası kayıtlı değil, hiç tanışmamışım o güne kadar. ‘Emre şu maçı atlatalım, engin bilgilerinden faydalanmak istiyorum’ dedi. Şampiyon olduk, haftasına randevu aldım ve hocaya bir prezantasyon gerçekleştirdim. Udinese, Stuttgart, Dortmund, Internacional gibi örnekler üzerinden, altyapı ve ne tür yollar izleniyor transferde temalı bir brifing verdim. Üç ay fahri olarak hocanın transfer danışmanlığını yaptım. Fatih hoca Ağustos’ta beni scout ekibinin başına getirmeyi düşündüğünü ifade etti.”
Emre Utkucan: 'Telles'te çok ısrar ettim' - Fanatik

O günden sonra doğru dürüst transfer yapmadık zaten. :asd2:

Sneijder ve Drogba'yı ayrı tutuyorum tabi ki de, farklı kategori.

Telles ve Bruma harici transferleri kendi yaptırmamış. Yani iyi sayılabilecek transferler kendisinin, ötekilerden haberi yok.

valla menajerler komisyonu götürür yöneticiler ego tatmin eder suç utkucana kalır. hajroviç transferini aysal yorumluyor ne anlarsa artık futboldan. gerçi yorumlara bakarsan taraftar da yutmuş zokayı yakında günah keçisi olarak kovarlar adamı.

Bu adamda aydın yılmazın scout versiyonu herhalde bir işe yaradığı yok.Sözde scout görevinde arkadaş.

valla menajerler komisyonu götürür yöneticiler ego tatmin eder suç utkucana kalır. hajroviç transferini aysal yorumluyor ne anlarsa artık futboldan. gerçi yorumlara bakarsan taraftar da yutmuş zokayı yakında günah keçisi olarak kovarlar adamı.
Normalde suçlamak istemezdim şahsen ama bi faydasını da görmediğimize göre yer işgal etmesine gerek yok. Sorun bizim scout anlayışımızda ama, doğru dürüst işini iyi yapan adamları alacağımıza bunu almışız daha önce bi başarısı varmış gibi.

bu arkadasin bagli oldugu bir zumre olmasi gerekir
anladigim kadariynan tum analiz yahut daha dogru terimle TAHLIL isleri kendisine bagli
fakat bu arkadasin da ustunde biri olmali
su ana kadar fatih terim, apo albyarak, hamza h. ve cuneyt tman idi bu isimler
o yuzden herife laf etmek ne kadar dogru bilemem
adam akilli bir spo. dir. bulsunlar allah rizasi icin
aziz bile buldu ulan takimin tdsi dedigimiz herif :shame:

Atıf ile ilgileniyor bizim çapsızlar bu adam gidip Atıf'ı alalım diyecek değil herhalde :D

Amrabat'ı falan FT'nin deli gibi istediğini biliyoruz onu da bu aldırmadı.

Bence de etkisi yok hissedemedik ama onu eleştirmek yersiz.

Biz scout ekibini kullanmıyoruz ki ''scout'' ekibi Galatasaray'da göstermelik olarak kurulmuş

Çok iyi bir Sportif Direktör gelmeli ve scout ağını genişletmeliyiz başarılı transferler yapmak için

varligindan haberi olmadigi adamlari izleyen bir kitlemiz var subuhænallah, adam olsa su foruma uye olur, uyelerle fikir teatisinde bulunur

zictin batirdin kulubun icine bea

Geri
Üst Alt