Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

Transferler konusunda etkisi ne kadardır tartışılır,ama göreve geldikten sonra alınan oyunculardan nerdeyse hiçbiri beklenen katkıyı yapmadı.

GYaR0U1y.jpg

11143022_1134294486587545_2077134519_n.jpg

Sanırsın scout değil bollywood artisti

fm + youtube = utkucan

kardo guncelleme gelmıs heralde fm ye yuklede ole yap transferlerı

Ne çapsız herifsin sen ya?

Yahu yok mu Brezilya'da, Kolombiya'da 1-2 tane şopar çitlembik falan? Bir katkın olsun.

Ben buldum carlos rivas ocakta orlando'ya transfer oldu. Güç çeviklik hız ne ararsan var. Hayvan gibi bir şey. Bir kaç sene içerisinde dünyanın göz bebeği olur bu çocuk

ftnin vizyonu

- kebapci
- rapci
- kuponcu

nuff said

Haksizlik yapiyorsunuz. Hos, "scout" transferi bekleyenleri de anliyorum, ikna edemiyorsan istifa et..

sikotlarin efendisi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

gitsin sporx'da tekrar iddaaci olsun

gidin gençlerin scoutlarinizi alin, aldiklari maasin 2 katini ver.

utku'dan çok daha iyi oyuncu bulabilirler

Torpil Futbol Kulubün chefscoutu Emre Utkucan olur.

Yönetimler geliyor geciyor, teknik direktörler gelip gidiyor, bu vasifsizin daha bir faydasini görmedik. Caycinin maasini kesen Dede bununda maasini keseydi ya! Ahhh pardon evladimizdir buda!

Adamda suc yok diyenler, Burmanin transferini öven Muslerayi gömen bendim degil mi!?

Reis, biraz bastir da Carole ve Jose de oldugu gibi listenizdeki sag beklerden birini almalarina ikna et sunlari.

Torpil Futbol Kulubün chefscoutu Emre Utkucan olur.

Yönetimler geliyor geciyor, teknik direktörler gelip gidiyor, bu vasifsizin daha bir faydasini görmedik. Caycinin maasini kesen Dede bununda maasini keseydi ya! Ahhh pardon evladimizdir buda!

Adamda suc yok diyenler, Burmanin transferini öven Muslerayi gömen bendim degil mi!?

epic

Keşke Carole tipinde dengeli bir sağ bek aldırsa

İyi olur baya

Ilk gunden beri ayni seyleri tekrarliyorum ama biraz sabirli olmamiz lazim taraftar olarak. Her aldigin oyuncu %100 katki saglayacak degil, fakat bizim ekibi taniyanlar bu isten anladiklarini bilirler. Bu camia'ya yakin olanlar nasil calistiklarini biliyorlar.Yeter ki sozlerine kulak verilsin. Sag bek icin de vardir onerdikleri.
Brezilya'dan izlenilen ve onerilen birkac oyuncu buyuk transferler yaptilar bu yaz(G.B.) .. belki biraz daha ciddiye alinirlar.

Son düzenleme:
Joseyle bu iddaacinin ne alakası var yav. Melonun menajerinin komisyon transferiydi Jose. Neyse ki adam fena topçu çıkmadı.

Geri
Üst Alt