Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

Biraz da buna tweet atayım belki okur bir şeyler görür

Bu adam en suçsuz adam bence. Fubol bilgisi müthiş bi adam, futbolla yatıp futbolla kalkan bi adam, fiziksel engelinden ötürü hayatı futbolmuş biri Emre Utkucan;

Ama ipler Hamza Hocanın ve yönetimin elinde ne yazıkki. Bu adam dünyanın en genç yeteneğinide bulsa onaylayacak isim HH.

GS üzerinden yeterince para kazandigina gore artik kovulsa diyorum

Emre Utkucan ve ekibinin yaptiklarini biliyormuyuz da bu denli acimasiz bir sekilde elestirip gomuyoruz..
Bekeleyin biraz..

Emre Utkucan ve ekibinin yaptiklarini biliyormuyuz da bu denli acimasiz bir sekilde elestirip gomuyoruz..
Bekeleyin biraz..
Hiç bilmiyorum ama bu adam kimdir, kaç yıldır görevdedir? Galatasaray'a kazandırdığı nedir, kendisinin Galatasaray'dan kazandığı nedir? Bu terazide kimin karlı olduğu gün gibi ortada.

Suçu yokmuş vah canım yönetimin veya hocanın kabul etmeyeceği isimleri ben de önerebilirim para da istemem.

Bu adam en suçsuz adam bence. Fubol bilgisi müthiş bi adam, futbolla yatıp futbolla kalkan bi adam, fiziksel engelinden ötürü hayatı futbolmuş biri Emre Utkucan;

Ama ipler Hamza Hocanın ve yönetimin elinde ne yazıkki. Bu adam dünyanın en genç yeteneğinide bulsa onaylayacak isim HH.

Evet ne kadar futbol bilgini bir insan olduğunu Muslera tweetlerinde gördük.Bruma'yı transfer başarısı olarak nitelendirdi hala bir başarı göremiyorum.

bu adam hala görevin başındamı bu kulüpte kesin torpil komisyonculuk var başka izahı yok cüneyt,sabri,bilal kısa,aydın bunlara örnek derhal taraftarın birleşip ihtilal yapması lazım

Evet ne kadar futbol bilgini bir insan olduğunu Muslera tweetlerinde gördük.Bruma'yı transfer başarısı olarak nitelendirdi hala bir başarı göremiyorum.

Muslera twittleri sahte ve söz konusu oyuncu orjinal metinde Zapata´dir, Bruma dünya piyasasinda jenerasyonun en yetenekli 3 oyuncusu arasindaydi. Kimse capraz bag sakatligi gecirecegini ve mental bir bosluga düsecegini ön göremezdi cocugun.

Muslera twittleri sahte ve söz konusu oyuncu orjinal metinde Zapata´dir, Bruma dünya piyasasinda jenerasyonun en yetenekli 3 oyuncusu arasindaydi. Kimse capraz bag sakatligi gecirecegini ve mental bir bosluga düsecegini ön göremezdi cocugun.

Hayır demek istediğim farklı.Bana göre bir oyuncuya 10-12 milyon avro arası ücret vererek transfer yapmak neyin başarısıdır ? Şu soruya cevap bulamıyorum.Porto'nun Brahimi ve Jackson Martinez transferleri mesela bir transfer başarısıdır.Olmuş oyuncuları alarak takıma monte ettiler.Şimdi diğer satışlarında aldıkları,alacakları kar ortada.Transfer yaparken ülke şartlarınıda düşünmek gerek.

Bruma resmen verilen bonservisin ağırlığında ezildi.

çapsızın önde gideni bir b.. bildiği yok.sabri yerine yerli yada yabancı fark etmez bir sağ bek bulamıyorsan bas git kardeşim.

tabi babası terim'in çok yakın arkadaşı.torpille geldiği yerden millete caka satıyor G.Saray'ın oyuncu izleme ekibinin başıyım diye!!!!

Sürekli atıp tutuyor yok şu akdar bilgi birikimimiz var. Yok elimizde 15000 oyuncunun dataları mevcut. 15000 oyuncudan 5 tane sağbek bulamadın mı kulübe önerecek. Senin yaptığın scouta scoutimmm ben.

Hayır demek istediğim farklı.Bana göre bir oyuncuya 10-12 milyon avro arası ücret vererek transfer yapmak neyin başarısıdır ? Şu soruya cevap bulamıyorum.Porto'nun Brahimi ve Jackson Martinez transferleri mesela bir transfer başarısıdır.Olmuş oyuncuları alarak takıma monte ettiler.Şimdi diğer satışlarında aldıkları,alacakları kar ortada.Transfer yaparken ülke şartlarınıda düşünmek gerek.

Bruma resmen verilen bonservisin ağırlığında ezildi.

Porto devamli büyük paralar verip, genc oyuncular aliyor. Ayni dönemde Bruma´nin potansiyal olarak altinda bulunan Quintero´ya 10 Milyon avro ödediler, ve o bir yas büyük olmasina ragmen o büyük patlamayi gösteremedi, ve yavas yavas üstüne koyuyor... Bir yetenege 10 verip transfer basarisi denir mi tartisilir, ama bunlari Porto devamli yapiyor, semi basarili bir sekilde Shaktar da yapiyor. Mesela Porto Japonya´daki Hulk´a 15 felan verdi zamaninda.

Sakatligindan önce de Bruma´yi hatirliyoruz, cocukta özgüven 19 yasina ragmen tavandi. Oyuna her girdiginde, takimin büyükleri dahi atak yapmak icin onu ariyordu. Metin Oktay selami ile zaman götüren Drogba´yi cekistirmisti, zaman yok diye. Yani mental acidan sorumluluk alan, ve kazanmak isteyen bir yildiz gibi hareket ediyordu. Sakatligindan sonraki kötü performansi ayni Falcao, yada Khedira gibi gayet normal, capraz bagi sakatligindan cikmanin zorluklari bunlar.

Emre Utkucan kariyer olarak Galatasaray kulübünde calisir mi tartisma konusudur. Cünkü sen oraya, en iyilerini monte etmek zorundasin. Ama bana göre son transfer basarisizliklarini ona yüklemek de dogru degil, zamaninda gayet düzgün isimler üzerinde konusmustu. Ama nekadar etkisi var transfere, tartisilir iste. Ben Emre´nin Anadolu´dan su an belki bir tane bile oyuncu önermedigini düsünüyorum.

Son düzenleme:
Porto devamli büyük paralar verip, genc oyuncular aliyor. Ayni dönemde Bruma´nin potansiyal olarak altinda bulunan Quintero´ya 10 Milyon avro ödediler, ve o bir yas büyük olmasina ragmen o büyük patlamayi gösteremedi, ve yavas yavas üstüne koyuyor... Bir yetenege 10 verip transfer basarisi denir mi tartisilir, ama bunlari Porto devamli yapiyor, semi basarili bir sekilde Shaktar da yapiyor. Mesela Porto Japonya´daki Hulk´a 15 felan verdi zamaninda.

Sakatligindan önce de Bruma´yi hatirliyoruz, cocukta özgüven 19 yasina ragmen tavandi. Oyuna her girdiginde, takimin büyükleri dahi atak yapmak icin onu ariyordu. Metin Oktay selami ile zaman götüren Drogba´yi cekistirmisti, zaman yok diye. Yani mental acidan sorumluluk alan, ve kazanmak isteyen bir yildiz gibi hareket ediyordu. Sakatligindan sonraki kötü performansi ayni Falcao, yada Khedira gibi gayet normal, capraz bagi sakatligindan cikmanin zorluklari bunlar.

Porto'nun adım adım yaptığı şeyi biz hemen en yüksekten yapmaya çalıştık.Burda ilk geldiği zamanki yorumları hatırlıyorum 30-40 milyon avrolara Avrupa'ya satıyorduk.Tek sorun gelecek satıştan alınacak paydı :) Hatta transfer olduğu ilk zamanlar bende sevindim yalan yok.

Tek seçenek Bruma değilmiş mesela Salah da varmış önerilen isimler içerisinde.Sporting'de sadece 7 maça çıkmış bir oyuncuya o paraları vermek yerine daha tecrübeli olan bir Salah bizde daha faydalı olabilirdi.Biz öyle bir kumar oynadık ki büyük ihtimal bu transferler artık olmayacak.Sakatlıktan sonra mental sorunları aşmak dediğin gibi sıkıntı.Baros'un da ayağı kırıldıktan sonra futbol kariyeri bitti mesela.

Kaç yıldır Scout şefi olan birinin Galatasaray'a önerdiği ve alınan futbolcular ortada.Yeni gelen ve geldiğinde dalga bile geçilen Terraneo'nun transferlerdeki ağırlığı ortada.

Şu dakikadan sonra yapıcak birşey yok tabi destek olacağız mecburen.(Bruma'ya)

Ne çapsız herifsin sen ya?

Yahu yok mu Brezilya'da, Kolombiya'da 1-2 tane şopar çitlembik falan? Bir katkın olsun.

Bu adam scoutluk yapiyor mu gercekten? yoksa artik baska görevimi var külüb icinde?

CavCav'ın bulduğu €10.000'luk adamları bu adam neden bulamıyor acaba? Hazır sınır da kalkmış. Bir bütçe oluşturulabilir.

€100.000'luk bir bütçe ile Florya'ya oyuncu yığarız kamyonla. Denenmeyecek bir durum değil.

Geri
Üst Alt